Обичате ли да се гримирате - част 7

• 13 670
  • 344
  •   1
Отговори
# 105
  • Габрово
msbilt[/ b],мани я ти кошничката, тя си е надвила на масрафа, а ние само ще цъкаме с език пред щандовете с козметика Диор Joy А иначе за другите теми, които споменаваш със сигурност и там има фукня кой от по-марков магазин пазарува парцалки и там повечето си падат по марката-лошо няма, всеки с приоритетите си Wink

Кармен, похвални са грижите, които полагаш за кожата си, но не ти ли е малко рано за околоочен крем, май гел за около очите трябва да ползваш, че то отсега като ти свикне кожата с толкоз мазила и после няма спиране Rolling Eyes

# 106
Уф, големи сте сладурки  Flutter
То тази тема за приоритетите е необятна....например, братовчедка ми харчи луди пари за дрешки и адидас-ки на малката си госпожичка, която е на 1г.11м. Аз пък не съм се вманиачила на тема бебешки дрешки, но пък давам доста пари за козметика...всеки с маниите си Crazy
Относно темата за грижите за лицето на кожата - аз ползвам само един мус, който е за измиване и ексфоалиране едновременно, и дневен крем - позачудих се дали да започвам и аз с нощния и околоочния newsm78 Иначе винаги ползвам някакъв коректор за под очите и го нанасям преди всички други процедури по гримирането, някой друг прави ли го това?

# 107
  • Габрово
Хи-хи, аз имам доста мании- лакове, гримове и дрешки в промишлено количество купувам и ако държах всичко да е марка досега да сме се разорили Wink
Сега ще покажа гримовете и поне с количеството ще ви сразя, ако не друго... От сенките само няколко са марка, но не уцелих да са хубави, а иначе фондьотени, пудра и червила са ми все или Лореал или Макс фактор. В куфарчето нещата нямат марка, ама нали съм ненаситна и като видях толкоз много гримове накуп и се тръшнах, че го искам  Mr. Green

http://images21.snimka.bg/004074590.jpg
http://images21.snimka.bg/004074591.jpg

# 108
  • Зеленият рай в сърцето на България
Хи-хи, аз имам доста мании- лакове, гримове и дрешки в промишлено количество купувам и ако държах всичко да е марка досега да сме се разорили Wink
Сега ще покажа гримовете и поне с количеството ще ви сразя, ако не друго... От сенките само няколко са марка, но не уцелих да са хубави, а иначе фондьотени, пудра и червила са ми все или Лореал или Макс фактор. В куфарчето нещата нямат марка, ама нали съм ненаситна и като видях толкоз много гримове накуп и се тръшнах, че го искам  Mr. Green

http://images21.snimka.bg/004074590.jpg
http://images21.snimka.bg/004074591.jpg

Супер е куфарчето и аз като видя такива неща и пощурявам.

# 109
valkata, при мен положението е същото! l'oreal, maxfactor и maybelline се моткат, иначе и аз 'традиционни' сенки имам много, но не ги ползвам, защото от доста време си свикнах с течните и ролковите сенки, които съдържат брокат.
Ама ти наистина си взела присърце предложението ми и си снимала куфарчето и тоалетката си все пак  Hug   bouquet - е, ще трябва и аз да преведа моите в ред за снимка сега Blush

# 110
  • Габрово
То не е и тоалетка, ами бюро и викам айде като за идеята да снимам, че да върви темата. Иначе и аз имам някой неща на Мейбълин, а също и на Астор, но скоро нямам никакви нови попълнения. Хайде чакм да видя твойта тоалетка Wink А да вметна, че продуктите, които ползвам за лицето са все на Талодерма и съм много доволна Peace

# 111
Валка, браво! Ти направо ме разби! Завиждам ти благородно!
А що се отнася до поддържането на кожата, аз по-добре да не говоря. То моята няма край. Измиващи гелове,лосиони, кремове, маски.
Странно на мен тези на Гарниер не ми понасяха, дори се обривах.. Е всяка кожа е различна.

# 112
  • Зеленият рай в сърцето на България
Мацки кога ще има нов конкурс за гримиране?

# 113
Валке,околочния ми е крем-гел,лека субстанция с охлаждащ и изглаждат ефект точно за моята възраст.Няма нищо общо с тежката артилерия против бръчки Simple Smile.Искам като твоя куфарррр

# 114
msbilt, споко... шегичка...

# 115

Валка
,и аз имам подобен куфар  Mr. Green
моите гримове също са по несесери,накупила сам много сенки,които въобще не ползвам.преди много се мацах,но вече не ми остава толкова време.

Кармен,искам и аз такава гладка кожа Peace
аз също ползвам гел за около очи на Гарниер и не е лош.

Аничка ,честита прическа.много ти отива и гримът ми харесва.

идеята на Валката за пълна промяна е супер.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 22:26 от bubi0909

# 116
  • СОФИЯ
Здравейте може ли и аз да се запиша тук!  Peace

# 117
Здравейте може ли и аз да се запиша тук!  Peace

Раэбира се, добре дошла!  bouquet

# 118
другият конкурс може да е за артистичен грим.

# 119
другият конкурс може да е за артистичен грим.

Може ,но ако подкрепиш предложението си с някоя идея(снимко) ще е супер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт