Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 710
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • варна
ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ,ТИФАНИ  bouquet

# 211
Честито дипломиране и от мен   umnikuu  Party Time newsm18

# 212
Добре дошла, фъстък! Лека и спокойна бременност и от мен Hug

Честито, Тифани!  smile3525 Какво завърши?

# 213
киша много  Hug и от мен!Съжалявам много! Следващия път всичко ще е наред!!!Очакваме да се похвалиш!
добре дошла Фъстък  Wink лека бременност!
аз пък да кажа че и аз бях вчера на лекар ама съм толкова разочарована Sad Лекарката ми каза че щом всичко било наред нямало да гледаме бебето сега! и не го видях а толкова толкова дълго чакам!мислех че ще го видя вчера и даже бяхме двамата с тати и той ме чакаще пред кабинета да го викна и той да види мъничкото ни щастие! А то какво стана!Това да не би да е защото ходя само по здравна каса -ами то тогава" ебати" здравната каса(извинявам се за израза) само ме карат да се ядосвам, а иначе си бях толкова спокойна
Мами помогнете ми кажете някой добър лекар в софия с хубава апаратура, че вече всичко ще изора в къщи smile3515 #2gunfire
 нямам никакво търпение!

# 214
  • Popovo
Тифани, честито дипломиране и от мен  smile3501
hrispi, това зависи от лекаря при който си, а не от ЗК, той преценява как ще протече прегледа ти.

# 215
  • варна
Хриспи,и аз ходя по ЗК,но моята лекарка досега не ми е отказвала да ме гледа на видеозон-просто си плащам и ме гледа.А и по каса имаме право само на 1-2 видеозона през бременността.През другото време няма да го дледаме ли?

# 216
добре милички един въпрос тогава колко може да ми струва прегледа с видеозон едва ли са 100 лв,искам и аз да  го гледамбебето и нямам нищо напротив да си плащам!Аз днес като се обаждам по телефонана лекарката  ще я питам да си ме запише на частно при нея и даго  видя най-накрая!

# 217
  • варна
Аз плащам по 25лв.,но зависи и какъв е-3D,4D и къде ходиш

# 218
  • Пловдив
добре милички един въпрос тогава колко може да ми струва прегледа с видеозон едва ли са 100 лв,искам и аз да  го гледамбебето и нямам нищо напротив да си плащам!
За 100лв. не съм чувала, ама за 80 лв. със сигурност съм чувала yes Така че не е зле да питаш, да не се изненадаш неприятно Angry

# 219
киша много  Hug и от мен!Съжалявам много! Следващия път всичко ще е наред!!!Очакваме да се похвалиш!
добре дошла Фъстък  Wink лека бременност!
аз пък да кажа че и аз бях вчера на лекар ама съм толкова разочарована Sad Лекарката ми каза че щом всичко било наред нямало да гледаме бебето сега! и не го видях а толкова толкова дълго чакам!мислех че ще го видя вчера и даже бяхме двамата с тати и той ме чакаще пред кабинета да го викна и той да види мъничкото ни щастие! А то какво стана!Това да не би да е защото ходя само по здравна каса -ами то тогава" ебати" здравната каса(извинявам се за израза) само ме карат да се ядосвам, а иначе си бях толкова спокойна
Мами помогнете ми кажете някой добър лекар в софия с хубава апаратура, че вече всичко ще изора в къщи smile3515 #2gunfire
 нямам никакво търпение!
извинявам се за израза и аз амапо голяма простотия не бях чувала.как може такова нещо #2gunfire.а тия здравни каси безплатни ли са?казвам го още веднъж-може да е часно но си плащаш и знаеш за какво.пожелавам ти успехи и скорошни срещи с бебо.

# 220
Мда, доколкото знам се позволяват 2 видеозона за нормална бременност, 3 видеозона за рискова бременност по здравна каса  newsm78 Това е положението  Sick

Фъстъче, добре дошла и леко бременеене  Hug

# 221
  • варна
за 80лв.съм чувала и съм съгласна.Но този е такъв,с който се проследява как върви или е завършила органогенезата,дали всичко е наред,има ли вероятност за генетични болести или малформации и т.н. и на него не те гледат по всяко време,а мисля,че само около 12-15седмица(не съм сигурна).С него доста рано може да се определи пола

# 222
80 лева струва най-вероятно Феталната Морфология. При този преглед се оглеждат всички органи, гледа се кръвопотока на Доплер и т.н. Прегледа е около 30 минути и е изключително важен.

Иначе при моята докторка 20 лева е ехографския преглед  newsm78

# 223
Аууу, ще ви утрепя, откога я търся тази "нова" (вече стара) тема, за да Ви следя и да се разпиша и аз, а чак сега я откривам  #Cussing out-защо така newsm78н ямаше линк в старата и се замотах....
Вчера ходих да се запиша са проследяване на бременността и ми казаха че съм в 10 г.с. и терминът ми е 29 април, к. е РД на майка ми:) и около Великден, суперско Grinning бебчо даже мърда и май не съм качила чак толкова- сега съм вече 54кг. Следв. седмица имам час за изследвания н агладно, но още ми е кофти сутрин, макар че вече няма чак такива ексцесии, но ме боли глава пак ooooh!

# 224
  • София
Мда, доколкото знам се позволяват 2 видеозона за нормална бременност, 3 видеозона за рискова бременност по здравна каса  newsm78 Това е положението  Sick

Това истина ли е?!  Rolling Eyes
Направо не мога да повярвам...
Това също не мога да го повярвам:

... Лекарката ми каза че щом всичко било наред нямало да гледаме бебето сега!...

През първата ми бременност при всяка консултация докторът е проверявал бебето (нали затова отивам?!  Confused ) ,сега съм ходила два пъти и също два пъти съм видяла бебето.
Направо съм в шок от тази Здравна каса!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт