Отговори
# 225
А племенницата ще се казва Стефания Laughing
  bouquet Да е жива и здрава адашката и да се радва на хубаво и здраво братовчедче!  Hug

# 226
  • София
Благодаря ви ,незаменими!
Колко неща имам да ви разказвам ,ама ...време няма да писателствам,а те губят давност. Blush

# 227
А племенницата ще се казва Стефания Laughing
  bouquet Да е жива и здрава адашката и да се радва на хубаво и здраво братовчедче!  Hug
Ауууу адашка минихихих хубаво име и празник ще има. Peace PeaceА за люспите ДЕС с зехтин и малко памук намазваш я преди да я изкъпеш и после със мека стара четка за зъби  аз така ги махах те оомекват ДИДИ имаше малко и и ги махнах ди краи.А представям си  как ще ги махнеш като ВЯРА е с такава коса Shocked newsm78 #Crazy

# 228
Mom An, веднага като прочетох бързам да те посъветвам за дупето, бягай в аптеката и си вземи крем Витасин, от това по-добро няма, поне за мен. Моите от памперси  им се обели кожата на дупетата имаха по 3 кървави дупки преди време и само витасина ги оправи. 1 седмица ги мъчих с други глупости и нищо, накрая една мама от форума ми го препоръча Peace За 3 дни излезе новата кожа Peace Български е, от билки, мед и мас май имаше също, струва около 4 лв. Wink

# 229
Добро утро на всички!

Неда, Дес - Калоян няма бебешка кал, но си спомням, че сестра ми имаше ужасно много. Беше вече голяма (3-4 годинки) и още и се люпеше главата. После се махнаха, ама не знам от какво . Ако се сетя ще питам майка ми.

Виличка, как е? Тресе ли те предсватбена треска? Аз като си спомня какъв кеф ми беше да организирам мойта ми се ще пак да се оженя  Embarassed За същия мъж разбира се  Heart Eyes

Назад някой беше питал от какво се будят нощем децата - при Калоян повечето пъти като се събуди с писък е защото е сънувал нещо. После много трудно го успокоявам, щото и той самия не знае къде е  Crazy Все му повтаряме "това е само сън" и сега той сам си казва "тате каза то е сън" Хем ми е жал, хем ми е смешно. Иначе понякога се буди за вода, защото иска да дойде при мен (за щастие това се случва вече рядко), защото го боли нещо или просто така, за да не може мама и тати да се наспят  hahaha

Довечера ще ходим до доки да видим оздравял ли е и да спираме антибиотика. Вече кашля много малко и се надявам от утре пак да е на градина, че вчера с дядо му бяха направили цялата къща в трохи  и играчки Joy

Лек ден на всички!

# 230
Виличка, как е? Тресе ли те предсватбена треска? Аз като си спомня какъв кеф ми беше да организирам мойта ми се ще пак да се оженя  Embarassed За същия мъж разбира се  Heart Eyes

Ох, да, тресе ме и то здраво! Ту някакви нерви ме друсат, ту ми се плаче, ту и аз не знам вече какво става.Утре съм на пробна прическа, в четвъртък на среща с DJ, в събота ми е моминското парти и изобщооооооооооо  Crazy Crazy Crazy Благодаря ти, че попита!  Hug

# 231
  • Варна
Вили, няма какво да питаме, ти сама трябва да си ни казваш, така де, следим отблизо приготовленията. А пък след моминското парти искам лично АЗ обстоен  и  подробен отчет!!! Mr. Green Heart Eyes

Мокри кърпи ползвам само като сме навън за ръцете.

# 232
Вчера бяхме на ясла и айде днес на антибиотик,сополи,кашля,абе с две думи болни.Тъкмо се бях нагласила да пренасяме багажа си в другата къща и пак се размина.
Ние никога не сме имали проблеми с мокрите кърпи,нокато се сетя племеничките бяха много алергични.
Vili4ka  няма нищо лошо от предсватбена треска.
mom an моят мъж е граничен полицай,но е бил морски в казармата.

# 233
Привет дружки!
Нещо трудно се организирам за писане и аз, но все по-трудно ще става.

Дес за момента май няма никаква разлика с първата бременност - цял ден съм ок, а вечер съм като пребито куче и ми се гади вечер.

Neda липсваш как да не липсваш - мислим си за вас нищо, че не питаме  Laughing
Ех дано не се разболее сладура и да свиква вечееее
И Бояна има още от въпросната кал, ама аз освен да и чопля из главата чат пат друго не правя - мия я още с едно бебешко шампоанче на Чико.
Пепито много бързо антибиотик  Rolling Eyes дано се оправя бързо сладурката
Vili4ka разказвай, разказвай и ние да се върнем малко назад в спомени  Laughing

Бояна тази седмица вече ме прегръща силно сутрин и след това ми казва тао и влиза сама в детската - а има още доста ревящо деца. Като си я взимам след обяд ми казва мамо гайкам децата пак и сед това казва мама доде бъзо  Heart Eyes Аз всяка сутрин и казвам, че ще бързам да отида и докато се наиграе ще съм там.
Май не съм ви казвала, че миналата седмица един ден си я взех захапана по носа и надрана по бузата от едно друго детенце  Rolling Eyes
Иначе след като беше на антибиотик за ушето продължи да има някаква кашлица, която се проявява само нощем или около сън - гледаха я слушаха я и нищо и нямало. Е заведох я най-после на хомеопат (тя е също и педиатър) и тя я преслуша, каза няма и нищо, но все пак да утихне съвсем кашлицата и даде един билков сироп и едно хомеопатично и сега от неделя сме на тях и като, че ли вече утихва и тази нощна кашлица.

Хайде това е за сега от нас, а да се похваля, че вчера чухме тупкащо сърчице на новото бебе  Heart Eyes

# 234
  • там където ме зове сърцето!!!
Вили, няма какво да питаме, ти сама трябва да си ни казваш, така де, следим отблизо приготовленията. А пък след моминското парти искам лично АЗ обстоен  и  подробен отчет!!! Mr. Green Heart Eyes
Ми така де -ти няма да чакаш да питаме -разказвай -на нас ни е интересно! Hug

petenceto, казваш , че ще го  раздаваш мома ??? Joy Joy Joy

mom_an, нещо не разбрах Стефания ли си или Ани?????? Wink

Дес , теб тресели те вече пред родилната треска????? Hug

Пепито , и аз да кажа -много бързо ви  дават АБ! Sad

Хайде това е за сега от нас, а да се похваля, че вчера чухме тупкащо сърчице на новото бебе  Heart Eyes
Hug Hug Hug

# 235

Ох, да, тресе ме и то здраво! Ту някакви нерви ме друсат, ту ми се плаче, ту и аз не знам вече какво става.Утре съм на пробна прическа, в четвъртък на среща с DJ, в събота ми е моминското парти и изобщооооооооооо  Crazy Crazy Crazy Благодаря ти, че попита!  Hug
Joy Спомням си как една приятелка казваше: "Не искам да се женя! Като си спомня какво представляваше сестра ми на сватбата си, лошо ми става! Крещеше като истеричка, рева, постоянно крещеше "Къде са чашите?! Къде са проклетите чаши?! Къде ми е букета, да му се не види?!" (за капак наистина забравили букета в дома на булката ooooh!) и колко още перипетии имаше, не, не ща хич да изживявам същото!" Laughing Е, разбира се въпросната приятелка все пак се ожени, защото след всички нерви все пак идва хубавото и накрая се помни само купона и споделената от всички любов, разбира се, така че не се тревожи, че страдаш от сценична треска, всичко ще мине по вода! Hug
Мишленце, благодаря за съвета! На Стефан взе да му минава, вече почти няма червено, но ще го взема този крем да ми е под ръка, ако пак се случи.
Телма,  Hug ПОздравления за тупкащото сърчице!  bouquet А това, че друго детенце е удряло Боянка, е много неприятно! Ти говори ли със сестрата?

Анета съм, приятелко! Wink  Адашка имах предвид за синкото. Joy
Пепи, извинявай, че така се намесвам, ама за едни сополи и кашлица на антибиотик ли минахте? Или кашлицата е слязла надолу към дробчетата? Sad
Момичета, имайте предвид, че антибиотиците, давани в ранна детска възраст водят до много кофти странични ефекти, понякога за цял живот, за съжаление. Така че трябва да се дават само в краен случай. Лекарят в базата на мъжа ми е женен за педиатърка от небългарски произход (май каза, че е бесарабска българка) и тя била изумена, че в България се предписват антибиотици на деца под 2-годишна възраст! За нея това било абсолютно недопустимо. Така че пожелавам на всичките ни дечица здраве и да не стигат нито до АБ, нито, да не дава Господ, до болници! Praynig
Стефан от снощи вече, да чукна на дърво, е добре - нито кашля, нито сополи има. Дано не му лепнат сега нещо на яслата, че не ми се изживява отново същото. Като го носех днес, видях една позната, чието момиченце е в съседната група и тя каза, че дъщеря й от 2 седмици е със сополи и кашля, явно в нашата детска градина нямат нищо против да вземат болнави дечица. Rolling Eyes
Иначе Стефан влезе без рев, но след малко го чух, че се разхленчи вътре за мама. Sad Сега отново ще трябва да се адаптира, свикна си за една седмица у дома с мама и братчето. Аз още вчера трябваше да го заведа, но като че ли имаше още малко сополи, пък и се успахме сутринта яко Embarassed, защото на тези мои деца им стана навик да заспиват след 10, да не кажа след 11! ooooh!

# 236
Анета съм, приятелко! Wink  Адашка имах предвид за синкото. Joy
Еееееееееееее виждаш ли защо си правя от сега резервации???? Joy Joy Joy

mishlentze,  Hug добре че ме подсети за този крем , наистина е хубав  и щом става  и за пиене значи спокойно може и бебче да се маже!

# 237
mishlentze,  Hug добре че ме подсети за този крем , наистина е хубав  и щом става  и за пиене значи спокойно може и бебче да се маже!
Shocked Става и за пиене ли? Как точно и защо се пие? Пак с лечебна цел ли? (то има си хас и да е за удоволствие Crazy)

# 238
Shocked Става и за пиене ли? Как точно и защо се пие? Пак с лечебна цел ли? (то има си хас и да е за удоволствие Crazy)
То днес май ти и аз на чат го обърнахме  Embarassed!Ама да си кажа - да в упътванито му го дават за пиене(и аз няколко пъти го прочетах това за да съм сигурна , че не си въобразявам) , ама  точно сега не се сещам за каква болест беше! newsm78

# 239
]Ауууу адашка минихихих хубаво име и празник ще има. Peace PeaceА за люспите ДЕС с зехтин и малко памук намазваш я преди да я изкъпеш и после със мека стара четка за зъби  аз така ги махах те оомекват ДИДИ имаше малко и и ги махнах ди краи.А представям си  как ще ги махнеш като ВЯРА е с такава коса Shocked newsm78 #Crazy
Аааа ама аз казах че приключихме с тази история.Орхидейке,не ме ли прочете Mr. Green Ни зехтин,ни олио само с вода,шампоан и грбенче всичко падна Peace

А за тоя крем ще взема да си го запиша,не бях го чувала досега.Както казах за мен най-безотказно действат спиртните разтвори на фиксин и пиоктанин,трепят инфекциите за нула време.

ВИВКА,взе да ме затриса и мен треската.Още повече вчера една от ноемврийките роди с термин 1 ден преди моя ooooh!
Вили,всички вярваме в теб,ти ще се псравиш безупречно като булка.А за купона мисля че е излишно да казвам,че ще бъде повече от бурен и запомнящ се - с такава булка-купонджийка Grinning
Телма,чухте сърчицето вече - браво Hug

Весел ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт