Карлово и Сопот - 10!

• 10 918
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Карлово
Лолитке, ти направо ме заинтригува с тази майка, не съм вярвала, че и в Карлово има големи кърмачета.
Утре къде и в колко, казвайте с бебоците как ви е удобно, ние сме по всяко време и навсякъде

# 46
Честито на бебе Стели-жива и здрава да е и късмет да и носи името!Значи се държа като мъжко момиче,а? GrinningЕее,няма да ни излага я HugАйде ,Бимбе,пускай снимки да я видим хубавицата bowuu
Ла Ре Дутки hahaha-утре в колко и къде ще се заформи кафето newsm78Засега сме неангаже Laughing и може би ще се включим/но без харчене Mr. Green/
тутинка как е милата ми ученичка я кажи с ченгелите справяш ли се,айде среща утре по което време кажете,някъде10-10,30 ок тъкмо ще напече,казвайте за кафето

# 47
Бимбе,честито ти християнче!И на нас това ни предстои та тези дни се чудех за доста неща как се правят,ама изпратих кръсницата да проучи въпроса да сме подготвени.При жас как беше-и кръсник и кръсница ли имате?Защото до колкото знам може и само един да бъде.

# 48
  • Карлово
Ин, доколкото знам, в кръщелното се вписва само един човек като кръстник, но Бимба да каже прясно как е. Ние така и така ще кръаваме Мартина и бебето заедно напролет евентуално, та си мислех на Мартина да е дъщерята на кумовете ни, на бебето-синът им.

# 49
кръстника или кръстницата е един който си харесате,важно е само да е кръстен.Нищо не казахте за кафето

# 50
  • на пистата
кажете за срещата де,къде в колко

# 51
  • Карлово
За срещата-аз предлагам на Дахад, че ако и Тути е с децата да имат простронство за тичане, иначе на Симоната няма къде. Часът остава ли 10:30? Аз ще бягам до Сопот, после ще ви звънна да питам къде сте.

# 52
  • на пистата
За срещата-аз предлагам на Дахад, че ако и Тути е с децата да имат простронство за тичане, иначе на Симоната няма къде. Часът остава ли 10:30? Аз ще бягам до Сопот, после ще ви звънна да питам къде сте.
кви деца бе нали са на даскало.

# 53
кви деца бе нали са на даскало.
;оето и днес не е

# 54
Извинете ме дами,но днес ме замотаха едни неща,та не можах и да се обадя...Ще се  реванширам.....................

# 55

HugМъж ми днес остаря с още една годинка-това е за вас от сърце,почерпете се Hug

# 56
Честит ти рожденник, да е жив и здрав и много да ти помага Simple Smile

# 57
тутка жив и здрав да ви е мила и все ака лъчезарен и много послушен Heart Eyes  bouquet

# 58
 Laughing LaughingБлагодаря!Да ви се връща ,момичета! Hug

# 59
  • Карлово
Тути, е, имаш оправдание, при това основателно - честит празник на татко Тути, все така грижовен към своите жени да е!

Общи условия

Активация на акаунт