Отговори
# 30
  • Пловдив
Здравейте и от нас в този мрачен и дъждовен ден! Hug
Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet
galita, благодаря за съвета за столчето. Пробвах да го качвам върху обърнат леген, висок е горе-долу колкото столчето ви, височината е идеална. Но дръжките са му леко издадени нагоре и се клати. Явно ще инвестирам в столче. Simple Smile
mom_an, ставаше въпрос за миене на ръчички, а не за къпане. Heart Eyes
Rosita, Криско плака, но не много. Може би защото го сложих да суче. Той обикновено не реве много като се удари. В повечето случаи става, потърква си удареното място и продължава. Или идва аз да го погаля.spoko
За зъбките- ние също ги мием още с Ненедент, но исках да разбера дали някой ги мие с другите четки, като за големи. *Daisy*, тази Орал-б каква е?

Лек ден на всички! Flowers Rose

# 31
Гушанка, използваме четка за зъби- детска /не напръстника/. Даже вече сме изхабили няколко, понеже се късат, огъват и т.н.Почти като за големи е, но по-малка, за да може все пак да си я слага в устата. Настоява сама.
Вчера й купихме паста за деца над 2 години - Colgate smiles. Мъжът ми я купил по грешка, като прочел, че е без изплакване. Голям смях падна, като се опитахме да я накараме да изплюе водата след миенето- просто ме наплю Simple Smile

# 32
Мале много сте изписали момичета.Ама ЛЕйдито няма кой да моли за другарче ама за баткото  той иска още  2 деца  1 момиче и ч момче  мишленце къде си даи ми назаем близнетата да видиме детската градина как ще е hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Eй ме на Laughing Давам ги, само да оздравеят, обачепредупреждавам, че ще ти обърнат къщата нагоре с краката за отрицателно време Laughing Чистит рожден ден на патерица, желая ти много любов, пълно щастие и да те слушат много децата  bouquet

Виличка, съжалявам за окото ти, Ники също бръкна на бавачката в окото и после я водихме на доктор, че й беше отлепен горния пласт и й го наместиха с пинсета ooooh! Дано ти мине бързо Praynig Иначе ходих по доктори онзи ден и вчера, първо очен, имам малко астигматизъм се оказа, но дори не е необходимо очила да слага и докторката каза, че главоболието не е от това. Каза, че може да е анемия, та вчера правих и кръвна картина, обаче всичко е 6, кръвното ми е нормално и сега моя познат доктор ми каза, че ако продължава главоболието ще е прати при невролог да ме види. но пък от онзи ден спря да ме боли главата, явно се уплаши hahaha Благодаря ти, че попита Hug

Галита, нямам думи за приключението ви в яслата. Просто не мога да си представя такова безобразие. Изобщо ли не се появи сестра по време на преобличането и ако не ти не я ли извика да каже какво е станало и защо са оставили детето само в коридора?

Искам да ви кажа, че звънях в яслата да питам дали от 24-ти стачкуват и главната сестра ми каза, че яслите ще работят, защото сестрите били към друга синдикална организация!!! Така че не виждам причина и във вашите ясли да стачкуват.

Като слушам как се оплаквате от яслите, аз мога вече да каа, че съм доволна. Сутрин ги взима сестрата и ги вкарва вътре, ако тръгнат да се връщат ги задържат, за да си тръгна. На обяд като отида да ги взема винаги ги хващам на гърне и после ми се дава отчет дали са свършили нещо или не. Някои сестри са по-словоохотливи от други и дават повече инфо но след като попитам. Иначе не видях докато ходеха меню с храната, нито ми казват с какво са се занимавали днес. Втория ден бяха омазане анцузите с мастило, та явно са рисували доста Laughing

Мишките още се влачат с хрема и макар че доки вчера ги видя и каза, че от днес не вижда проблем да ги пускам, ще ги оставя вкъщи до понеделник, за да са съвсем здрави. После мисля да направя една схема с хомеопатични, която едно момиче от близнашкия даде, плюс по 1 ампула витамин С дневно всеки ден, пък дано не ги хващат толкова често тия болести Rolling Eyes

# 33
Gushanka, детска четка, за от 2-4 годинки е.Много мека.Аз наскоро я взех, нищо, че не сме навършили 2 год.Ето такава е: ...просто не намерих от тази, която бях взимала преди време, пак на Оral-B(тя беше за над годинка мисля).Попитах в доста аптеки, но нямаше.
smile3521 Само така се храним!  breastfeeding Стефан на тази възраст вече го бях отбила (от чиста глупост), та сега избивам комплекс за вина и ще гледам да кърмя колкото се може по-дълго.
newsm10

# 34
Нашата четка е на ЧИКО Peace

# 35
Ние още не си мием эъбите,дали пък несме эакъснели? newsm78Вие давате ли Зимафлуор на дечицата?

Отивам да кача малко снимки.

# 36
Срам не срам ще питам как ставаше качването на снимки? Embarassed
Влизам в Септемврийското албумче и след това накъде?

# 37
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!

smile3521 Само така се храним!  breastfeeding Стефан на тази възраст вече го бях отбила (от чиста глупост), та сега избивам комплекс за вина и ще гледам да кърмя колкото се може по-дълго.
Дано още дълго така да се храните ! Hug

Rosita, наистина е много странна тази Т!Иди скоро на лекар (от личен опит -ходя само като съм много зле Embarassed)!
Голям смях падна, като се опитахме да я накараме да изплюе водата след миенето- просто ме наплю Simple Smile

Joy Joy JoyДобре те е разбрала! hahaha

Срам не срам ще питам как ставаше качването на снимки? Embarassed
Влизам в Септемврийското албумче и след това накъде?
1.Вход
2. име bebe2006
парола bebe
и после в дясно- "Добави  снимки в албума"

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 17:27 от VIVKA

# 38
Ние още не си мием эъбите,дали пък несме эакъснели? newsm78Вие давате ли Зимафлуор на дечицата?

Отивам да кача малко снимки.

И аз още не съм я учила зъбките да мие ..
ама съм чувала , че трябва едно след друго да се приучават  ,  не наведнъж да учи две задачи , а  аз сега  на гърне я уча мойта  ( и повече зор от нея виждам) Вече цял месец се учим и половината пъти е в гърне , а половината в гащите ....  А хората още на 9 мес. ги научават техните деца  newsm78  Незнам , ама от всичко друго от раждането до сега , тая задача с гърнето ми се вижда най- трудна hahaha #Crazy Не че няма да се научим , ама ми се ще вече да свикне , че ми омръзна Thinking тъкмо се изпишка в гърнето и радост и браво и прочие , вдигаме гащички , и няма още минута и изпишква още толкова количество  на балатума - на 2 метра от гърнето newsm78

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 23:34 от mimito-dobri4koto

# 39
Здравейте и от мен!

Благодаря на всички за милите думи за окото ми  Mr. Green Сега съм много по-добре! Ще слагам капки и утре и край!  Mr. Green

Поканите са станали много красиви и семпли - точно както си ги представях  Heart Eyes Но апаратът ми е у брат ми и не мога днес да ви ги покажа  Whistling Нищо де, по-нататък  Hug

Днес ходихме на рожден ден на едно дететнце тук.Беше голяма веселба - Али и Еми на JiM, едно момченце и едно момиченце на 2,5 год., едно момченце на 1.10 год. и едно бебенце на 6 мес. - пълна веселба ви казвам  Joy Joy Joy Али доста подивя, пишка в гърнето на рожденничката 2 пъти, хапна пийна и си тръгнахме.Но понеже отидохме и се върнахме с рейса, тя като го хареса този рейс и само вика "ейсче, ейсче" и като се запъна на стълбите на рейса не можах да я сваля 10 мин  Joy Добре, че беше последна спирка та имахме възможност да се полигавим  Joy

Ей, опасни са тия деца! Аз често казвам "Боже Боже, тия деца!" и Али се е научила и казва "Бодеееее, детатааааа!" и се хваща за главата  Joy Много е смешна!  hahaha

Това е от мен! Приятна вечер на всички!  Hug

# 40
Най-накрая успях с тези снимки.БЛАГОДАРЯ ВИВКА!

mimito-dobri4koto-с гърнето и ние сме на ВИ,седи,седи стане и се напишка,или я хвана,че се напъва слагам на гърнето и нищо,след това хоп в гащичките.Честно казано съм по-доволна,че отказахме бибата.

Днес й купих паста и четчица,започваме да мием и ние зъбките.

# 41

Най-накрая успях с тези снимки.БЛАГОДАРЯ ВИВКА!

mimito-dobri4koto-с гърнето и ние сме на ВИ,седи,седи стане и се напишка,или я хвана,че се напъва слагам на гърнето и нищо,след това хоп в гащичките.Честно казано съм по-доволна,че отказахме бибата.

Днес й купих паста и четчица,започваме да мием и ние зъбките.

Абе имаме що годе някакъв напредък , ама долу-горе половината пъти е в гърне , половината в гащите  Whistling сега като се замисля - днес само 4 гащички напикани изпрах Wink , ама навън като я изведа памперс слагам Naughty
Моята биберона въобще не е сукала (освен шишетата ), ама и от шишетата много лесно се отказа , въобще не ги е търсила да ги иска... Думички бръщолеви ; на песничките играе и се закача ; почти всичко яде ; стълби качва ,а  за слизането търси да й подам ръка ; в кошарата си спи , не се глези да я  взимаме при нас , цяла нощ си спи , рядко се буди (за вода и на минутата заспива пак) А иначе е много любвеобилна - гушка се , умилква ти се и целува ,смее се Hug
Аз затова и съм я нарекла Мимито-добричкото hahaha Heart Eyes
http://mimito-dobri4koto.mylivepage.com/

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 00:25 от mimito-dobri4koto

# 42
  • Варна
ПОЛОВИНКАТА МИ ДНЕС Е РОЖДЕНИК! ДА ВИ Е СЛАДКО!!!

# 43
Сиренке, честито на свата Laughing Да ти е жив и здрав, много да те слуша и да те глези Mr. Green То пожеланието е по-скоро за теб, ама така е, жените трябва да се подкрепяме Joy Целувки на зетя и на брат му  bouquet Весел празник!

Мацки, при нас каква е тази хрема не мога да разбера, Ники първи го хвана и още го държи, Ели я хвана втора, вече й мина, Ники още се точи. Явно ще да е от кучешките. Странно му растат зъбите на Ники, първо кътниците, после долните резци, като единия още го няма никакъв и кучешките- горните сега избиват, усещат се на пипане. Дано до понеделник избият, че искам вече на ясла да ги пратя да си ходят.

За гърнето - ние вкъщи нямаме никакви постижения, даже спрях да опитвам. То е едно лигавене, тъкмо сложа единия и другия станал, отказах се да ги гоня. В яслата как ги слагат не знам, Ели даже пишкала - всеки ден Shocked Мисля да ги оставя в яслата да ги учат и ддано дочакам момента, за който доста майки разказват, че  децата им сами си поискали гърнето да пишкат в него и сами се отказали от памперса. Друг начин не виждам вече Embarassed ooooh! Ако до другото лято положението е все така ще ги тормозя пак. Иначе като свършат работата си казват че има ако, но преди това никога Rolling Eyes Един път го хванах Ники докато дриска и веднага го метнах на гърне, но нищо не свърши, докъдето беше излязло - това си остана Crazy

# 44
ДА ти е жив и здрав морския мъж  Бисе  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ето специално за негоАко в живота има нещо по - хубаво от здравето,
По - силно от любовта и по -бурно от младостта, то и него ви желая. Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с огън, а годините с младост ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Общи условия

Активация на акаунт