Отговори
# 210
Добро утро заведох Ади на яслата,изпих кафето и ви попрочетох малко.
4 дни бяха стачка нашата ясла и днес пак сме на линия но не плака,беше си взела плюшеното куче.Миналата седмица вдигнахме лек скандалец в яслата и тази сутрин отиваме да я водим,мъж ми с униформата и директорката още от вратата"Добро утро,заповядайте,лелките и сестрите ни окопираха,взела Анджела на ръце и айде в стаята.
И мъжът ми вика"А така ли ще ви науча аз вас ще идвам всяка сутрин с униформата,можело и любезни да бъдете.
За 4 дни от септември платихме 4 лева и си тръгнахме.
Абе незнам кой как спи вечер,но ние нямаме памперс от 2 месеца и през ноща като се пробуди и иска да пишка .Ставам слагам я на гърнето и после хоп пак в кошарата,и така може и 3 пъти на денонощие.И през 2-3 часа иска сок да пие,вечер като напълня 0,5 мл. шишенце от минерална вода,го изпива.
Трудно я караме ноща.

# 211
Здравейте дами!

При нас е лудница. Бях отпуска три дни миналата седмица. Калоян кашляше ужасно. За една седмица сменихме три лекарства и накрая все пак минахме на АБ (за първи път откакто се е родил) - кашлицата попремина, но докарахме свекър ми да го гледа днес и утре и ако всичко е наред в сряда е на градина.

На фона на цялата лудница мъжа ми си загуби телефона (или му го откраднаха), а днес трябва да заминава командировка във Варна  ooooh! Освен това май ще замине и за Македония за няколко месеца в края на октомври. С тия болести на Калоян направо незнам как ще се оправям  Sick

Радвам се да видя, че доста стари кадри от форума са се завърнали  Hug

Ритуала за заспиването пр нас е да държи ръбчетата на възглавницата. Аз съм същата и сестра ми и тя. И до ден днешен го правим  Embarassed Незнам дали Коко ни е видял или просто е наследствено  newsm78

За спането - последните нощи беше ужасен събужда се с рев и почва да проявява инат и да пищи. Успокоявах го, карах му се, наказвах, уговорях, даже и до шамарче стигнах... Embarassed Тази нощ беше добре. Дано пак почне да си спи нормално.  Praynig

Дес, честита племеница. Да е жива и здрава!

Бързо оздравяване на всички болни!  Hug

# 212
Честита ни нова седмица,момичета! Дано е успешна и щастлива!

Иван е здрав и отдавна не се е разболявал,слава на Бога! Аз и затова се опитвам максимално да забавя яслата. Дано вашите деца бързо да оздравяват!!!!

Не искаше да закуси тази сутрин(а ми пи мляко в 4:45ч). Нощта стенеше "мама" или просто викаше. На какво се дължи това? Някой има ли идея? Дали сънува нещо,което го плаши или нещо го боли?
Изпратих го гладен на разходка с дядо му.

Аз подготвам 2 урока и изхвърчам.

# 213
  • там където ме зове сърцето!!!
Ехооооооооооооооо , вънка дъжд вали , а народа спииииии! Hug Hug Hug

niunia, вече си работна???Честита ти нова работа!  bouquet

mimito-dobri4koto,  добре си си решила проблема с почистването на дома! Hug Hug

lika, браво на детето!  love001

mom_an, и Калоян по някога ме удря и се смее , но аз му хващам ръчичката и му показвам как да милва и го целувам за награда и играта с боя е приключила!

petenceto, и при нас от две седмици (дали не е и  от по рано newsm78) , нощите са точно такива -събужда се , плаче , пищи иска да слезе и да се разхожда!Взимам го ,гушкам , разхождаме се , взема си млякото , заспива и ако се смили  hahaha може само веднъж да се случи , но понякога и през 2-3 часа го прави !Той много рядко си спи  без прекъсване цяла нощ , така , че вече  май не ми прави впечатление!
Сега се е научил да прескача кошарата ,  стига му до подмишниците , но той се набира на мускули вдига си крачето и е на вън, така , че ако не го смъкна за нощната  разходка сам си се измъква! Joy

Отивам да го приспивам !
Весел ден! Hug

# 214
Миналата седмица вдигнахме лек скандалец в яслата и тази сутрин отиваме да я водим,мъж ми с униформата и директорката още от вратата"Добро утро,заповядайте,лелките и сестрите ни окопираха,взела Анджела на ръце и айде в стаята.
И мъжът ми вика"А така ли ще ви науча аз вас ще идвам всяка сутрин с униформата,можело и любезни да бъдете.
hahaha Твоят и моят мъж май са колеги! newsm78 Във ВМФ ли е твоят? Ако да, я кажи коя година е завършил Морско, сигурно се знаят с моя... Аз моя мъж посмъртно не мога да го накарам да ходи из града с униформа. Rolling Eyes Облича се в нас цивилен и на работа се преоблича, после преди да се прибере пак си сменя дрехите. Виждала съм го само в парадна униформа и то само 1-2 пъти по празници, а изглежда толкова красив и мъжествен в униформа... Heart Eyes
Вивка, Стефан много добре знае как да ме милва и че на мен така по- ми харесва, обаче се кефи да ме щипе и скубе, това му е най-забавно. Rolling Eyes Чак като му се скара баща му с много строг тон и го накара да ме целуне, идва и ме целува по бузата.
Клеопатра, беше се позагубила наистина! Радвам се, че пак си сред нас. Успех във вторник, дано промените нещата, че станахме не за смях, а за срам пред цяла Европа. И това, разбира се, е най-малкият проблем! Sad
Нели, и Стефан плаче за мама насън понякога. Тогава започвам да го милвам по главичката и да му говоря, че съм до него и той се успокоява. Май се чувстват несигурни, докато спят. Но така е само нощем, шрез деня няма проблеми като спинка.
Петенце, пожелавам на Калоян и дядо ти бързо да се възстановяват и повече да не стигате до АБ!  Hug
Стефан вече окончателно заспива без биберон, еле постигнахме някакъв успех в борбата с бебешките синдроми! Остана памперса! #2gunfire
А да ви се оплача какъв проблем имаме! В събота обядвахме в едно заведение край Айтос и понеже Стефан измуха храна за цял полк, естествено се наака. Отидох да го мия в WC на заведението, но кранчето за топлата вода беше счупено и имаше само студена. Затова реших само с мокри кърпички да го почистя. Та измих го аз с мокрите кърпички (по принцип гледам да ги ползвам само в краен случай, от топлата водичка и сапуна по-хуаво няма!), сложих чистия памперс и така мина денят. Като се прибрахме, веднага го вкарах в банята да го къпя и видях, че дупето му е страшно червено и очевидно го болеше. После пак се наака и всеки път като се опитваше да седне, започваше да плаче. Питах го къде го боли и той си посочи дупето. Пак го мих и видях, че кожата му направо пламти! Имаше и като раничка. Намазах с крем на Хипп против подсичане, но милия много го болеше. Днес още е червен, но вече не го боли толкова. Само преди малко се наака и както си седеше на столчето, хвърли лъжицата (това ни е другото постижение - вече се храни абсолютно сам!), започна да си дърпа памперса през панталона и да плаче: "Ако, ако!" Измих го, намазах го, успокои се и заспа. Онзи ден гледахме състава на "бебешките" кърпички - марка Бейби крема и паднахме: то не са алкохоли вътре, не са парфюми, не е чудо - какво ли няма! ooooh!  #Cussing out Досега не съм му бърсала дупето с кърпички, винаги го мия, явно е от тях, защото пампите ги ползваме от много месеци насам. Егати индустрията, иначе уж били тествани, разрешени, ала-бала! Да звъня ли някъде, не знам. Аз мисля, че е забранено да има в състава парфюм и алкохол, нали?
Хайде, че пак едни фермани изписах, ама така е, децата спят и вие сте ми почивката от задълженията вкъщи. Хайде хубав ден на всички, дано се покаже малко слънце за разходки!
П.п. Имаме нови думички: бука - боклук, пейе - пере, бийа - бира, икам - искам. Mr. Green

# 215
Ето малко снимки и от нас, да не кажете, че сме несериозни

http://images21.snimka.bg/004191333.jpg
http://images21.snimka.bg/004191334.jpg
http://images21.snimka.bg/004191335.jpg
http://images21.snimka.bg/004191377.jpg
http://images21.snimka.bg/004191394.jpg

mom_an, блазе ви за бибата. При нас няма такива филми, дажи имам чувството, че колкото по голяма става, толкова по зависима става от бибата. Как ще я махаме, хич не ми е ясно.
Клео, каква спирала сложи? Аз съм с хормонална нещо с М беше ама забравих как се казваше точно. Имаш ли някакви оплаквания?
lika, ма той душица бе. Да го нагушкаш от нас. Дано и аз скоро се разпиша с подобни думи.  Hug
Vili4ka, я ми разясни малко кой ще се жени, че имам едни други спомени в главата ...
Дес, честито ти племенниче. Да ти е живо и здраво, а ти скоро да станеш и още по-горда двукратна мама. Я кажи какво ще е, или е тайна?

# 216
Vili4ka, я ми разясни малко кой ще се жени, че имам едни други спомени в главата ...

Ами аз, как кой  Mr. Green Какви други спомени имаш? newsm78 А снимките са супер-много е сладка Мирабел!  Hug

# 217
Дес, честито ти племенниче. Да ти е живо и здраво, а ти скоро да станеш и още по-горда двукратна мама. Я кажи какво ще е, или е тайна?
Мерси мила!За пола - 2 пъти ми казаха че не се виждат тестиси,докторката ми е повече от добра и и вярвам.Ама все пак не смея да купувам нищо в розово,че е седалищно разположено и може да се получи някоя изненада за радост на таткото Grinning
А Мирабел е толкова порастнала и променена - сладурана, и колко е русааа....... Hug

Ани,много лошо с това дупе и кърпичките.И аз съм ползвала от тези много ми харесваха как миришат Embarassed,но пък ти щом всеки път го миеш явно си има значение.Аз я миех докато беше съвсем малка после минахме повече на кърпички.А за червеното дупе само и единствено фуксин и пиоктанин за ден два ще сте забравили Peace

# 218
Ами аз, как кой  Mr. Green Какви други спомени имаш? newsm78

Ама не се ли оженихте докато беше бременна? Нещо такова ми се варти из главата.

А снимките са супер-много е сладка Мирабел!  Hug

Благодаря  Embarassed Hug

Дес, щом веднъж кажат момиче, такова си и остава. При момичетата се виждали 5 чертички (каквото и да означава това) а при момчетата само 3. Тъй, че едва ли ще има големи изненади. Мале колко кипри ще се съберат у вас, таткото да му мисли. Mr. Green
Кога ти е термина?

# 219
  • София
Здравейте на всички!
Ани,този проблем едва ли е от кърпите -възможно ,но малко вероятно. Аз съм мн.доволна от крем Здраве в такива случаи/български,евтин,незаменим/.Относно рекета в детската,ако те успокоява ,на нас ни искат 50 лв.
Дес,честита и от мен да ти е племенничката-здрава,щастлива,обичлива!Има ли си вече име?
Нели,ние сме от вашия отбор/отбора на бибите и млякото/ и как да е иначе като са родени на една дата.Чувала съм ,че някои родители режат биберона ,за да му е некомфортно на детето,но още нямам смелост,а и мн.му се събра на моя наведнъж.Поздрави на брат ти за смелостта. Grinning
Мишленце,и аз съм доволна от Бивацина,но мн.лесно се отварят и моя докато се бори с мен при слагане ги дръпна и ги разля.Жал ми е ,че има доста болни деца.На моя сега наливам в носа Тобрекс-капки за очи/по лекарско предписание/.
Аз не мога да си вдигна главата от работа и затова не пиша ,а и едвам смогвам да чета,но не личи да ви липсвам. Confused
Иначе Ками по- добре приема съдбата си на "ученик",реве все по малко и спи там.Притеснява ме само ,че днес като стана беше прегракнал.Дано не се разболее пак. baby_neutral
Скоро забелязах,че пак му се е появила бебешка кел по главата. newsm78Вие с какво им миете косите?Как да го махна това чудо?
Видях страхотни снимки на децата! Heart EyesМного се смях на веселите случки.Да са ни здрави! Hug

# 220
Неда, и аз взех "Здраве", признала съм го този крем отдавна, но засега го мажа с този на Хипп, нали уж по-специален. Ама довечера май ще го мацна със "Здраве"-то. Благодаря на всички за съчувствието! Hug А ти пробвай да му намажеш с олио главата един час преди къпане, не знам, ние не сме имали никога това нещо и не знам какво точно се прави, но съм чувала това за олиото.
За бибероните - Стефан се отказа сам, след като изпокъса всички налични биберони - по-скъпички (изтраяха много дълго време, наистина) и абсолютни евтинийки от аптеката. Не знам дали има някакво значение това, че са се скъсали или просто се е примирил човекът, че няма бибо и толкоз. Laughing

# 221
  • там където ме зове сърцето!!!
mom_an, аз също не ползвам мокри кърпички ако имам вода под ръка, но от същите кърпички лятото и Калоян се изприщи и  като се наакаше стъпваше като балетмайстор (сега ми е смешно , но милото много го болеше )!Аз  мажех с пиоктанин  и Бочко !

Neda, Hug Hug!Бебешката  кал знам , че се маже с мазнина оставя се да стои така 30 мин и после с гребенче леко сресваш и тя пада ,  ако е повече се налага 2-3 пъти да го правиш!

# 222
mom_an, аз също не ползвам мокри кърпички ако имам вода под ръка, но от същите кърпички лятото и Калоян се изприщи и  като се наакаше стъпваше като балетмайстор (сега ми е смешно , но милото много го болеше )!Аз  мажех с пиоктанин  и Бочко !

Neda, Hug Hug!Бебешката  кал знам , че се маже с мазнина оставя се да стои така 30 мин и после с гребенче леко сресваш и тя пада ,  ако е повече се налага 2-3 пъти да го правиш!

Neda Точно така - с олио като се намаже и се изчаква да се размекне , след което със ситно гребенче се разресва косата наобратно. Ако не е много , ще го махне за няколко дена  Party

А по въпроса с детските кърпички - и на нас ни се е случвало... Sad и то не само на дупето , а и на устата и бузките се е зачервявала   Confused Много са удобни мокрите кърпички (особенно навън като сме на разходка и няма къде да се мием) И ние винаги носим в чантата - без мокри кърпички не излизаме , ама като разбрах , че от се зачервяваме (макар че са си детски кърпички - все гледам да пише че са за деца) пак си ползвам кърпичките , но след това изплаквам с малко вода - от шишнцето дето я нося вода за пиене Simple Smile  Освен когато й бърша ръцете - тях не ги изплаквам защото не се зачервяват от кърпите - там кожата явно не е чак толкова чувствителна

# 223
Неда,преди няколко седмици водих Вяра на фризьор и жената видя че има по главата от тези люспи и вика махайте ги щото после няма да можете хич.Аз не се бях замисляла много,смятах че щесе махнат сами.И тази ми каза като я къпя да ги махам с гребенче.Чувала съм от познати че мазнина пак не излизали.Та вечерта насапунисах и главата (напоследък ползвам само български шампоанчета и съм много доволна) и намерих една четка за боядисване дето от едната страна е гребен много ситен.И като почнах още с пяната на главата изресвах и всичко падна.Направо неможех да повярвам,изчисти се безпогрешно Grinning А племенницата ще се казва Стефания Laughing
Дорит,и аз така смятам за пола.А термина ми е на 13ти ноември,ама нали секцио ще бъде та към началото на др месец ще е вече факт

# 224
Ама не се ли оженихте докато беше бременна? Нещо такова ми се варти из главата.

Не  Rolling Eyes Сега ще ни е за първи път  Joy Hug

Деска, още малко ти остана на теб, ей! Пък в синьо или в розово - само да е здравичко, пък каквото дойде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт