Отговори
# 270
"Уауа Девадова (Вяра Деянова)опика гащите"

Лелееее, как се смях с тази реплика  Joy Joy Joy Браво на "Уауа Девадова"  Joy

Галита, сватбата е на 20-ти - следващата събота. Crazy

Telma, браво на Бояна, че ходи без проблем на ясла!  Peace

Анту, много сладки снимки  Peace Я кажи как махнахте "пръчката" от решетката на леглото? newsm78

lika, радвам се, че нещата са се уталожили при вас  Hug

Ох, много ми е нервно за сватбата, мацки! Направо съм пред нервна криза.Алинка е нон-стоп с мен и нон-стоп вика "Гуши" и само я разнасям... Нямам 2 мин свободни, а имам още толкова много работа по организацията.Вчера бях на пробна прическа - не останах очарована, но се надявам на 20-ти да са по-завършени нещата с моята коса. Оххххх, колко работа имам , а няма кой да ми гледка детето 5 минути  Crazy

Ами с нея ще си правим всичко заедно и така  Mr. Green

# 271
Чух че се изпишка вдигам я и тя ми вика "Уауа Девадова (Вяра Деянова)опика гащите",
rotfImbo Ох, разсипах се направо! Че и с презимето си казва името, божееее, боже, кога ще се случи това и в мойта къща! hahaha Оле, много се смях! Нямам търпение да си дойде мъжа ми да му покажа поста!
Вили4ка, и аз не знам то4но как ги махнахме - тази кошара е от най-старите, мъжът ми въртя, сука и успя. А на Максим е доста по-нова, там 2 пръчки са на пружини специално, за да могат да се махат. За сватбата - забавлявай се и не се коси - всичко ще мине по вода!
Лика, браво! Много се радвам, че нещата се нареждат, дано нямаш повече поводи за притеснения!  Hug
Галитка, продължават вашите ясленски истории... Sad И аз онзи ден взех Стефан с разкървавен нос, но там му е чувствително място и аз го бях разкървавила, така че не им се карах. Ама на тия във вашата ясла май не им пука много-много, а?
Телма, no worries! Всичко се нарежда, даже понякога въпреки тебе! Mr. Green Ти сега  гледай да си изкараш хубава бременност, другото ще го мислиш после!
П.П. Влизам като гост! Rolling Eyes Този мой компютър днес ме смайва! Това съм аз - Анту.

# 272
Анета Солета , ако ни изненадаш с още някой ник вече ще се объркаме  Joy Joy Joy

# 273
  • София
Виличка, много е наближило събитието - кураж!
Анту или Анета солета, страхотно веселяшки снимки и аз ги показвах на моите хора!И моля спрете да черпите с такива съблазни,че има хора на диета сред вас!
Лика, много се радвам за вас Hug!
Дес, Вяра е страхотно развита ,а ти трябва да се ориентираш вече за болница ,че време не остана.
Телма, като ти дойде до главата с всичко ще се справиш. И аз нямам,а и не искам да разчитам на чужда помощ, та с малко повече неспане се справям. Понякога "гърми бушон" - нормално. Имам си оправдание поне.
Моят син вчера като го взех беше ужасно кисел и гладен. Едвам го задържахме до 20,30 и хац в леглото.Преспа малко и като се почна едно мятане ,реване ,мрънкане-направо кошмар.Носих го на ръце,гушках-той се разсъни и почна да се закача с мен и да ме мамосва,а аз едвам очите си държа отворени.По някое си време го метнах в леглото и нищо не помня.Таткото и той ставал многократно,а на сутринта се успахме. Почвам да чета за смущения в съня,защото вече съм силно притеснена. Помагайте с литература и съвети, моля.
Най-радостното обаче е ,че днес не плака, чак не мога да повярвам. А г-жите само го хвалят колко ял и спал и бил добричък newsm78. Чак мъжа ми пита "Ама за Камен ли говорихте?". Grinning

# 274
Охх аз имам много неща за разказване,ама не смея много да бърборя да не вземе да стане досадно или да прилича на "кой съм аз" Embarassed
А иначе тя си казва името добре,само без р-то,но винаги и харесва да си го казва по тоя начин.Даже някой като я попита и на нея много не и се говори,стиска зъбите и казва "Уауа Девадова се казвам",ама това казано през зъби да не ви казвам как звучи hahaha

Абе Анета Солета,ти не спря да ни изненадваш Mr. Green

Вили,няма страшно мацко ще се справиш - ти можеш.А итова си е просто предстарова треска,даже и да имаше кой да гледа Али пак щеше да ти е нервно така че...Говори споделяй с нас и ще ти е по леко Hug

# 275
Неда,според мен това е просто нещо моментно ,и  при нас се случва, а чета че и при други.Все си мисля да не би да е нещо по настройката на биологичния часовник,сега се стъмва по-рано,времето тотално се промени...знам ли може дми се смеете,ама...

# 276
  • там където ме зове сърцето!!!
Солетке , много се смях на снимката дето спи  -странно си държи решетките с пръсти Joy Joy Joy Joy!Моя син пък като си изкриви странно ръцете и на мен ми се струва неудобно и ги оправя , веднага промърква и пак си ги извърта hahaha !

Дес , разказвай , на мен ми е забавно да "слушам" бисерите на Уауа Девадова Hug Hug Hug!

Neda, и при нас има нощни фиести , плач, игри , гушкане!Чудя се защо не съм стопила обаче! Joy

sea woman, чудих се де се изгуби , а тя спяяяяяяла! HugПих кафето за след обедно -мерси Hug

lika,galita,  Hug Hug Hug  и мъжете ги тресе ПМС! Joy

# 277
  • София
Здравейте, мацки,
отдавна не съм писала и поздравявам всички бременни майчета.
Пък и всички останали, де!

Аз само да ви споделя, че Мъри от вторник ходи на ясла, но още плаче през цялото време. Не дава на леличките да го пипат, да го гушкат, да му сменят памперса, не иска да яде и да пие вода там. И досега, като го питаш иска ли на градината, казваше-да, но днес още от дома не искаше да ходи там. Май доста ще му е трудно да свикне.
Да ви кажа аз съм склонна да вярвам, че тая ясла не е от най-добрите. Лелите един път не се умихнаха тия жени като го посрещат на вратата, на изпращане пък съвсем. Няма здравей, нама довиждане. Грабват го и хлопват вратата. Едвам успявам да ги питам нещо, даже не им знам имената. Едната като я питах как се казва, тя доста суховато ми каза - Андонова! Познайте Мъри как ще й каже Госпожо Антонова!

Иначе останалите деца там вече са свикнали, тъй че има надежда, нали?

Абе, я да ви питам, че вие по-разбирате от тия работи - лентичката ми не отчита точно възрастта на Мъри, на какво се дължи? Иначе аз зададох точно датата /сигурна съм защото два пъти я правих, помислих че първия път съм сбъркала/ Той е роден на 13.01.06 и след два дни прави година и девет месеца, а вижте какво ми отчита...

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 20:11 от ludmilana

# 278
  • София
Вивка ,ама много ме успокои ще знаеш. От неспане ,че не се топи ,аз съм живия пример. Ама ,за да разбера какво ви писала го копнах и пейстнах в уърда, защото нямам лупа у дома. Joy

# 279
  • София
ludmilana ,ако това ще те успокои моята щерка не яде повече от 6 месеца в детската и пак оцеля, при това сменихме 3 дет.градини ,докато намерим сърцат персонал, при това съм много разбрана и склонна на разумни компромиси.

# 280
Абе, я да ви питам, че вие по-разбирате от тия работи - лентичката ми не отчита точно възрастта на Мъри, на какво се дължи? Иначе аз зададох точно датата /сигурна съм защото два пъти я правих, помислих че първия път съм сбъркала/ Той е роден на 13.01.06 и след два дни прави година и девет месеца, а вижте какво ми отчита...
Ами това едва ли някой може да ти го каже,виж пак там дето си си правила линийката.Или просто си сложи нова Wink

Хм..... голямо затишие е тука.Аз си приспах диваненцето.Пък да ви кажа какъв инат е,ама и аз като си знам защо допуснах това...За вечеря не пожела да яде пилешка супа и аз и бях купила едно Данисимо(от малките кутийки) и тя поиска от него.Изяде го цялото и каза че иска още мляко,куснах и 2 лъжички и на третата тя почна да прави опити да повръща,защото и казах не плюй.Обаче тя го преглътна и какво ли си каза "тя ли пък ще ми каже,я да повърна" и просто я гледах как насила се напъваше.Повърна всичко и после реееееевввв.................... SickПоловин час неможем да я успокоим.

Та във връзка с яденето исках да ви питам какво хапват вашите дечица?аз вече с тия супу топчета,каротефени,фиде и ориз просто на мен си омръзнах Sick Боб и леща не яде маймуната Naughty
И е толкова претенциозна,че на моменти кара само на кисело мляко Blush Плодове отказва упорито,само някоя ябълка наръфа чат пат,банани не близва (преди хапваше),грозде само обелено и с махнати семки....какво друго,знам ли Thinking

# 281
Дес, Бояна изобщо не яде супи. А и готвено рядко. Основното й ядене е различни видове мляко /АМ, кисело, прясно/, хапва и месо, кашкавал, сирене - общо взето предпочита сухи неща. С плодовете е на моменти, има периоди в които яде 2-3 ябълки на ден и после цяла седмица не поглежда. Обича сок от грейпфрут, аз й го правя. Пие доста сокчета общо взето и много вода.
Вчера и готвих грах. Вземаше си с ръка едно по едно грахчетата и изяде около десет Simple Smile
Ходихме до супера да пазаруваме тримата и тя както беше в пазарската количка се оглеждаше наляво и надясно към рафтовете със стока и непрекъснато мляскаше, много звучно. Накрая един мъж ни каза - "ама вие май го държите гладно това дете ...." и Бояна веднага отговори "Дааааааа ..." Много обича да се намесва в разговора, в повечето случаи доста неадекватно и не на място , но този път уцели Grinning
ludmilana дано да свикне твоят Мъри бързо с яслата, но ако госпожите не го предразполагат ще е трудно. Нашата ясла продължава да стачкува трета седмица.

lika,galita,  Hug Hug Hug  и мъжете ги тресе ПМС! Joy

Вивка, за моя си мисля че е критическа, не ПМС, все пак той е на 41 Simple Smile Щом казава, че и горещи вълни има .... а и често сменя настроенията напоследък. Simple Smile
Ани /Анту, Солетка/, ми той Стефан освен, че се храни супер, стои и много послушен в стола. И Бояна има същия стол, но отдавна не го ползваме в този му вид. Ползва си само столчето. Simple Smile
Лика, радвам се , че нещата при теб са вече ок. Hug Не че оправдавам мъж ти, но при мен съм забелязала, че ако съм по- изнервена или изморена, тогава ги приемам нещата "по-навътре" ..
Лека нощ  Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 00:03 от Rosita

# 282
Роси,мерси за споделеното.А твоята мадамка ме кефи с тия си изказвания,душица златна Hug
Вяра грах не иска щото има люспа,по същата причина и боба и лещата........ ooooh!

Хайде дано и други се изкажат по мойто питане Wink

А ето я и новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231027.new#new

# 283

Влизам като гост! Rolling Eyes Този мой компютър днес ме смайва! Това съм аз - Анту.

И така те познах , дори без сърцето , ката каза за кошарата Laughing
Защото аз като видях снимката ви (днес предиобед) как няма пръчка на кошарата ви и ме заинтригува , станах и отидох да оглеждам на нашата кошара пръчките Thinking Laughing Ама много здраво са вкарани , две от тях се въртят но не излизат Само ако се среже пръчката може да се изкара newsm78

мъжете ги тресе ПМС!  ХА ХА ХА Joy

Виличка всичко ще се нареди , не се притеснявай , а си наслаждавай на мига и бъди щастлива! "Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване" (четах го някъде и ми остана в ума , понеже ми хареса като разсъждение) Като мине радостното събитие  , ще се успокоиш и ще си казваш "И са како ли толкова се изнервях от притеснение"

Деска - относно "какво хапват вашите дечица?" При нас проблем с яденето нямаме , общо взето доста храни яде , особено ако види че ние ядем въпросното нещо  Wink веднага се иска и само смей да не й дадеш - веднага от "Мимито-добричкото" се превръща в "Мимито-сърдитото" #Cussing out
Само  прясното вечер не ще да пие , предпочита го за закуска надробено с бисквити .Ама ако взема една супена лъж и с нея й го давам в устата , около половин чаша обикн. изпива - от лъжицата newsm78 а инъче върти глава и не ще да го куса Laughing
Обича  пилешко с картофи домати с ориз , сиренена каша , супа топчета (топчетата ги смачквам с вилица), мусака (изваждам за нея преди  да я запека , защато да не е много гъсто)Много обича като сготвя ядене с чушки и домати (незнам точно как му се вика) или пък зеленчусово ядене(малко лук ,чушки , моркови , грах, картофи , със или без месо) А от плодовете - най- вече круша и грозде , банан също (като миноваме покрай зеленч. магазин сочи бананите и вика високо "нан , нан ")Обичо много кисело мляко , особено онова плодовото "Баланс"-често й купувам от него Много точно изговаря думите "мляко" и "хляб" , за разлика от другото й приказ
ване - не винаги се разбира коя дума всъщност иска да каже  Rolling Eyes
Много си отплиснах в приказки - извинете  Crazy Като не ми се спи... А те и двамата спят сладко сладко Tired

# 284
А вашите порастнали бебоци гледат ли анимации?
Сега Иван се е зарибил по 2 филмчета на PIXAR - "For The Birds" и "Gone Nutty" и само виси пред компа.Щом свърши вика:"Маммма,па". Мисля,че му е още рано,но ние сме си виновни

Общи условия

Активация на акаунт