Карлово и Сопот - 10!

• 11 025
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник на мъжът ти Тути! Жив и здрав да ви е, и много да ви обича!  Simple Smile

# 61
Lolita-благодаря и на теб!  bouquetКъде е записан Станислав?/пропуснала съм Wink/
Днес някой от вас планира ли разходка?Аз се чудя още дали да излизаме в това мързеливо време newsm78/то не е само  от времето де Embarassed hahaha

# 62
  • Карлово
Аз мислех да изляза, ама то взе и да вали...Сега пък слънце изгря...Какво да правя newsm78

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 09:24 от микки

# 63
Микки,Мартина на ясли ли е още?Всмисъл -започна ли вече ремонта?

# 64
  • Карлово
Ами не е започнал ремонта още, уж трябваше от този понеделник - 24, но Марти не е на ясла, че беше болна миналата седмица и аз й събрах багажа и пак не ми се разправяше. Пък аз така и така съм в болнични, ще си се гледаме докато се роди бебето

# 65
Мързела ми надделя Embarassed Embarassed Embarassed

# 66
Чудех се какво ли става с малечка...Преди време беше оставила някакъв домашен телефон,ама не помня в коя от темите.Уж казах тогава,че ще и се обадим като излизаме,ама така и нямаше среща,след това родих и така и не я потърсих.Сетих се за нея,защото вчера видях едно момиче,което по принцип знам че е от Карлово,с количка.Да ама като не знам даже как изглежда как да ида да и кажа-ти ли си Малечка #CrazyТака че който я познава да каже поне как изглежда че като я видя друг път да знам дали за нея става въпрос и да й се обадя.

# 67
  • на пистата
Чудех се какво ли става с малечка...Преди време беше оставила някакъв домашен телефон,ама не помня в коя от темите.Уж казах тогава,че ще и се обадим като излизаме,ама така и нямаше среща,след това родих и така и не я потърсих.Сетих се за нея,защото вчера видях едно момиче,което по принцип знам че е от Карлово,с количка.Да ама като не знам даже как изглежда как да ида да и кажа-ти ли си Малечка #CrazyТака че който я познава да каже поне как изглежда че като я видя друг път да знам дали за нея става въпрос и да й се обадя.
аз имам снимка в телефона ама как дая просна тук без нейно позволение

# 68
Е чак снимка-не.Поне горе-долу някакво описание-ниска или висока и т.н....
Къде сте бе сопотски мами?Айде утре на кафенце.

# 69
  • Карлово
Здравейте!
Фотошопската агитка за пореден път си организира конкурс, но този път има нужда от вашата помощ. За една от категориите са ни нужни снимки на деца от 2 до 10 години, за предпочитане в цял ръст. Нека който желае да изпрати снимка го направи на мейл christozovi@gmail.com или ги качи сам в този албум http://konkurs1.multiply.com/photos/album/48 (юзър нейм: konkurs1, парола: konkurs). Снимките да бъдат с добро качество и висока резолюция. Не е необходимо а е само едно дете на снимката. Моля, напишете непременно точния си ник във форума, за да може след приключване на конкурса да ви изпратим колажа с вашето дете. Тук може да видите работите ни от предишния конкурс с бебета: http://konkurs1.multiply.com/photos/album/43. А сега ще правим колажи с по-големи деца в този стил http://fishki.net/comment.php?id=17309. За въпроси се обръщайте към мен или пишете в темата за конкурса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226254.0
Благодаря ви предварително за съдействието!

Сори, ама не ми се пишеше, затова се копирах Grinning

# 70
ох отдъхнах си като прочетох последното микки,помислих,че те е обхванала амнеза и не знаеш за никакви карловски и сопотски мами Mr. Green

# 71
Ехо група ето ни и нас още сме 2/1 и дано остане така поне до 5-6 октомври  Praynig
Иначе вече си имаме изграден режим вечер в 9 едвам гледаме сутрин в 6 и нещо вече сме готови за ядене и игри (малко тясно сега пространството ама повече няма, че корема ми иначе ще заприлича на балон  Joy). Надявам се да е топличко още няколко седмици, че да можем да излизаме на разходка. Та това е от мен горе долу като изключим, че вече лудоста ме наляга и доста ме е страх иначе сме добре. Чао и до скоро  Hug и моля ви стискайте палци  Praynig

# 72
  • Карлово
Добре де, писна ми - Мартина пак е с Т ooooh!

Ирен, няма страшно, тръгваш с нагласата, че ще мине леко и ще видиш, че ще е така Peace

# 73
Добро утро!Микки,това дали е резултат от яслите newsm78На болница ще я водиш ли-ама че работа SadДано се оправя бързо! Praynig
Днес някой ще излиза ли?Планирам след 10 разходка-желаещи??? LaughingБимбеее,къде се изгуби? Rolling Eyes

# 74
  • Карлово
Тути, тя е преди си боледуваше доста често, а на ясли не е ходила две седмици вече. Явно не всички кърмени бебета са със силен имунитет Confused
Аз ще излизам, но по-добре да не се виждаме, не знам дали не е вирус.

Общи условия

Активация на акаунт