Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 681
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Момичета, радвам се, че бебоците са добре!  Hug
Айде и аз след прегледа да се отчета - растем и се въртим  Laughing Гледахме за спина бифида и нухалната гънка /нали така се казваше/, мерихме главичка, бедро, стомахче и т.н. и са ОК. Grinning Някъде имаше размерите на гънката, ама не се сещам къде, че да сверя инфото  newsm78
Ей, да не забравя, бяхме и се одупили  Blush подходящо, та по първоначални данни ще сме мъж  Flutter Ама на следващия преглед - повече инфо  Peace
Хубава вечер на всички!  bouquet

# 121
  • Пловдив
Супер! Да е живо и здраво!

# 122
  • Пловдив
Благодаря ти  Hugsmile3525 newsm03

# 123
А не е ли рано още да се види пола на бебето  newsm78

# 124
  • Popovo
Добро утро.
Как сте днес? Аз засега съм добре още не ми се гади, а вече и закусвах, може би ще ми се размине днес.
Радвам се за вас момичета, които сте били на лекар и всичко е наред, аз съм чак другата седмица на 3 и вече нямам търпение.
Хубав и слънчев ден ви желая   bouquet

# 125
  • варна
Здравейте,бременелки!Аз скоро не съм писала,но гледам,че вие доста сте напреднали.Добре дошли на всички нови мами-успешна и лека бременност!Честито и на тези,които пак са видяли бебчетата си.Аз съм на преглед чак на 3.10-има цяла вечност дотогава. Sad
За стриите-аз предишната бременност не съм се мазала,но не ми се получиха.А  за дърпане и подготовка на гърдите не бях и чувала и не съм го правила.В болницата бях с една мама с второ бебче,тя си беше взела дефламол,защото след всяко кърмене зърната й бяха ужасно наранени и болезнени.
Аз си напредвам с килцата и коремчето-вече се е оформила(за разлика от първия път) и съм много доволна Simple Smile
Приятен и слънчев ден на всички!

# 126
  • варна
Емма,пропуснах да ти кажа,че училище за родители има и в кабинета на Цветкова на "Битоля"1,ет1.ап.3,тел. е 635708

# 127
  • Пловдив
А не е ли рано още да се види пола на бебето  newsm78
Вени, и аз така си мислех, а и Док каза, че това е предварителна информация  Wink Просто бяхмее застанали подходящо, за да се огледат и тези ни части  Blush

# 128
Здравейте и от мен мами!
Отдавна не съм писала, но нямам време  Thinking
Да споделя симптоми и изследвания - всички изследвания са нормални, малко нисък хаметокрит, но не е нещо страшно, иначе аз съм си А - , а мъжо АВ +, та днес ходих да дам кръвчица за антитела, ще видим какво ще стане, но не съм притеснена, нали навсякъде пише, че при първа бременност нема нииииикакви проблеми. Иначе с гаденето сме на ти, поздравяваме се всеки ден  Crossing Arms, но пък надявам се да премине в следващите две седмици.
Поздрави на всички мами и усмихнат ден!  bouquet

# 129
Zdravejte mili momi4eta,

Pojelavam na vsi4ki, na koito ime lo6o ve4e da im minava. Na men mnogo mi se gade6e, no pove4e ot sedmica sam dobre, imam strahoten apetit i goliam tumbak, vapreki 4e sam ka4ila 2 kg dosega. Az se maja s mustela. Naj-nakraia se zapisah na konsultacia i ve4e gledah i tam 4ove4eto, mnogo e valnuvashto Simple Smile, napravo strahotno. Ina4e maj sam nastinala, 4e mnogo me boli garlo, ama pia oscilokokcinum i se nadiavam go preboria barzo.

Mnogo hubav, slan4ev i vesel den ot men Hug

# 130
Здравейте мами!Аз миналата седмица бях на преглед и нашето бебе се върти(така поне каза док).Само ме пита дали има някой от семейството с генетични проблеми.Малко ми стана притеснено че не знаех за нухалната гънка,но след след месец, отида живот и здраве за спина бифида.Аз се боря само с пълен стомах срещу гаденето,гледам да не огладнявам и така не ми се гади.А за килограмите качила съм само един,но от тук нататък какво ще е newsm78.И моите изследвания са готови,не всичко си е в баш нормите но дано се ядва ooooh!
Много слънчево настроение на всички мами  bouquet

# 131
  • Пловдив
Лорелай, и ние сме -, + и в изследванията за аантитела нямаше никакви проблеми. Вярвам, че и при теб ще е така!  Hug
suzydag, питат обикновено, за да си попълнят картона или поне така си мисля  newsm78

# 132
  • В събота
Здравейте,
Отдавна не съм писала, ама то остава ли ми време... Уж съм в болнични, ама все нещо се намира за правене.
При мен нещата са си все така - от рано рано си ми расте корема, вчера даже кумата ми вика че тя в 5 месец била с такъв корем като моя. Вече ходя с гащиризон и ми отстъпват място по опашките в магазините  newsm03 Трябва да се пробвам и в градския транспорт, ама пусто не мога да се разделя с колицата си. А вие шофирате ли? Дали е опасно? Чудя се дали ще мога да си шофирам до края на бремеността  newsm12 В четвъртък съм на преглед и ми е интересно какво ще видим, а и таткото няма вече търпение. Той горкия ще изперка до края на бремеността -  вече няма търение да си гушкал отрочето.
Иначе имам нови симптоми - почва да ми се гади когато съм гладна и ако не хапна нещо ще повърна, и нощно време ставам подивяла от глад към 3-4 часа. Ям млечни продукти и лютеница като невидяла, а месото взе да ми става леко противно. И аз съм качила 2 кг.

# 133
Днес и аз ходих да дам кръв за изследвания, 4 епруветки ми взеха и почти не колабирах на стола  Shocked

Все още ми е много лошо, качила съм 1 кг. Следващия преглед е на 16 септември в Токуда, пък на държавна консултация другата седмица ще идя сигурно.

Това е момичета  Hug

# 134
При мен нещата са си все така - от рано рано си ми расте корема, вчера даже кумата ми вика че тя в 5 месец била с такъв корем като моя. Вече ходя с гащиризон и ми отстъпват място по опашките в магазините  newsm03 Трябва да се пробвам и в градския транспорт, ама пусто не мога да се разделя с колицата си. А вие шофирате ли? Дали е опасно? Чудя се дали ще мога да си шофирам до края на бремеността  newsm12

И моят корем е много по- голям от предишната ми бременност в тия месеци, ама важното е да сме добре Grinning
Шофирането не е опасно и а3 си карам, не мога бе3 собствен транспорт. 3адължително с колан и внимателно. На колана долната част, съвсем ниско под корема.

Общи условия

Активация на акаунт