Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 366
  • 597
  •   1
Отговори
# 75
Кога се издава това направление? В последната седмица ли? Аз едва ли ще изкарам до тогава.
Малко ме притеснява и факта, че няма да знам при кой лекар ще раждам, ами ще е на който екип попадна.
аз бях в началото на 9-ти месец отидох при наблюдаващия ме лекар и му казах че неискам да раждам тук и искам да ми се даде направление за раждане в друга болница. Това е всичко, а това че нямаш уговорка и отиваш на кой попаднеш ......пак помисли  bouquet

# 76
Направлението се издава в началото на 9 месец. Тогава ти дават и картона. Ако тръгнеш да раждаш по-рано, което няма как да предвидиш, направление не се изисква.
Чувала съм добри отзиви за Попов.

newsm10 newsm10 newsm10

# 77
Благодаря на всички за отговорите  bouquet. Сега ми се разясниха нещата.
liu4a , смятам, че няма да изкарам до термина, защото матката ми е сърцевидна, имам контракции от 4-я месец и плацентата ми е ниска. Силно се надявам да родя в 9-я месец, но се подготвям и за изненади. Смятам,че ако раждам в болницата ще ми е по-спокойно за бебето - неонатолозите са по-добри и имат достатъчно кувьозчета. Също така много по-рядко изписват майката без бебето. Една моя позната пък , която на скоро роди в Хигия секцио и изписаха бебето, а тя остана там още 2 дни  #Crazy , недостигали легълцата на бебчетата. Това в болницата никога няма да се случи Peace.
Тези уговорки предварително с лекар от болницата как се правят, по точно как и колко се заплаща newsm78?

# 78
Не знам дали предварително нещо ще плащаш. Мисълта ми беше да отидеш на преглед при някой / който решиш/ и по време на прегледа да поставиш въпроса за раждане при него. Той сам ще си посочи условията. Успех!

# 79
liu4a , смятам да направя точно така Hug.

Мечтание , би ли ми казала къде в болницата преглежда д-р Чолаков ?

Противниците на раждането в болницата ми казаха, че там искали пари за раждането - "дарение", от рода на 150 лв или нещо такова, особенно като в моя случай, когато консултацията ти се води другаде и правиш уговорки с техен лекар.
 Та въпроса ми е има ли нещо такова ? На вас пари взимали ли са ви? newsm78

# 80
д-р Чолаков преглежда в болницата на етажа където е рентген  етаж 2, като застанеш с гръб на регистратурата в ляво първи и втори кабинет само вторник сутрин, надявам се да си ме разбрала

# 81
Искам да поставя в "белия" списък Д-Р ПЛАМЕН СТАНЕВ/АГ/  И Д-Р ЗАХАРИЕВА /неонатолог/ за проявен професионализъм и човещина!

# 82
krasi 80, защо си сложила белия в кавички? Как да го разбиреме наистина бял или напротив? Аз също съм раждала при Станев още в държавната и също съм доволна. Сега се оказа че пак съм бременна и се чудя още дали при него в "Здраве " или при друг в Държавната. Знаете ли Радослав Попов освен в Държавната къде другаде работи? Благодаря предварително! Sunglasses

# 83
# 84
Знаете ли Радослав Попов освен в Държавната къде другаде работи? Благодаря предварително! Sunglasses

Да, знаем.  Wink
Д-р Радослав Попов работи и в болницата в Пещера.  Peace

# 85
д-р Чолаков преглежда в болницата на етажа където е рентген  етаж 2, като застанеш с гръб на регистратурата в ляво първи и втори кабинет само вторник сутрин, надявам се да си ме разбрала

Това е МЦ "Viva". Входът е до Спешна помощ. Втори етаж, кабинет №15.  Peace

# 86
Благодаря, предварително ли се записват часове или може направо да идеш?

# 87
Благодаря, предварително ли се записват часове или може направо да идеш?
направо отиваш

# 88
За сега слагам д-р Агов в белия списък. Освен и заради вниманието към детето ми, но и  заради човещината и умението му да комуникира с притеснените и истерични родители.

# 89
д-р Агов аз също го поставям в белия списък, заради неговото умение да те изслуша и за ти даде адекватно лечение. Единствено той когато Младен беше малко бебе/сега сме голяма бебе/ го извиках да го прегледа защата имахме запек от АМ, започна да ме разпитва как ми е протекла бременността и да ли има някаква обремененоста и т.н. такива въпроси каквито досега никой лекар не ми ше задавал е той се беше срещал само с личната.
д-р Вартанян я поставям в черния списък защото , когато имахме запек от АМ тя ме заяви че детето трябвало да не се изаква 4-5 дни и ткава да взема някакви мерки. При което аз издивях в буквалния смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт