БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 970
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Черпя и аз. Днес таткото ни е рожденник. Става на 29 годинки  Wink

# 121
Ние днес сме с температура от ваксината, много трудно я понесе, снощи имаше 38 сега 37,8 градуса, ама тоя панадол нищо не сваля  ooooh! не мога ли да му дам няколко капки течен аналгин??????

Ако не помогне Панадол - бебешки Нурофен или течен аналгин - 8 капки Hug

# 122
  • Бургас
Момичета иска ми се да взема на бебо шезлонг че в хола няма къде да го държа, но не ми се дават луди пари за нещо което не знам дали ще му хареса да стои вътре. Някой не продава ли своето на прилична цена, а и ми се ще да е от бургас че като прибавя транспортните разходи ако успея да се вредя в продаваллника (който между другото ми се зарежда супер бавно и се дразня да го чакам) става горе долу да си взема ново.

mousy мерси за инфото и на mimito-dobri4koto мерси   bouquet

Честито на всички рожденници да са ви живи и здрави и много да ви слушкат   bouquet

# 123
Момичета иска ми се да взема на бебо шезлонг че в хола няма къде да го държа, но не ми се дават луди пари за нещо което не знам дали ще му хареса да стои вътре. Някой не продава ли своето на прилична цена, а и ми се ще да е от бургас че като прибавя транспортните разходи ако успея да се вредя в продаваллника (който между другото ми се зарежда супер бавно и се дразня да го чакам) става горе долу да си взема ново.

mousy мерси за инфото и на mimito-dobri4koto мерси   bouquet

В кошницата за кола не става ли? Аз малката така я разнасях из стаите, даже поспиваше вътре. Нашата кошница беше от заоблените отдолу и ставаше и за люлка. Ако държиш на шезлонг - виж в този сайт: www.deca.mamche.com

# 124
  • Бургас
Ми не става в кошницата за кола защото аз я използвам ежедневно и не мога и нея всеки път да я мъкна по стълбите. Благодаря за полезния сайт но и там не намирам, май ще скокна до оказиона в Изгрев да видя какво се предлага там  Peace

# 125
Не знаех, че в Изгрев има оказион. Къде се намира и какво продават в него?

# 126
  • България
mousy, лентичката ти показва, че ставате на годинка. Днес ли имате рожден ден?

# 127
  • На морето!
Шушонче,после да разкажеш как е в оказиона,че и аз все се каня да отида,но си оставам само с желанието  Whistling

# 128
adelphia честита ти рожденничка! Да е жива,здрава и безгрижно детство! Hug

Честит рожденник и на Танина! Да ви е жив и здрав, и да ви слуша! Laughing

Ели стискаме палци да му мине по бързо на адаша! Hug Hug Hug

Рени я разправяй бързо за консултацията. Бихте ли му ваксинка? И ако можеш ме добави в Скайпа.

Не знаех, че в Изгрев има оказион. Къде се намира и какво продават в него?

Някъде до Велека е точно. Както пишеше на рекламата би трябвало да има кошари,люлки,колички, ей такива работи.  Общо взето който каквото не му трябва и може да се продаде. Wink

# 129
  • На морето!
Добавих те,но не те виждам нещо newsm78
Не плака въобще  Grinningна мама юнака  Heart Eyes
Тежи 7кг,точно ги закова,висок е 63см,глава 43,гърдички 44.Взехме направление за ортопед...утре на лекцията ще разказвам подробно.
Нямам мн време да чета,затова пращам виртуална прегръдка и мн целувки на всички,които имат повод да празнуват  Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • постоянно
Оказиона се намира зад Велека където са кафетата- след последното кафе  в посока Китайския до китайското магазинче има една къщичка ( преди продаваха закуски маи)- там е оказиона- днес минах покрай него и ми направи впечатление колко много неща имаше- имаше  детски люлки, шезлонги, кошари за игра, столчета за кола, паяци, стерилизатори, помпа за кърмачки - да ви кажа има много неща.Незнам обаче какви са цените, просто отвън видях.
Вили

# 131
Adelphia,честита ви първа годинка!Много здраве,щастие,усмивки и весело детство!
Танина,честит ти рожденник!
Оф и на мен ми се идваше утре на лекцията,ама ще ходим на лекар,че тоя нос още ни е запушен и много ни дразни!Трябва и на ортопед да ходим,писна ми от лекари вече,а то сега се започва!
Дано зимата я изкараме без болести,толкова ми е гадно,че на бебо му е запушено нослето,а нищо не мога да направя,тоя аспиратор,нищо не изсмуква,направо ми иде аз да се издухам вместо него!

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 22:50 от sirenna

# 132

ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА Adelphia и на Танина!!!
Да са ви живи, здрави и само радости да ви носят!!!

# 133
mousy, лентичката ти показва, че ставате на годинка. Днес ли имате рожден ден?
Grinning Не, просто лентичката, която бях избрала май се оказа до годинка...Сега ще трябва да я сменя с друга, но все не остава време.
Малката скоро ще стане на година и 5 месеца

# 134

Общи условия

Активация на акаунт