НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 720
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен! Laughing
Как сте Мами?Гледам изкупили сте света!!!! LaughingБраво!Браво!Много са ви хубави нещата!А вие още повече! Peace А аз нищо още не съм купила... SickЗатова тази събота мисля да наваксам,че то срамна работа...
Galaxy_25  Infacol са капки против колики.Много,много ефикасни!Има ги само в чужбина(Англия,Унгария...).Ако искаш,Tsetseto ще прави скоро поръчка,може да се включиш,предполагам! Grinning
sladurka  не си само ти с хемороидите! EmbarassedАз си ги имам още от преди Sad Много е гадно ,верно,но какво да се прави Sad  А за ходенето до WC има едни много ефикасни таблеткиКазват се "Natural Sena".Те са изцяло билкови и са точно за бременни и за раждали жени!Аз ги пия когато имам проблем и съм супер доволна.Ако искаш пробвай с тях,сигурна съм ,че ще си доволна.А и не са скъпи(1-2 лв). Peace Hug
За тези комплекти за изписване и аз харесвам тези с по-дебелата пеленка,тя е с цип и копчета,става  на порт бебе.(май така се казваше Embarassed).Някой ходил ли е в този склад в Хаджи Димитър?Как са нещата там?Знам ,че са по-евтини,но дали си заслужава качеството?Дали има смисъл да ходя въобще? newsm78
ЕЕ да се изкажа и аз за сеса-ами желание имам от време,на време,за разлика от таткото!!!!(тои е винаги готов!!!!!!По-скоро ме притеснява  друго-четох някъде,че от 32г.с.трябва да се ограничат пол.контакти,защото.......дрън,дрън......И от тогава,като,че ли съвсем ми изчезна ентусиазма Sad EmbarassedПо-скоро май мене ме е страх да не стане някоя беля.....абееее знаете как е
  Mr. Green
Хаиде стига за сега,че много се разписах,по-късно пак!
И се усмихвайте повече!!!!!!!! newsm47

# 46
Galaxy_25   Infacol са капки против колики.Много,много ефикасни!Има ги само в чужбина(Англия,Унгария...).Ако искаш,Tsetseto ще прави скоро поръчка,може да се включиш,предполагам!

ИСКАМ,ИСКАМ ,ИСКАМ, само трябва да ми кажете колко пари да приготвя и колко опковки сте взели, да знам и за нас да поръчвам, А как ще дам пари на Цецето????? Цеце -КЪДЕ СИИИИИИИИИИИ?????

# 47
  • София
добро утро, момичета  Laughing
днес сте се разприказвали от рано  Wink-все така да е...
Дес , точно в събота ходихме да търсим тая бебешка борса в люлин.за мен думата борса е доста преувеличена, но моя приятелка /вече мама на двечки/ е супер очарована.тя е на "ганчев"-вътре има доста неща, но ако знаеш какво търсиш, де  Embarassed
иначе ако караш по сливница в посока метро, се намира точно след шел /от отсрещната страна на мосю брик./абе, ще питам милото дали е видял адрес и да го обясни по като шофьор.

sladurka, честити ти нови придобивки и да и е супер удобно и на малката ти сладурана вътре.иначе и аз си харесах на чиполино /чудя се между венеция и бевърли още  newsm78/.всички ме разубеждават, че били китайски и т.н, но на мен първо, че наистина ми харесаха и второ:уж не съм стисната, но не мога да дам прекалено много пари за нещо, дето се ползва година.даже смятам,че не са по-малко удобни от чико н-р, но не плащаш толкова за марката /както и с всички маркови неща/.не знам, само предполагам  Laughing
а за тоалетната-не ми се започва темата даже.на мен такива като плодове и бонус -сигурно им се присмива стомахът, ама ще види като родя какви драстични мерки ще предприема  Naughty
а, не съм разгледала снимките,а  доста споменаха, че са качили нови  Wink-сега отивам да ги видя, тъкмо да видя и тая приказливка  Galaxy_25   Wink

# 48
Galaxy, цецито като се появи ще ти обясни Wink Споко, няма да те забравим и аз ще ги поръчвам.
Дес,  Hug Толкова съм развълнувана, защото напоследък нищичко не ми се случва и вчера като ми звъннаха да ме поканят направо литнах. Grinning

Надух ви главата с тия колички, ама в голяма чуденка съм...да има ли кош, да няма ли? newsm78 Thinking

Ох, хладно е ама е толкова свежо навън...

