Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 709
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
И аз много обичам да спя по корем, така ми е най-удобно, но малко ми е притеснено вече като лежа така

# 196
Киша, съжалявам  Cry

# 197
Киша , много-много съжалявам за загубата.Ще чакаме след няколко месеца да се включиш в отчетни !!

# 198
Здравейте момичета.

Киша, съжалявам миличка.Пожелавам ти бързо възстановяване и успешна следваща бременност.

Чут Чут подписах я, дно наистина има действие по въпроса,а не само обещания.

Аз да ви кажа,че моята колежка от чиято сватба са ми снимките с червената рокля е бременна. Термина  и е 28.04.Много се радвам за нея.

Аз по принцип спя по корем,но от няколко дни вече не мога. Опитвам се да еспя на ляво,но през ноща някой път се събуждам и съм по гръб.

# 199
Киша, много съжалявам!
Надявам се и стискам палци слънчицето скоро да заблести отново  Hug

# 200
Аз също поднасям своите съжаления и пожелания за скорошно връщане в отбора!   bouquet
Иначе и аз да се запиша. /че една от мамите във форума ми подсказа, че не съм се записала при вас все още.../

# 201
  • Пловдив
 welcome

# 202
Добре дошла и от мен  Hug

# 203
  • Popovo
Добре дошла фъстък.

# 204
  • варна
добре дошла,фъстък!

# 205
абе фъстък че кво чака до дега smile3503.добре дошла smile3525

# 206
  • Варна
Здравейте мили мами,

киша - съжалявам много.  Cry Сигурна съм, че следващия път всичко ще е наред. Стискам палци  Praynig

Фъстък - добре дошла в отбора. Лека бременност ти желая и прекрасно фъстъче през април. 6.04 нали?

За спането - все още спя във всякакви пози, винаги съм предпочитала да спя на лявата страна или по гръб с ръцете нагоре. Спомням си, че в напреднала бременност ми беше много трудно да спя настрани, защото корема ми се втвърдяваше и ставаше на камък. По корем не ми беше удобно, затова предимно по гръби слава богу нямаше проблеми.

Радвам се на всички мами, видели бебчетата напоследък. В понеделник съм на преглед и нямам търпение.  Grinning

# 207
  • Пловдив
Фъстък, добре дошла в отбора!!!  Hug  bouquet

# 208
Киша, съжалявам много мила за случилото ти се!  smile3518Знам колко е тежко и ти пожелавам бързо възстановяване и скоро пак в отчетни!

А сега и аз да ви се похваля - днес си защитих успешно дипломната работа и съм много много щастлива!  newsm44

Ето една виртуална почерпка от мен!

Добре дошла фъстък!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 19:51 от Тiffany

# 209
  • Пловдив
Честито дипломиране!!! Сега да го отпразнувате хубаво на здравословна вечеря със зеленчуци, сок и плодове!!!   Wink bouquet

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 18:48 от Lara1

Общи условия

Активация на акаунт