Обичате ли да се гримирате - част 7

• 13 666
  • 344
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
И аз съм на мнение, че Кармен или слага повечко пудра или апарата й прави такава кожата, защото и на сестра ми снимките от апарата й правят такава кожата без да е прекалявала с пудрата.

msbilt, не ми допада много предложението... все едно всеки да се изхвърля какви марки използва, пък аз да срамувам с мойте кучи марки Mr. Green Аз предпочитам да си направим нещо като "Пълна промяна", но само на лицето естествено. Снимаме се без грим, а после се снимаме нагримирани, ама от до и даже и с прическа за да е по-фрапираща разликата преди и след Wink Е на някой може да не им стиска да се покажат без грим, ама на мен лично не ми пука Whistling

Аничка, много си хубава на тези снимки, а гримът ти както винаги е лекичък Grinning

# 91
Всъщност предложението ми беше свързано не толкова с "марки", а просто с начина, по който изглеждат тоалетките ни и кой какво количество мацоти по себе си в действителност, ако не ни стиска да си признаем...не знам защо си оставяте с впечатлението, че някой с нещо ще се фука, защото не ползвам кой знае какви скъпи продукти - ще дам пример, никога не бих си купила гланцове за по 40лв на Dior, козметиката на Lancome може и да ми харесва, но не си я купувам...и  мн.др.
Когато се преместих в Бг дори изпитвах трудности да намеря козметиката, с която бях свикнала, и на мен самата би ми било полезно да знам тук на какво залагат мацките-кои имена струват и кои не, както откритието на червило perfect, например.
Иначе предложението на valkata78 е хубаво, но май доста трудоемко и времеотнемащо...

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 15:29 от msbilt

# 92
Нямам пудра,почти не ползвам такава,може би нещо от апарата.Иначе кожата ми в момента е много гладка и хубава,незнам на какво се дължи това,на козметиката ли Rolling Eyes.Не,че ползвам нещо кой знае какво,ама се мажа с разни кремчета и гелчета редовно.

# 93
  • Варна
Еееее...браво тогава  bouquet...просто така изглежда. Не знам защо...на аватара ти също лицето ти ми изглежда много напудрено, даже се вижда разлика с цвета на тялото ти...но явно апарата е виновен за този "ефект"  Grinning Peace

# 94
Ами щото тялото още има тен от лятото,пък лицето отдавна избеля Grinning.Като се гримирам в огледалото не виждам разлика,а като се снимам лицето ми съвсем друг цвят има.

# 95
msbilt, предложението ти е хубаво от една страна, ама от друга не чак толкова. Какво имам предвид, както казва Валка, и на мен ми се струва,че тук има както използващи много скъпа козметика, така и използващи евтина козметика. Това ще си проличи много от снимките. Аз лично ще се чувствам малко кофти, защото и аз не бих дала 40 лв. за гланц, е може би защото това сега не ми е приоритет.
Интересно ще бъде от друга страна, защото ще е хубаво да се види кой какви продукти използва /не като марка, а като предназначение/с какви сенки предпочита да се гримира -течни, сухи, прозрачни и т.н. Видове ружове, ФДТ, може би ти имаше това предвид Wink
Валка,твоето предложение е супер, ама ще ни трябва поне цял един ден, за да се преобразим. Аз в събота съм рожденичка, ще излизаме да пием коктейли и много се чудя как да се натъкмя. Нямам никакво време, а преди само си сменях прически, гримирах се постоянно. Сега искам да изненадам милото и приятелите си. Все ме укоряват,че ходя без грим. Много се отнесох...
Валка, благодаря за комплимента Hug

# 96
ехей, и аз имам рожден ден в събота/29/ newsm51  party023  party023

кармен, можеш ли да споделиш с какви кремчета и гелчета се мажеш в момента - и аз искам да се разкрася до събота така, комплименти за хубавата ти кожа Wink

# 97
  • София
Кармен,много си хубава!И косата ти е страхотна.
Виждам че си с диадемка,та по този повод от седмица ме е хванала и мен манията.Та днес пак ще ходя да си купувам някоя:)))

# 98
  • Габрово
Какъв цял ден бе, Аничка аз за 2 часа успявам да се изкъпя, направя прическа и нагримирам, ама виж с дрехите винаги съм имала проблем и се преобличам по сто пъти като ще ходя някъде.
Аз да си снимам гримовете, ама те са по несесери и нямам тоалетка, иначе имам и едно куфарче  пълно с комплект лакове, сенки, червила и моливи- изпросих си го за нова година от милото, но не са много качествени нещата в него. А отделно една торба със сенки съм събрала и сега много ме е яд, че толкова съм купувала, а почти не се клепам.
Забравих да кажа, че на Буби сенките са невроятни Peace

# 99
  • софия
Досега не съм се включвала в тази тема, въпреки че редовно я преглеждам. Направо ви се възхищавам на уменията да се гримирате. Аз освен един гланц и спирала, нищо друго не мога да направя като хората /имам предвид най-вече поставянето на сенки/.
Браво за всички   bouquet
Кармен, моля те да кажеш какво гелчета и кремчета използваш, че вече незнам какво да я правя тази моя кожа. От известно време не мога да се отърва от гадните пъпки  Confused

# 100
  • somewhere over the rainbow
Много сте хубави по снимките,бе Flutter
Валка, предложението ти ми харесва, но за да се наглася така, трябва да имам повод...не ми се ще да се контя за да ме гледа мама Wink А скоро повод нямам. Но вие, с рождените дни, давайте с вашата пълна промяна Flutter

# 101
ехей, и аз имам рожден ден в събота/29/ newsm51  party023  party023

кармен, можеш ли да споделиш с какви кремчета и гелчета се мажеш в момента - и аз искам да се разкрася до събота така, комплименти за хубавата ти кожа Wink
Ще ти кажа,но до събота няма да има ефект,аз започнах да се поддържам редовно от година някъде Simple Smile.Сутрин се мия  с Гарние 3 в 1,после с тоник за мазна кожа пак на Гарние,след него слагам хидратиращ керм-гел отново на Гарние,за да не ми се изсуши прекалено кожата от другите два продукта.Вечер се чистя с тоал.мляко,после розова вода и нощен крем.Околоочен слагам сутрин и вечер,когато имам пъпки се мажа с акне аут на Биотрейд,много помага.И междувременно когато имам време маски с хума,жълтъци,мед и други подобни.
Исайкова аз слагам диадеми защото пак искам дълъг бретон.Вчера пак обикалях да си взема нещо по интересно,ама няма.

# 102
никога не бих си купила гланцове за по 40лв на Dior
Е що така с лошо??!!!

# 103
Е що така с лошо??!!!
Grinning

# 104
Този въпрос към мен ли е?
Е що така с лошо??!!!
Кое му е лошото - давам пример, с който конкретно да илюстрирам, че аз не притежавам кой знае каква скъпа козметика, с която искам да се 'изфукам'. Хората по другите теми си снимат и публикуват цели гардероби и т.нар си 'нови придобивки', това означава ли според Вас, че се фукат или чакат някой да им завиди за бижутата Сваровски или слънчевите очила за по 400лв, които са си купили за новия сезон? Вижте, забравете за предложението ми и въобще то бе криворазбрано. Ето, Кармен сподели вече от-до какво използва за поддържане на кожата си, аз имах предвид нещо такова да стане, подкрепено с фотоси и толкова, нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт