Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 677
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Лара, да не ходим при един и същ, че общо взето са бели птици този вид доктори newsm78

# 106
Ей мами мами,
много сте активни докато се обърна и още две страници изписани!Радва ме това! Laughing
Дори и много често да не пиша винаги чета и да занете че много неща от вас научавам,на мен нали ми е за пръв път и вашите съвети винаги са от полза!аз също не се мажа с нищо специално, а една приятелка имам която ми беше казала че безпроблемно се е мажела почти през цялата бременност само с бебешко олио и то много и е помогнало!Та сега просто от време на време като се сетя и аз така правя лек масаж на малкото коремче и мажа задължително и гърдите,защото те растат ли растат.може коремът да не ми личи но мъжа ми е супер очарован от вече големия ми бюст!
До колкото се сещам май стриите се образуваха от бързата промяна в структурата на тялото.Аз например си имам едни още от пубертета и какво да ги правя нося си ги и на моренце ги водя !Като се замисля нас каква  голяма промяна ни чака сега,тоя ми ти корем като почне да расте е знаете....е аз си мисля да мажа само с това и да подготвя кожата като я направя по еластична и по гъвката към резките промени!
Весел ден на всички  Hug   Hug   Hug

# 107
Lara1 , jul   напишете имената на докторите та за видим и ние ! Аз не съм убедена че всеки може да гледа тези неща, макар че и мен ме убежадаваха че всичко си гледат ! Понеже имам син с проблеми не се доверих на лекар тук и ходих при д-р Димитрова в Сф!

# 108
  • Пловдив
Моят лекар е Троянчев. Всичките ми близки, наблюдавани и родили при него, вкл. една доста проблемна бременност, са доволни и това беше най-убедителното за мен, преди да отида. Сега вече съм убедена за себе си, че мога да му се доверя. Толкова подробно разглеждаше и мереши всичко още в 8 седмица, че просто се изненадах. Днес очаквам вече и аз да видя повече, защото преди това той си вижда, ама на мен ми липсваше нужното въображение  Wink
Хубав ден!  Hug

# 109
Здравейте мамчета!

Ето ме и мен на хоризонта...малко се позагубих, защото пиша дипломната си работа и нямам много време, но успявам да ви прочета....  Wink
Вече едва чакам петък, когато ми е следващата консултация, за да видя пак бебо...
За корема - все още с нищо не го мажа, като понаедрее тогава.
За гърдите - толкова ме болят, че нито ги пипам, нито ги мажа с нещо.
За пъпките - УЖАС!!! Цялото ми лице е в пъпки, все едно имам обрив... Аз дори и в пубертета нямах пъпки, а сега какво ми става?!?

Има ли мами с ниско кръвно? На мен от няколко дни така ми се вие свят, че като стана (бавно, дори от стол) ми пречернява и получавам яко сърцебиене. Отдавам го на ниското кръвно, но в петък все пак ще питам и док.

# 110
Тiffany,  и аз съм като с обрив.  Tired
И аз съм с ниско кръвно и понеже ми се гади и не пия кафе, та съвсем я втасвам вече-имам същите симптоми. Tired

# 111
  • Русе
Здравейте и от мен мамчета!!!Да ви се оплача и аз-днес ужасно много ми се вие свят.Само това,нито ме боли нещо нито ми става лошо-само това.Една колежка ми каза,че може би бебчо се върти като лудо и на мен ми се отразява така  Thinking .Малко странно ми прозвуча  newsm78 .Сега като се оплаках и да се похваля нещо.Днес се обадих на един генеколог,които ми препоръчаха и си записах час за утре(за частен преглед)и мисля да ходя и при него.Утре ще пиша как е минал прегледа.Нямам търпение да видя бебо  Mr. Green .Казаха ми че този доктор имал доста добра апаратура.По въпроса за гърдите-и моите са доста чувствителни и не мисля да ги закачам сега .И аз се мажа само с бебешко олио и май не мисля да се мажа с друго до края.Това е от мен за сега.Утре пак ще пиша.Хеи, забравих да приветствам новодошлите мами.ДОБРЕ ДОШЛИ И ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ  Hug

# 112
И на мен ми се върти свят и на фона че ми е и лошо картинката е пълна.

Особенно следобед положението е трагично, гледам да не ставам от стола, а ако ставам се подпирам  Sad

# 113
  • Русе
Момичета,току що измислих две нови предложения за теми.За едната май още е малко рано,но ще ги напиша пък вие ще решите  Wink .Ето ги и тях:Априлче я се завърти,пола да ти видим ний!!!Априлче я ритни,мама да зарадваш ти!!!

# 114
здравейте и от мен.добре дошли на новите мами smile3525.честито на всички,които са били на преглед-трябва да е страхотно  costumed050.моя преглед е чак на 9.10.направо ми се виждат цяла вечност тия 6 седм.аз сега ставам от леглото newsm46.цял ден се излежавам и дремя.с крем се мажа-против стрии и олио.лека вечер.аз отивам да готвя cook

# 115
Върнах се от преглед.
Бебо е добре, но аз не  newsm78
Днес повръщах 2 пъти, а тъкмо ми беше попреминало  Close
Д-рът каза, че е нормално, защото и с първото дете беше така, и да стискам зъби  Shocked
Пия си Деган-а сутрин и това е.  ooooh!

# 116
Бях на лекар. Гледаха ме на обикновен ехограф и казаха, че плодът е жив! Другата седмица ще правя изследвания. За бялото течение ми предписа някакви глобули - гино-паварил илил нещо такова.
Лекарката ми даде снимка от ехографа, ама е толкова неясно...
Вас на какъв ехограф ви гледат?

# 117
здравейте и привет на новите мами Hug
кали, още малко и ще премине
на мен май вече започна да ми личи Embarassedмажа се с мустела.
гърдите много ме болят.особенно вечер като си сваля сутиена.
продължава да ми става лошо вечер и чакам с нетърпение вече да премине.
и на мен ми се вие свят ,и имам учестено сърцебиене от най малкото напрежение.
три кг. съм нагоре и се надявам после да намаля темпото.
на лекар съм чак на 05.10 ,тогава ще бъда в края на 12г.с. и док ми каза ,че тогава ще ми каже как да намаля утрогестана и да го спирам вече ,че и от него май ми се вие свят.
и да видя бебчо колко е пораснал и как мърда.нали тогава се виждаше като мърда?а дали няма да се види и някой израстък между краката Joy

# 118
Здравейте и от мен  Hug

Нека и аз се отчета. Днес най-накрая си направих изследванията, че даже и резултати си имам вече. Сега съм забила поглед в тях и чета ли чета. Те хората нали и референтни стойности си пишат, за да ме хвърлят сега в размисъл  newsm78. Имам 3-4 показателя извън нормата, и се чудя дали да се ровя сега в нета и да се притеснявам излишно или утре вечерта след работа при док и да видим какво ще каже. Хемоглобина ми е 119, което предполагам не е много зле. Има някакви RDW (девиация на ерит. р-ие) и Hct (хематокрит), които не са в норма.
Оф, няма да си пълня сега главата с инфо от нета, но ако има някой по в час поне да ме успокои  Grinning

Е, това е от мен засега. Хубава вечер на всички.
Милички, стискам ви палци дано по-бързо да отшумят тези гадни симтоми, че като ви чета колко страдате, направо.....
  bouquet

# 119
Мен от вчера гаденето ме подминава, слава Богу! Дано вече да спира!

Общи условия

Активация на акаунт