Отговори
# 15
  • Пловдив
Честит рожден ден на DIVA_ORHIDEQ!

Много здраве, любов и разбирателство!

Ха сега здравейте и от нас в новата темичка! Hug
galita, бързо да оздравявате! Heart Eyes И аз съм потресена от отношението и безотговорността на лелките ви! Лошото е, че наистина един сканадал би могъл да се отрази зле на отношението към детето. Но пък от друга страна не трябва да се подминава постъпката им.
Rosita, не съм си мерила Т, ако не ми се струва, че е висока. Ти почувства ли нещо, защо я премери?

Ние имахме премеждия в петък, на Кръстов ден. Вечерта Криско както тичаше бързо, се спъна и с цялата си инерция се удари в ръба на гардероба: разцепи си челото. Ходихме в Бърза помощ да му го лепят. Дълбочко си беше, виждаха се разни неприятни неща, потече си кръв и т.н.Та на кръщенето в неделя беше с лепенка на челото. Все си мислех, че шиенето и лепенето ще са в по-напреднала възраст, но...Дори една позната каза, че колкото по-големи ставали, толкова повече се пазели. Дано!:pray:
Кръщенето мина много добре, порева си малко, но в реда на нещата. Wink Получи доста подаръци, посъбра и парички. Ще сложа малко снимки.
Исках да ви питам как почиствате зъбчетата на малките?

И още нещо - искам да купя столче за баня, нещо такова:

Много ми тежи вече да го вдигам. Като му мия ръцете поне да не се налага. А и такава борба настава за въртене на кранчета, пръскане с вода, гонене на сапуна, че...едва успявам да ги измия. Simple Smile
Някой ползва ли такова нещо?

# 16
  • София
Честит празник Орхидейчице!
Галита,съчувствам и желая кураж!
Мом ан, и аз съм с проблеми в кръста. Дълго време мислих ,че е от упойката при секциото ,ходих и на лекар,може би било невралгично казаха. Много е гадно ,защото ми се случи да си легна нормална и на сутринта като се събудих и не можех нито да се завъртя ,нито да стана. Правиха ми нагревки с магнит.
Аз съм в пълен стрес. Почнах работа /доста новости/,каката училище/нямат учебници още и затова им дала г-жата да учат на изуст от днес за утре 5 куплета стихотворение ,което им диктувала+препис по бълг. и задачи по математика-направо е в шок след 4 месеца летаргичен  ваканционен сън/ и малкото ясла,а тати болен ми лежи. Wink Та крива усмивка ви пускам през зъби.
Чудя се дали да ви описвам как ми го дръпнаха от ръката ми сутринта и го натикаха вътре,че да не заобикаляте яслите от далече. И най-отпуснатото дете би се разплакало. Не ми се вижда удачен този метод ,мисля си че ако го бях въвела аз щеше да е по-добре. Незнам какво е ставало с детето ми ,но като го взех беше в тотален стрес и объркване. Дори не ме поглеждаше ,само ревеше тихо и се давеше с едно огромно парче ябълка в устата. Полял се е сутринта с купичката с мляко и са го преобличали. Явно я е разглеждал и се е чудил какво да прави с нея.Не смея да давам определения от първия полуден ,само се моля да издържа.
Гушанка ,да ти е честито и здраво християнчето и без повече инциденти!  bouquet

# 17
  • София
за Пиносола - вече го купих, може да го ползвам, ама пък прочетох, че има ментово масло, а нали пия хомеопатични за хремата ... абе то не е една беля Grinning На обяд  хремата ми достигна своя апогей, та намерих в чемеджето един Ринолекс за мазане - като че ли пооблекчи Praynig
Дес, Вики си е добре - весела е, иска ам-ам (ама все още е на сухари, бискв., картоф и ориз ... довечера ще разнообразя с морков Grinning ) Щом не е на ясла за нея всичко е наред. Да ви кажа все повече с мъжа ми намираме причини, че разболяването май е на психическа основа - като й е мъчно за нас ... ще видим от понеделник жовот и здраве ... пак трябва да свиква  Confused
Деска, моля моля, другарчетата когато им дойде времето  Crossing Arms Joy
Ама моля те, кажи го на януарчето дето ти пее  Joy
Gushanka, честито християнче и да нямате повече подобни изпълнения с палавия  малчуган! А въпросното столче е удобно, но за по-големи деца. На нас не ни върши работа, защото навсякъде плотовете сме си ги направили по-високи от стандартното (да не ни боли кръста). Вики с него не достига водата. Самото то е високо 16 см. В банята се качва с моя помощ на коша за боклук, който ползваме за памперси, а в кухнята на едно мини столче (пластмасово), но едвам докосва водата. Огледай се във вас, може нещо друго да измислиш.
Neda, някъде четох, че това било остарял и неправилен метод за приобщаване да децата. Било по-добре майката да въведе детето, ако трябва да постои вътре, да поиграе с него. А ние какво - даваме го, дърпат го зад едни решетки, не знаем как е дори вътре, то аз си го представям затвор, камо ли детето ... милото. Но недей да съдиш по първия ден, нали знаеш!

# 18
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!
Много сте изписали !Вчера изобщо не успях да вляза във форума и имах за четене ! Wink!
Да ни е честита новата темичка! HugДес  Hug

galita, Hug дано бързо да се оправи Вики! PraynigНямам думи за отношението ,което са имали към детето-винаги съм си мислила , че на такива места трябва да работят хора с големи сърца , които обичат децата!Аз пък лично бих спретнала скандал -за да им припомня ,защо са там и  че да се грижат за децата  им е задължение !Много се ядосах , а си представям ти как си се почувствала! HugБързо оздравяване и на теб! Hug

Party Хаххаа, интересно заглавие. Моето януарче и да моли и да не моли -  Naughty
Ти недей много да приказваш(каква беше приказката -"никога не казвай никога" ), че знаеш ли ...... Joyс тези мъки , мъки  Joy Не се сърди кака-грипаво време е  гаргаря  си се , ама  то щото те обичам Hug !

Gushanka, Честито християнче!  bouquetДа ти е живо и здраво и Господ да го пази! Hug

Neda, Hug Hug Hug!Много ти се събра май! Hug

Rosita, направо не помня от кога не съм си слагала термометър!Ти защо реши да си мериш Т? Имаше ли ти  нещо?

Дес, вече няма да пренебрегваш  "бубока" , какво като е стар и грозен, няма да спи на двора я !   Joy Намери ли сериите на Алф?

# 19
Галита, възможно е да на психо основа  заболяването на Вики, например Бояна имаше разстройство и съм сигурна, че е свързано със стреса.
Гушанка, мием зъбите още преди годинката с паста за зъби Nenedent- baby, и най-вече тя сама ги мие с четката за зъби. Отначало ползвахме напръстника. Сега даже мислим да купим паста, която се изплаква.

А температурата си я премерих понеже ми беше много студено.

# 20
РосиShocked. Не ми се е случвало досега да си измеря толкова ниска Т. Сега как си? То по принцип на дигитален Т не може да му имаш вяра, но щом и живачният така ти е показал... Може би трябва да си направиш някакви изследвания, знам ли... Оправяй се!
Неда, ох, ох! Бързо да влизат нещата в релси при вас, мъжа ти да се оправя, че така сигурно всичко на теб лежи.
Гушанка, честито ти християнче!   bouquet За удареното - дано повече не ви се случва, сигурно е голям стрес!  За къпането, Стефан си го къпя прав от много, много време. Къпем се в душкабина, там няма накъде да бяга... Joy А за зъбките - мием ги също от много отдавна с Ненедент, със силиконовия напръстник. Стефан много се кефи да си мие зъбите, правим го с удоволствие сутрин и вечер.
Бодливка, при теб може наистина да е от счупването - нали се измества центъра на тежестта... А при Росита болката да не е просто от умора или от неправилна стойка по време на работа или нещо такова? Аз имах постоянна болка в раменете, докато работех в офиса в София, защото позата ми не беше правилна спрямо компа. Ама кой да се сети да си врътне монитора...
Ох, хайде аз да влизам да се къпя, че от 1 час седя по ц..., че ми беше ужасно горещо. На Стефан му е страшно интересно и идва да ме щипе по ц...те. Е, видя го от баща си, естествено. Blush  Mr. Green

# 21
Вили4ка май забравих да ти кажа че съжалявам за очето ти! Досега мислех че моят Стефан е най-палавият тука но аз поне още съм цяла а вие с Галитка пострадахте. Нищо важното е да са живи и здрави децата а ние ще търпим.
Съжалявам за липсата на пунктоация но от време на време нещо става с моята клавиатура Явно Стефко натиска нещо

# 22
Орхидейке,Ч.Р.Д! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай! Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност!

Мимито-добричкото,в блиэките дни ще кача малко снимки кога точно неэнам.

Телма,эасега мила не искам да ми се връща-2 са ми достатъчни.

Галита,какво е това отношение към децата?!Не оставяй нещата така,поне ако съм аэ 100%ще се оплача. 

Ние се борим с 1 проблем от месец и половина,но уви още съществува-червено дупе с пъпки с връхче-някаква стафилококова инфекция-сменихме 4маэила,единствено с Пиоктанина иэчеэва всичко и на следващият ден пак наново.Утре пак сме на лекар да видим тоэи път какво ще ни иэпише!!!Ако някой е имал подобен проблем -нека да сподели.

# 23
Gushanka, Честито ви християнче!  Heart Eyes  Желая му безгрижно и спокойно детство Hug, без подобни инциденти в бъдеще !  Praynig
 #2gunfire Twisted Evil

Rosita ,  mom_an , тази паста за зъбчетата Nenedent- baby не се ли изплаква ? В смисъл , че няма нужда от изплакване , така ли да разбирам (защото не съм ползвала) Ако сте доволни , и аз да взема за Мимата Grinning   
Вие оздравявате вече , нали Hug

Гушанка, мием зъбите още преди годинката с паста за зъби Nenedent- baby, и най-вече тя сама ги мие с четката за зъби. Отначало ползвахме напръстника. Сега даже мислим да купим паста, която се изплаква.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 23:21 от mimito-dobri4koto

# 24
Да се разпиша и аз в новата тема Simple Smile
liliq , дано изтребите тази бактерия PraynigКак се е вгнездила там?Докторът каза ли?

Gushanka, и ние преди половин година си цепнахме челото и водихме
Поли да й го лепят.Белегът става все по-незабележим PeaceЧестито Кръщене на Криско и оттук нататък никакви неприятности Hug

зъбките си мие сама с четка на Орал-Б.Засега само с вода.

Vili4ka, надявам се, че окото ти е по-добре!Голяма палавница е Али Hug

mom_an, щях да те питам Embarassed...кърмиш ли още breastfeeding

Хайде, лека на всички smile3524

# 25
mimito-dobri4koto , не се изплаква тази паста, така пише и на листовката, тя е специално за първите зъбки Simple Smile Много е вкусна и ще й хареса на Мимито Simple Smile
mom_an , мерси за съчувствието, ще ходя да си направя някакви изследвания, но незнам кога точно.
Бояна снощи заспа в 22:10, събуди се в 3, играхме до 4, после дремна до 6 и това й беше съня. Нямаше търпение да ходим в яслата, а там се размрънка малко, но ще й мине.
Гушанка, Криско плака ли много като се удари? Предполагам, че вече е забравил Simple Smile Бояна си удари много силно главата в ребрата на радиатора и има огромна цицина. Доста си поплака, но няма как.
Дес, помага ли ти някой за Вяра? Като чета какви изпълнения има и тя вечер  - се чудя как се наспиваш. Твоето бъдещо бебе ще бъде май и то кукуряк. Аз спях съвсем малко като бременна и се вижда резултата Mr. Green
Вивка, как е Кико, нищо не казваш за него, мина ли му алергията?
Виличка, хубави ли са ги направили поканите, много хора ли ще каните на сватбата?

# 26
Момичета едва смогнах да ви изчета!

Аз днес заминавам на конференция в Боровец, а още не съм събрала материалите. Направо лудница  #Crazy Затова само се отчитам набързо и действам  Shocked

Честит рожден ден на Орхидейка (малко на патерици)!

Калоян още е със сополи и си е вкъщи. Иначе нищо му няма.

Бързо да оздравяват всички болни и контузени! Hug

# 27
mom_an, щях да те питам Embarassed...кърмиш ли още breastfeeding
smile3521 Само така се храним!  breastfeeding Стефан на тази възраст вече го бях отбила (от чиста глупост), та сега избивам комплекс за вина и ще гледам да кърмя колкото се може по-дълго.
petenceto, успех на конференцията, ще се подготвиш на време, няма страшно!
liliq, ох, много неприятно това с дупето... Дано да намерите лек бързичко! Peace
Мимито, не се изплаква наистина и както ти е писала Росита, е много вкусна, Стефан направо я обожава, това му е закуската преди ясленската. Joy
Галитка, как е Вики?

# 28
mom_an, Rosita , благодаря за съвета Grinning

http://www.vbox7.com/play:6de094e9

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 09:45 от mimito-dobri4koto

# 29
Ау побърха ме м имито с това диди  ме кара 100 да и  го пускам много и гареса и не спира да се радва смее и да си говори нещо

Общи условия

Активация на акаунт