Да е жива и здрава адашката и да се радва на хубаво и здраво братовчедче!
А за люспите ДЕС с зехтин и малко памук намазваш я преди да я изкъпеш и после със мека стара четка за зъби аз така ги махах те оомекват ДИДИ имаше малко и и ги махнах ди краи.А представям си как ще ги махнеш като ВЯРА е с такава коса
За 3 дни излезе новата кожа
Български е, от билки, мед и мас май имаше също, струва около 4 лв.

Все му повтаряме "това е само сън" и сега той сам си казва "тате каза то е сън" Хем ми е жал, хем ми е смешно. Иначе понякога се буди за вода, защото иска да дойде при мен (за щастие това се случва вече рядко), защото го боли нещо или просто така, за да не може мама и тати да се наспят 

Благодаря ти, че попита!
Аз всяка сутрин и казвам, че ще бързам да отида и докато се наиграе ще съм там.

Благодаря ти, че попита! 
Спомням си как една приятелка казваше: "Не искам да се женя! Като си спомня какво представляваше сестра ми на сватбата си, лошо ми става! Крещеше като истеричка, рева, постоянно крещеше "Къде са чашите?! Къде са проклетите чаши?! Къде ми е букета, да му се не види?!" (за капак наистина забравили букета в дома на булката
) и колко още перипетии имаше, не, не ща хич да изживявам същото!" 
ПОздравления за тупкащото сърчице!
А това, че друго детенце е удряло Боянка, е много неприятно! Ти говори ли със сестрата?
Адашка имах предвид за синкото. 

Сега отново ще трябва да се адаптира, свикна си за една седмица у дома с мама и братчето. Аз още вчера трябваше да го заведа, но като че ли имаше още малко сополи, пък и се успахме сутринта яко

Адашка имах предвид за синкото. 

добре че ме подсети за този крем , наистина е хубав и щом става и за пиене значи спокойно може и бебче да се маже!
добре че ме подсети за този крем , наистина е хубав и щом става и за пиене значи спокойно може и бебче да се маже!
)
)
А за люспите ДЕС с зехтин и малко памук намазваш я преди да я изкъпеш и после със мека стара четка за зъби аз така ги махах те оомекват ДИДИ имаше малко и и ги махнах ди краи.А представям си как ще ги махнеш като ВЯРА е с такава коса

Препоръчани теми