# 49
ОООО забравих да ви кажа,че днес влизам в 8-ми месец!!!! newsm68 и някак си се гордея с този факт!!! Laughing
Еееййййй Момичета,то не остана... newsm53

# 50
Добро утро и от мен!Един път и аз да се покажа преди обед. Embarassed
Дес,нямам нищо общо с Костенец,бяхме един уикенд там да го видим прословутото езеро.
А за комплектите за изписване незнам нищо,защото нашият ще го купува кумата ми и даже не съм ги разглеждала.
krisi4   ,ако имаш предвид къщата,в която се шият и се продават,знам че си заслужава  и като цена и като качество,една позната редовно си пазарува от там и казва,че е много доволна.
Аз също мисля да ходя да видя.
А с този ИНФАКОЛ вече ме заинтригувахте,ако има още начин Цеце искам и аз.
Непомня,мисля че m_face днес е на лекция за раждането,а може и да бъркам,но който и да е нека сподели после.
Хайде приятен ден от мен!!!

# 51
Galaxy, цецито като се появи ще ти обясни Wink Споко, няма да те забравим и аз ще ги поръчвам.
-> OK
а, не съм разгледала снимките,а  доста споменаха, че са качили нови  Wink-сега отивам да ги видя, тъкмо да видя и тая приказливка  Galaxy_25    Wink

:O)~~~~ млъквам бе аххххх вие.

# 52
  • София
talyyy, едно малко разяснение - Чиполиното всъщност са български, с бъларски дизайн и материали, но се правят в Китай. Сега ще отварят производствена база в Пловдив, за да могат да задоволяват по-бързо търсенето на пазара Simple Smile Колкото до цената - никой не искам да обидя и не е до парите - ама за 2000 лева не количка, а кола ще му купя на разбойника... Wink А си и мисля че количката трябва да е удобна и да отгледа бебето и някак си усещам че колкото по-голям ще става толкова по-голяма нужда от пари ще има, така че ащо да ги дам тези пари за количка, като мога да си ги скатаем и да го запишем после в частна детска градина например? Или да си платим половината от стволовите клетки - нещо за цял живот Simple Smile Но то това си е въпрос на приоритети и на собствено виждане Simple Smile
kris4, аз преди 3-4 месеца бях в Хаджи Димитър и майка ми тогава купи едно жестоко розово комплектче (ританки и блузка) за едно друго бебе и взехме и едно жълтичко за нашия Ритко. За нашето не мога да говря, но розовото комплектче после го видяхме в един друг магазин на бул Мадрид на двойна цена. Че има бая нискокачетвени неща там - има, но има и такива които си заслужават. Аз мисля да ходя днес и ще пиша да ти кажа има или няма смисъл (според мен) да ходиш. Честно казано, аз мисля от там (ако ми хареса) да купя на бебето бельото - другите дрешки само ако ми хареса нещо много.

bilba1, ама ще ти се карам!  Naughty Лягай в къщи на леглото, пусни си едно филмче и не мисли за контракции и такива неща. Моля те мила - стискай! Между другото предполагам че си се чула с Илиева, но аз като я попитах миналия път дали е нормално да имам контракции, тя каза да, но не болезнени и след 34 седмица... А ти си някъде там вече, май?

Galaxy_25, Инфакол са не само капки против колики, но и против грипни инфекци и други подобни (пише го на опаковката) и са най-доброто което има на пазара. Малко по - ефикасни ги дават едни капки - Колийф, съвсем нови на пазара, пак английски. Разликата е че Колийфа е само синтетика и било пълно с разни изкуствени добавки, и за това Инфакола се приема по добре от бебчетата. А изглежда е сладък и те го обичат. Тожа го научих тази седмица - една моя приятелка фармацевтка я помолих да ми донесе от Англия Инфакол или Колийф, което тя сметне за по-добро и тя ми е взела Инфакол...Все пак това е професионалния поглед на нещата...

Колкото до плодовете и зеленчуците, аз цяла седмица само това ям Simple Smile И тези големи сливи на гладно ми действат екстра на стомахчето Simple Smile Да не говорим, че ми е леко и не ставам нощем изобщо, а и беб спинка по цяла нощ! Да е говорим, че така поне няма да порастна ОЩЕ, защото вече няма а къде Wink

Ама че пост направих - почвам да работя Simple Smile Хубав ден на всички ви!

# 53
За комплектите за изписване не отговорих, щото аз нямах такъв и пак няма да имам. Приготвих едно плюшено синьо комплектче от ританки, жилетка и шапка, сега остава само да купя ватирано бяло боди. От Иво имаме едно пухкаво одеало, но не знам колко ще стои в него, защото нали ще го слагаме в кошницата, та верятно ще е опакован само за снимките. После ще го разопаковаме и ще го завием само с одеалото. Има едни много сладки мекички одеала, дето са с цип като порт бебе, доста ги загледах, но мисля, че няма смисъл да взимам само заради красотата (тук следва тежка въздишка), иначе няма просто как да ми влезе в употреба.

Дита, преди да забременея с Иво, гледах бременните жени и им се възхищавах, заради спокойствието и красотата, която излъчват. Изглеждат някакси завършени, хора, които са разбрали значението и тайната на живота. Така че мисля, че каквото и да облечеш - ще бъдеш прекрасна.

Абе почвате да ме замисляте с този Инфакол. Иво нямаше грам колики (или поне аз не съм разбрала, щото той като не сучеше, ми спеше на корема), но дали и Дени няма да има?

# 54
  • София
kris4, и аз днес влизам в 8-мия месец Simple Smile Ама че тръпка ми е и на мен Simple Smile

mergi, бъркаш се нещо, няма да ходя на лекции за раждането... По добре да не знам какво ме чака, та да не го мисля и да спя спокойно следващите 2 месеца Wink

# 55
talyyy,мерси много за обяснението.Така както си ми го описала много ясно ми се струва,ще кажа на мъжо той съвсем ще се оправи.А ти взе ли си нещо от там?

Охх ако знаете какъв мързел ме е обзел напоследък.Само готвенето ми се оттдава с лекота и обичам да мия съдове (ама много ми пречи корем и се измокрям цялата #Cussing out),друго не ми се пипа,направо се срамувам ужасно.АМа сега няма накъде да се скатавам,изчезвам да дърпам с прахосмука,че.............. Sick
Предполагам,че това е от дискомфортите които изпитваме в момента.То нали всяко усилие е последвано от едно пъхтене,умора абе.......ужас.Как е при вас с домакинстването?За сладурка знаем всички,тя е перфектната домакиня сред нас Hug

юл4е,и аз честно казано се замислям на тоя вариант дето ти предлагаш (точно затова исках да споделите),а тия одеалца с цип дето казваш точно за тях имах предвид,като казах бебепорт Wink

# 56

mergi, бъркаш се нещо, няма да ходя на лекции за раждането... По добре да не знам какво ме чака, та да не го мисля и да спя спокойно следващите 2 месеца Wink
[/quote]

Да още като видях първия пост и разбрах,че съм в грешка,ама пуста памет... Embarassedнищо,ще видим кой е бил.

# 57
Трябваше да е цитат ама не стана Embarassed Embarassed Embarassed

# 58
m_face Ами освен да си пожелаем да си честитим и началото на 9-ти!!!!
Пък после ,то е ясно Peace
За тази лекция,аз съм ходила,дори два пъти!Ами какво да ви кажа?!Май по-добре ,че не сте ходили.Обясняват с подробности какво точно се случва,самия процес на нормяалното раждане...абе не е много приятно,честно казано....аз дори почти се отказах,след тази лекция.Но аз от самото начало съм навита повече за секцио и може би за това.Иначе ,като цяло тези лекции имат полза,стига да си подбираш това което те интересува.Аз ходя доста отдавна,но не съм постоянна де... Laughing

# 59
  • София
Ох, момичета, аз пък съм на сватба на 21 октомври и съм в паника - нямам какво да облека. И, уви!, не споделям ентусиазма ви относно външността си като бременна. Хич не се чувствам красива и това е. Огромна съм, задникът ми е като гардероб, абе нямам думи. Е, вярно, лицето ми е гладко и свежо, но това не е утеха. Свикнала съм на възхитени мъжки погледи преди и сега нещо почват да ми липсват! Embarassed

Аз напоследък напълно абдикирах от домакинстването. По принцип имаме жена, която чисти веднъж седмично по-основно. Но вече нямам сили да раздигвам ежедневно. Основно се занимавам с детето и готвя. Останалите неща като чинии, простиране и такива съм ги оставила на мъжа ми. Просто вече нямам сили! Blush Tired

Общи условия

Активация на акаунт