Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за приема на Деган по време на бременност?
Какво е серклаж и кога се извършва?
Защо коремът при втората бременност изглежда по-голям по-рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за приема на Деган по време на бременност?
-
Какво е серклаж и кога се извършва?
-
Защо коремът при втората бременност изглежда по-голям по-рано?
-
Какви са препоръчителните дози флуор по време на бременност и какви са мнениятата за приема на флуор по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните дози калций и мнения за приема му по време на бременност?

Какво завърши?
лека бременност!
Лекарката ми каза че щом всичко било наред нямало да гледаме бебето сега! и не го видях а толкова толкова дълго чакам!мислех че ще го видя вчера и даже бяхме двамата с тати и той ме чакаще пред кабинета да го викна и той да види мъничкото ни щастие! А то какво стана!Това да не би да е защото ходя само по здравна каса -ами то тогава" ебати" здравната каса(извинявам се за израза) само ме карат да се ядосвам, а иначе си бях толкова спокойна

Така че не е зле да питаш, да не се изненадаш неприятно
Това е положението 
-защо така
бебчо даже мърда и май не съм качила чак толкова- сега съм вече 54кг. Следв. седмица имам час за изследвания н агладно, но още ми е кофти сутрин, макар че вече няма чак такива ексцесии, но ме боли глава пак