Ха сега здравейте и от нас в новата темичка!

galita, бързо да оздравявате!
И аз съм потресена от отношението и безотговорността на лелките ви! Лошото е, че наистина един сканадал би могъл да се отрази зле на отношението към детето. Но пък от друга страна не трябва да се подминава постъпката им. Rosita, не съм си мерила Т, ако не ми се струва, че е висока. Ти почувства ли нещо, защо я премери?
Ние имахме премеждия в петък, на Кръстов ден. Вечерта Криско както тичаше бързо, се спъна и с цялата си инерция се удари в ръба на гардероба: разцепи си челото. Ходихме в Бърза помощ да му го лепят. Дълбочко си беше, виждаха се разни неприятни неща, потече си кръв и т.н.Та на кръщенето в неделя беше с лепенка на челото. Все си мислех, че шиенето и лепенето ще са в по-напреднала възраст, но...Дори една позната каза, че колкото по-големи ставали, толкова повече се пазели. Дано!:pray:
Кръщенето мина много добре, порева си малко, но в реда на нещата.
Получи доста подаръци, посъбра и парички. Ще сложа малко снимки. Исках да ви питам как почиствате зъбчетата на малките?
И още нещо - искам да купя столче за баня, нещо такова:
Много ми тежи вече да го вдигам. Като му мия ръцете поне да не се налага. А и такава борба настава за въртене на кранчета, пръскане с вода, гонене на сапуна, че...едва успявам да ги измия.

Някой ползва ли такова нещо?
На обяд хремата ми достигна своя апогей, та намерих в чемеджето един Ринолекс за мазане - като че ли пооблекчи 

Хаххаа, интересно заглавие. Моето януарче и да моли и да не моли - 
Честито Кръщене на Криско и оттук нататък никакви неприятности 

Затова само се отчитам набързо и действам
Само така се храним!
Стефан на тази възраст вече го бях отбила