НОЕМВРИйче скача,рита бясно,скоро във корема ще му стане тясно

• 13 978
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро,

Аз днес станах рано рано, вече изпратих народа на градина и работа и успях да закуся. Сега допивам кафенцето и чета какво сте изписали снощи.
За венците - мойте учудващо този път не кървят, а миналата бременност беше ад. Не ползвам дори и специална паста. Кисело мляко не ям много, пия прясно, хапвам сиренце.
За секса след раждането - ами първия път беше малко сконфузено - мен ме беше страх да не ме боли, понеже имах шевове, но всичко си беше ок. Малко по-сухо е, но пък има разни гелове в аптеките, така че споко.  Simple Smile
Днес пак е много мрачно навън  Sad, а уж вчера го даваха днес да има слънчице.

# 151
Добро утро! Канете им се , канете на половинките-няма да ги уплашите, те само това чакат Mr. Green! А колкото до това "после " дали ще сте същите отдолу-ами аз мисля, че да. Лично аз не виждам някаква разлика. Мястото отдолу малко след раждането е разтегнато и чувствително, така, че първите седмици нежеланието за правене на секс от ваша страна ще е свързано със страх от болка, но само след месец- ако знаете какви планове, живот и здраве имам Embarassed... А за парите-сега го давам много отворена, но и аз съм мислила какво ще става след няколко месеца, когато милото ще поеме всичката финансова тежест. Моето майчинство ще стига за бебо и за баткото и ...това е. Сигурна ще има някое и друго семейно сътресение , и аз гледам да подготвям от рано. Още преди няколко месеца почти спрях да пазарувам за в къщи, и да плащам месечните разходи за ток, вода-това бяха моите финансови ангажименти. Казвала съм ви , че двамата имаме отделни собствени бизнеси, така че бяхме си разделили разходите негласно поравно.Докато съм по майчинство обаче, моят бизнес ще го управлява майка ми, така че финансово трябва да се пренастроим. Той, милият,  обаче,въобще няма идея колко струват едни хубави дънки например, и напролет малко ще му дойде като гръм... Когато преди ми е правил комплименти-"това е много секси" , "онова е супер", никога не ме е питал колко пари струва, ам пък си мисля, нали за това работи седем дни в седмицата от сутрин до вечер, дано не се разочаравам след няколко месеца.

# 152
Гутен  морген на всички!

ПростоАз-спокони сме вече, че има кой да ни пази вечер Simple Smile))
Ако скучаеш и няма кво да правиш-да ти дам задачки, а?  Laughing
ще не спиш бе жена-спи сега, че послееееее.

Аз ще бегам да видя доки в 9.30..имам мнооого да си говоря с нея....сега ще си нахвърля всички въпроси....ще я помоля и вагинален секрет да ми вземе, че имам некви съмнения...ужас...

# 153
Добро утро!
За венците /и др.възпаления в устната кухина/ има една много хубава вода Елудрил /червена е на цвят/. Малко по-скъпа е от останалите, но пък много ефикасна. Единственото условие е да не се използва повече от две седмици непрекъснато - да не се привиква, а и при много дълга употреба се получавало оцветяване на зъбите. Но на мен никога не ми се е налагало да ползвам повече от 3-4 дни.  Peace
За секса след нормално раждане - и аз мисля, че няма промяна. С уточнението, че съм имала леко раждане, епизотомия, три-четири външни шева и толкова вътрешни. Малко странно е първия-втория-третия път, но то е сякаш по-скоро от предшестващото въздържание  Laughing А и се оказа, че след раждането съм получила леко възпаление на влагалището, като го излекувах всичко си беше ОК  Grinning

# 154
мами като си обсъждаме честичко въпроса за секса да ви питам страх ли ви е как ще е след като родим?мене много ме е страх.честичко се усамотяваме с мъжът ми,че мене честно казано ме е страх че след като родя ще съм много по широка от долу и може да не му доставям такова удоволствие като сега
И това е тема,която никой май не ще да обсъжда

Мацки, не знам защо се завъртях в темичката ви, но ми попадна темата дискутирана в цитатите по-горе. Понеже и мене ме вълнуваше пуснах една анкета в 'бъдещи и настоящи' където раждалите мами описваха "последствията" и мога да ви успокоя, че отговориха над 100 момичета, 40-45% са нямали НИКАКВИ проблеми, 40-45% са имали само ВРЕМЕННИ проблеми, и 5-10% все още имат проблеми, но се живее, и само 5% имат ПОСТОЯННИ проблеми.
Мисля, че това беше доста окуражително, а?  Thinking

# 155
Добро и от мен - привет на новите попълнения към Ноемврийските мами. Peace
Ние с беборан4о сме станали рано и в 7 часа бяхме наредени да даваме кръв и урина.Имам въпросителна към вас .....МИКРОБИОЛОГИЯТА И ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ едно и също ли е????????????????,на мен вчера ми взеха микробиология,ама пусто забравих да я питам тая жена там, че ме ядоса с нейни стари разбирания #2gunfire
хубав ден мацки  Joy

# 156
mimi22   бдя над вас като орлица  Flutter    
Ако межех да ви правя закуска и да ви я нося влеглото с удоволствие щех да шетам по яла нощ  Grinning

А тоя секс...секс... много ме тревожи! luvbed

Ух... вярно ли е,че бебчето от сега си изработвя режим? Моята (както и аз май) само нощем е кативна направо повдига завивката с шутове  Laughing

mimi22  -  усепх с прегледа и да обадишведнага какво става! Simple Smile

Jenna ако попадна в последните две графи,които са си едно скромни 20% хич не ми изглежда успокояващо .... Sad  ще ме остави милото   

# 157
  Добро утро на всички!

За секса , азсъм раждала  секцио и не знам как стои въпроса с нормалното раждане. Повечето нормално родили жени казват , че после всичко си е същото , защото там е мускул и се прибира.

Аз определено след раждането също нямах особено желание за секс. Болеше ме раната , корема ми беше като в 7-ми месец , само че с по- гадна форма , някак си увиснал и мек. Но след няколко месеца всичко това отминава , корема се поприбира , мястото на разреза не придърпва  и всичко си тръгва по старому.
  Моите венци също кървят. От лекцията в Тина Киркова ни бяха дали рекламни опаковки на пародонтакс и аз пробвах как ще е . Продължи си кървенето с пълна сила , отделно ужасния вкус Sick Така , че в момента ползвам Вадемекум и съм доволна общо взето.

# 158
мами като си обсъждаме честичко въпроса за секса да ви питам страх ли ви е как ще е след като родим?мене много ме е страх.честичко се усамотяваме с мъжът ми,че мене честно казано ме е страх че след като родя ще съм много по широка от долу и може да не му доставям такова удоволствие като сега
И това е тема,която никой май не ще да обсъжда,а си е факт,че и това се случва,най-малкото настъпват наистина промени и никога няма да сме като преди,ама винаги ще се намери някой да ти каже-"айде ся като искаш да си като девствена за мъжа ти недей ражда" Twisted Evil,но аз никак не мога да се съглся и не искам,че като станем майки живот и здраве,трябва да престанем да бъдем и жени,наче мъжете ще почнат да гледат на нас като на инкубатор-ма това си е мое мнение,ако трябва и вагинално ще родя,ще се жертваме малко няма как..просто ми беше писнало от тъпи коментари!

Ами аз мога да кажа нищо за това, щото съм секцио. Това, което знам от опит е, че след раждането и след лохииите влагалището е малко по-сухо за известно време. Ако кърмите, известното време е няколко месеца поне (това се дължи на разни хормони). Но пък се уреждате и с липса на мензис, а овлажнители продават навсякъде.

ПростоАз, според мен бебето наистина си изработва режим още от сега. Поне с Иво е така - като нероден спеше по цяла нощ, само като се обърна или стана до кенефа се наместваше и продължаваше да спи. Като се роди пк си спеше през нощта - събуди се, наяде си и пак заспи. Така че поне при мен приказките от рода "наспи се сега, че после няма да можеш" не се оказаха верни и си спях даже повече от преди Simple Smile Особено в един период, когато откарвахме от десет вечерта до 11 сутринта в сладък сън.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 09:02 от юл4е

# 159
  • София
Ха добро утро Hug
 Аз пак се събудих в ранни зори и досега си поливах цветята на терасат Grinning
     За веците - чак се очудвам, че нямам никакви проблеми - още в началото, когато разбрах, че съм бременна, веднага си взех един Лакалут и от тогава веднъж седмично си мия зъбките с него - през другото време си ги мия с Крест и да чукна на дърво - до сега никакви изненади.
     За последиците от раждането...ами хич не съм се замисляла сериозно, а и нали ще раждам секцио та влагалището не го мисля...по-скоро се притеснявам, че няма да си спомня как се правеше секс,ха-ха...сигурно първият път ще е адски сконфузно и схванато...обаче да си призная честно - нямам търпене да нямам корем и да изглеждам добре в профил...и така ще го нападна мъжа ми, че свят ще му се завие...такива планове си правя аз Embarassed
     Днес отивам за болничния, та и аз вече ще съм официално вкъщи Peace
   Хайде цунки и до после Heart Eyes

# 160
.....МИКРОБИОЛОГИЯТА И ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ едно и също ли е????????????????,на мен вчера ми взеха микробиология,ама пусто забравих да я питам тая
Едно и също е да Peace

А за секса след раждане,въпреки че бях секцио,за мен беше кошмар в началото.А желанието хиииииич го нямаше.Това го проверих из форумите,нормално е повечето го изпитват.Немга да си спомня точно кога,но след време всичко се нормализира.Незнам какво е усещането при нормално родилите,но аз определено се чувствах сякаш съм зашита отдолу Blush.
Тая тема незнам защо я зачекнахте сега,по добре не си тормозете умните главици с това,особено първораждащите Mr. Green Ще има секс,удоволствия не се притеснявайте ,сега единствено важно е да се родят здрави бебоци Hug

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 09:19 от Дес

# 161
WWWAAAWWW  добре че поне говорим за секс, може повечето да не го практикуваме или да ни липсва желание, но е в съзнанието  Naughty Със сигурност няма да забравим как се прави това чудо, но и аз нямам търпение да се стигне до този миг, защото ми липсва старото усещане и тръпка като се гушнеш в милото. Вчера, не помня кой, загатна темата за ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕНОСТТА, но никой не се включи,сега да споделя моя случай,а после чакаме и други мами.То е ясно,че долу нищо не се вижда  Mr. Green Laughing,аз практикувам с ходене на козметик и почти на 2 седмици съм при нея, нещо мн бързо се развъвдат гадостите, аз така ги мразя," изтребвам ги до крак" Simple Smile), а вече за другите места ->крачета - си маааам с бръсначката,а ръцете -> с епилатора.
А няма да ви казвам как се лакирам на крачетата, е няма такава комедия  Joy, ама си има и веселата част, хайде мъничко остава!

# 162
Юлче...дано моята беба да започне да спи нощем  Laughing От сега ще и пея приспивни песни...

Galaxy_25 аз от доста време не се справям с каката.Не мога да се лакирам,камо ли да си изрежа кожите например  ooooh! За това - на педикюр  Peace

# 163
Като ходите на педикюр, включват ли ви онези вибриращите и масажиращи ванички?
Мен ме е страх от вибрациите и топлата вода да не получа контракции  Blush /сигурно е глупост, ама защо така съм си внушила/ и поради тази причина все отлагам ходенето.

# 164
Слагай си мека възглавница до корема. Изпитан метод. Първо, заглушава ритниците и можеш да си спиш, докато рита. Второ, не е интересно да се рита към заглушител и бебето се отегчава и заспива.

Обезкосмяването - малко veet за чувствителна кожа, лесно, бързо, удобно. За краката - епилатор. Предишното раждане бая се озорих в 38 седмица с епилатора  Mr. Green А е много смешно как се стряска малко от звука и подскача  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт