Обичате ли да се гримирате - част 7

• 13 660
  • 344
  •   1
Отговори
# 75
# 76
msbilt , честито и от мен. Желая ти лека бременност.
 lavv, интересно е много. Добавя някакъв чар на миглите Flutter
Вие не си поплювате, пишете много бързо.

# 77
искам да ви похваля червилото на perfect -не знаех ,че имат червила и случаино го взех-мн е хубаво и не е сухо -даже остана след като съм яла Simple Smile а беше само 3 лв

# 78
Привет отново и от мен.
Малко боледувах и затова след присъединяването ми към вас изчезнах.
В петък вечер се събирахме с приятелки и ще кача снимки с грим.
Та даже и на дружката грима ще изкоментирате. Peace

Честито на бременелките и победителките.  bouquet

# 79
Привет отново и от мен.
Малко боледувах и затова след присъединяването ми към вас изчезнах.
В петък вечер се събирахме с приятелки и ще кача снимки с грим.
Та даже и на дружката грима ще изкоментирате. Peace

Честито на бременелките и победителките.  bouquet

Ще чакаме снимки эначи Hug

# 80
# 81
  • София
Буби,Супер сиии:))) Grinning Flutter

С какви сенки си се гримирала?

# 82
белите и лилавите (които не се виждат) сенки са на прах в едно бурканче.някой беше казал,че се казват I love Paris или нещо такова.другите сенки са някаква немска марка,но не знам каква.

# 83
Буби, много ти е хубав грима, ама то зависи много от сенките. Суперски са! Laughing
Ето как се нагримирах днес http://img04.imgshare.eu/i/anipetrova/scn1343_3b02d.jpg
http://img04.imgshare.eu/i/anipetrova/scn1352_a7b3a.jpg
http://img04.imgshare.eu/i/anipetrova/scn1360_6ddf7.jpg

# 84
  • София
АНичка,честита прическа! Heart Eyes

Много си различна и хубава с тоалета и грима.

# 85
Вижте ме и мен от събота

# 86
Кармен, много ти е пораснала косата. Peace На теб ти отиват всички цветове  Peace
Исайкова,благодаря ти!

# 87
karmen{}, не мога да не отбележа, че имаш много секси излъчване  Sunglasses и наистина много професионален стил на гримиране Peace

# 88
  • Варна
karmen{}, страхотна си...фаворит си ми във почти всички конкурси...само си мисля, че ако не слагаш толкова много пудра ще изглеждаш много по-добре, с което изобщо не искам да те обидя или нещо подобно...просто ми се струва, че пудрата идва в повече и лицето ти изглежда като набрашнено все едно   bouquet Peace

# 89
Аз пък не долавям никаква пудра по лицето й, най-много да си е играла с Фотошоп, но и без това си изглежда перфектно.
Винаги съм ползвала единствено и само матираща пудра, не обичам ФДТ- все ми се струва,че си личи и никога не може да бъде правилния нюанс за кожата.
Отдавна искам да споделя едно предложение към Вас- интересно ли ще Ви бъде, ако си снимаме и покажем тоалетките с гримове и козметика, така хем ще добием представа коя на какви марки залага и колко наистина се е вманиачила на тема изпробване на различни видове козметика Blush Какво ще кажете? Ей така по един фотос на нашите свещенни местенца за разкрасяване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт