Лекарите в ПАЗАРДЖИК - 2

• 141 481
  • 597
  •   1
Отговори
# 285
Става въпрос ПАК за съвсем рутинна операция на окото - махане на перде и слагане на леща...
Извършена операция 1-ва...уж перфектна.
След два дена, в следствие на кашлица се "скъсва конец" (така е обяснено) и следва операция втора.
След още два дена, в следствие на високо кръвно (така е обяснено, въпреки, че не е казано колко е високо), очните дъна се пълнят с кръв и следва операция трета...Има риск за загуба на око....
Сега ден след операция трета - всичко е УЖ наред, но знам ли...на тръни съм..
И кого мога да обвинявам - нещастно стечение на обстоятелствата - така ми е по-добре да си го обясна, отколкото да нароча някой лекар, не за друго, а по-спокойна съм, че е лош късмет, а не лош лекар.
Иска ми се да вярвам, че лекаря в чиито ръце е пациента (близък и обичан роднина) е кадърен... Praynig

# 286
mother-of-pearl, коя е болницата?

# 287
Държавната ни градска болница...
Част от лекарите, ангажирани с въпросния случай и пациент, са Джингаров и Попова, но пак казвам....
Цитат
...кого мога да обвинявам - нещастно стечение на обстоятелствата - така ми е по-добре да си го обясна, отколкото да нароча някой лекар, не за друго, а по-спокойна съм, че е лош късмет, а не лош лекар.
Иска ми се да вярвам, че лекаря в чиито ръце е пациента (близък и обичан роднина) е кадърен...

# 288
Момичета, нужна ми е помощта ви! Избрах си за гинеколожка, с която да се консултирам и която дай боже да следи бременността ми. Това е д-р Павлова. Тъй като не съм от Пазарджик, моля да ми обясните къде точно се намира частният й кабинет. Интересува ме също кога е работното й време в частният й кабинет и в Хигия.
Може да ми пишете на лични.
Благодаря ви предварително!

# 289
Чета, че никой не ти е отговорил...
Ти обмисли ли избора си добре? Да ти препоръчам друг доктор?  Grinning  Hug
Успех, каквото и да решиш!   bouquet

# 290
Да, приемам и други препоръки. Тази седмица имам път до Пазарджик и мисля да отида, но все още незнам при кой точно. Искаше ми се да е жена(заради срама ми), но в крайна сметка искам да е наистина добър лекар.
Ако може само да ми обясните къде се намира кабинета му/ й и кога са приемните му/ й часове.

# 291
C_v_e_t_i,  ходех на консултация при д-р Павлова - консултациите си води само в Хигия - така беше преди 2 г.
Частният и кабинет се намира точно срещу автогарата. зад спирката на тролея има бяла сграда - там има само лекарски кабинети. Мисля, че е на 3 етаж. Имам и мобилния телефон - ако решиш да ходиш трябва предварително да и се обадиш.
Лично аз съм много доволна. В момента ми прави впечатление, че има малко приемни дни в Хигия, което е малко кофти Sad

# 292
Привет на всички!
Може би моят въпрос не е за тази темичка, но се надявам да ми помогнете.Знаете ли как да открия Ферофулгама(желязо на таблетки).Бременна съм и хемоглобина е нисък , пия в момента Малтофер, но последния път ми предписаха Ферофулгама.За съжаление никъде не я откривам, и ми казаха за заместител евентуално.
Предварително благодаря!Хубав ден!

# 293
    В аптеките около МБАЛ провери ли? Аз го пих след като родих - наистина помага. Peace
    Дано го откриеш!  Hug

# 294
Чувала съм добри отзиви за Павлова (това относно питането на Цвети)
...обаче неможах да се стърпя да не кажа и че, жените лекари са по..... newsm78 ...мислят си че като те са раждали и на всички други трябва да им е лесно, докато мъжете са по внимателни - във пряк и преносен смисъл внимателни, което си личи и при един прост гинекологичен прегелед. Това е мое мнение, затвърдено, но не го налагам никому, само споделям

# 295
  • Пазарджик
докато мъжете са по внимателни - във пряк и преносен смисъл внимателни, което си личи и при един прост гинекологичен прегелед. Това е мое мнение, затвърдено, но не го налагам никому, само споделям

Абсолютно на същото мнение съм  Peace . Естествено, като при всяка друга област, не могат да се слагат всички под общ знаменател, но това е от мой личен опит. Обиколила съм почти всички гинеколожки в града. От тогава винаги избирам мъж - място за срам тук няма  Naughty .
Не знам защо, но и за зъболекарите съм на същото мнение  Thinking .

# 296
Ех, след последните ми перипетии не искам да чувам за мъж гинеколог/ по-касапски никога не са ме преглеждали/, при това прехвалено име...
Относно хемоглобина  - при мен беше стигнал 80, пиех малтофер дълго време - ефект нула.
Накрая се видях в чудо и опитах с бабина рецепта:
26 листа индрише/интир/
буркан мед
2-3 лимона
листата се смачкват да станат на кашичка и се разбръкват с меда и сока от лимоните. Ядеш всеки ден.
За две седмици хебоглобина ми се нормализила на 115

# 297
Ех, след последните ми перипетии не искам да чувам за мъж гинеколог/ по-касапски никога не са ме преглеждали/, при това прехвалено име...

Кой е касапинът?

# 298
Хехех!
Луда Яна обеща следващия месец да ни осветли по въпроса.  Peace
Аз вече съм, де! Grinning

# 299
  • С най- страхотния човек
Аз пък ходя при Доцент Порязов в Св.Екатерина.Много е внимателен.
Между другото идва от Пловдив всеки понеделник,четвъртък и петък.

Общи условия

Активация на акаунт