Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 707
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
О-о-о, Киша, мила, много съжалявам!
Малко се постреснах - както и аз имах 2 зацапвания в разстояние от 1 месец! Гледам да си полежавам повечко, ама от време на време не удържам и излизам за кратко с такси или кола. ТАКА ИСКАМ БЕБЕТО МИ ДА Е ЗДРАВООО! Нищо друго не ме интересува, само това!

# 181
Аз обичам много да спя по корем, но ще трябва вече да се отучвам от този навик Sad

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 20:23 от ven_j

# 182
Mnogo sajaliavam i mnogo te razbiram, Kisha! Stiskam palci i skreno ti pojelavam okolo Koleda da ima6 naj-hubavia podarak! Hug

# 183
Киша, много съжалявам  Cryspoko Пожелавам ти съвсем скоро да забременееш отново Hug
Аз също съм чела, че се препоръчва да се спи на лява страна. От петия месец не бива да се спи по гръб точно заради посочената от Лурдес вена, бебето вече е понатежало и я притиска - аз предишната бременност като полягвах по гръб ми ставаше доста лошо, причерняваше ми и се задушавах и понякога едвам изтрайвах и прегледите с ехографа.

# 184
Добро утро  Hug

А спите ли още по корем? Защото аз все още се изкушавам, това ми е любимата поза, със сгънати крака като жабче  Laughing.

Хубав и слънчев ден!
  bouquet

# 185
и аз съм свикнала да спя на дясно и по гръб.и с първата бременност никой не ми е казвал за спането по гръб,но щом има толкова мнения трябва да се отвиква.и аз съм чувала,че не е добре за сърцето на ляво и сигурно от вношение когато съм наляво имам чувството,че тупа по учестено.

# 186
  • Popovo
Киша, много съжалявам мила, пожелавам ти когато си готова за това да си пак в отчетни.
Аз по принцип така си спя на ляво, но и по корем ми беше много удобно, сега вече избягвам.

# 187
  • варна
Киша,съжалявам много,преживяла съм го и знам,че е ужасно,но ти ще се справиш!Пожелавам ти скорошно връщане в отчетни!
Аз все още си спя по корем,а по гръб въобще не мога.За спането наляво съм чувала,че не е много полезно-заради сърцето.На кой както му е удобно-така да си спи. Simple Smile
Приятен ден на всички!

# 188
Киша страшно много съжелявам  Hug Hug Hug,но съвсем скоро ще си отново в редиците на отчетни Praynig Praynig PraynigТи си силна!
Лек ден момичета! Hug Peace

# 189
Киша, много съжалявам миличка  Sad Пожелавам ти съвсем скоро да дойдеш пак в отчетни  Heart Eyes

# 190
  • Пловдив
Киша, съжалявам, мила. Кажи си всяко зло за добро и гледай напред!
За спането-аз още спя по корем, по-рядко настрани. С предишното бебе спях по корем доста до късно, док каза, че не е проблем, защото то си казва-почваше да ме подритва да се обърна Party А иначе да се спи само на едната (примерно лявата) страна е доста трудна работа. Като понатежим и вземат да ни изтръпват краката, ще се въртим на където можем Mr. Green Предишния път спях (да е жив и здрав форумът за тази блестяща идея Peace) настрани с възглавница между краката-такова облекчение Crazy
За сърцебиенето ходенето по разни нужди- сега почти нямам отклонения от нормалното. Но преднишния път си изкарах ангелите на няколко пъти. Както си спя изведнъж ме втриса зловещо и докарвам пулс примерно към 180 Shocked Добре, че прочетох, че и на други се случва, и се успокоих. За другото пък-както си спя и ми става много лошо, тичам във wc, но вместо отгоре, излиза от другаде Joy Така че споко, явно е нормално.
Да се похваля- вчера бях на ФМ. Добре сме развити за възрастта си, гънките ни са добре, абе само добри новини Heart Eyes

# 191
Днес и аз ще се хваля Simple Smile
Сутринта бях на лекар и си видях бебчето, което не спря да се върти, едва хванахме сърцето  Laughing
Всичко е наред, отговаря си на възрастта, така че чак след месец отново.
За спането - и аз спя по корем, ще трябва да привиквам на страни.

Лек ден на всички ! Simple Smile

# 192
много се радвам за всички,които са имали среща с бебо.аз съм чак на 09.10. Rolling Eyes.за спането на ляво и аз съм чувала и си спя-поне обичам на тази страна.лек и спокоен ден

# 193
ОГРОМНА МОЛБА, ТРЯБВА НИ СПЕШНО ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html
МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ Я, ВЪВ ВОТРНИК НИ ПРЕДСТОИ НЕЩО СЕРИОЗНО ЩЕ ВИ ПИША ДОПЪЛНИТЕЛНО
МОЛЯ ВИ ПУСНЕТЕ Я НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ, МОЛЯ ВИ, ТРЯБВА ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДА НА ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ....

# 194
  • Пловдив
jul, awake, радвам се на хубавите новини около вас! Hug  bouquet И аз много обичам да спя по корем, ама малко се притеснявам и гледам да не го правя...

Общи условия

Активация на акаунт