Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 672
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
здравейте мили мами,

и аз се завърнах след дълго отсъствие и пак съм на работа. В сряда ще ходя на преглед, нямам търпение да видя какво става, след проблемите ми от преди един месец.

Аз мисля, че подготовката на зърната за кърмене може да започне към 8 месец, и то не с поддръпване и тем подобни манипулации, а просто с мазане на кремче, защото и без това сме много чувствотелни през този период, че да се измъчваме с такива манипулации. Аз лично първия път единственото нещо, което правих е да се мажа с кремчето, а след това с кърменето всичко се оформя, както казва и Ясмина  Simple Smile

Аз ще си купя козметика на Мустела, защото съм доволна от нея и е специализирана за бременни.

приятен ден на всички!

# 91
Ще давам едно по едно Simple Smile

1. Ходя при д-р Лазарова в Токуда на ЖК, но тя няма договор със ЗК. За Шишенкова нищо не знам.

2. Кали, пъпките нищо не можеш да ги направиш мила. Това е от хормоналния дисбаланс Sad Ще минат някой ден  Thinking

3. Зърната не ги пипам. Към 8 месец ще ги мажа с Гармастан или друг подобен крем и толкоз. Мажеш немажеш все ще те боли като кърмиш в началото докато загрубеят  newsm78

4. За стрии с първата бременност с нищо не се мазах и нямам никъде. Познавам майчета които се мазаха с какви ли не скъпи мазила и целите са в стрии. Стигнах до извода че е въпрос на кожа и каквото и да правим то кожата ще си покаже  newsm78

Иначе на мен все тъй си ми е лошо, а и мускулна треска имам от съботното чистене  Cry На 16 октомври ще гледахме гънката на бебока, но при мен бебето върви горе долу 1 седмица назад и тогава ще е май в 13 навършена седмица или нещо такова  Thinking

Хайде момичета, целувки и лека седмица ви желая  Heart Eyes

# 92
здравейте!виждам,че бандата ни се увеличава с часове.добре дошли на всички.аз сега готвя малко,че откакто съм бременна съм цяла ламя Embarassed и си угаждам,а до оня ден бях на диета и в нас беше глад и мизерия Blush.после ще ходим на разходка с Дари.но нещо ме мъчи някакво разтройство от снощи,та да видим,дали ще мога да си покажа носа навъм Rolling Eyesприятна седмица на всички!!!!!!!!!

# 93
Здравейте милички.

Аз преди малко приключих с прегледа.Бебо е добре.Върви с около 4-7 дни напред с размерите.Видя се и израстък между краката и док. смята че е момче,но ще видим.Може би другия понеделник когато съм на тази нухална транслукенция ще се види по добре. Пуснаха ми всички изследвания,без цитонамазка,защото не е препоръчително да ми се пипа шийката, а и си правих  точно 3-4 дни преди евентуалното оплождане.Притеснява ме само,че видяхме контракции по време на прегледа,а аз иначе не усещах нищо.

Аз се мажа засега с маслото на Икаров против стрии.

Гърдите няма да ги пипам.

Лека и приятна седмица.

# 94
Тоя уикенд се скапахме от работа и празнуване. Местим се следващия уикенд в друг град и трябваше да боядисваме с латекс старата квартира... Отделно ходихме в събота на гости на едни приятели - да се видим преди да заминем и както винаги откарахме до към 2:30. И днес съм гроги, а правя прощално парти в работата с колегите... Искам само тоя ден да мине! Дано колегите не се застоят до посред нощ, че иначе ще проспя половината ден, а имам да оправям багажа си в работата, да сортирам, да подредя данните, така че всеки лесно да може да намери нещо, което търси... По обяд ще се чупя да направя 2 салати, за да са пресни.
След като се оплаках за всичко друго, да премина към бременността. Вече не ми се гади перманентно, но за сметка на това ми става за кратко време много лошо... Дано това е признак, че всичко преминава.
На нухална транслукенция съм следващия понеделник. Тогава ще съм в 12+3.
За първи път чувам, че трябва да се подготвят гърдите за кърмене. Много съм назад в информацията май Simple Smile Като ми остане малко повече свободно време ще гледам да наваксам...
SLADKA MAMA, поздравления за новата среща с мъничето! Лекарят какво каза за контракциите? Може пък да е нормално от време на време.

# 95
Здравейте , момичета !! Привет на новите мами!! Момичета, кажете как сте с килограмите . А за 1 месец съм качила 4 кг.Страшно много , нали !! Дали по-нататък ще спра да качвам толкова ? Това сигурно е от страшния запек. Вие как мислите ? Как се чувствате ?

# 96
Здравейте!
Аз имам час за лекар сега в 13.00 ч., та след малко отивам.
Иначе не съм качила повече от 1-2 килца, макар че си се храня редовно. Слава Богу, не налитам на сладко!
След цял месец без проблеми вчера пак се появи кафеникаво зацапване! Откакто разбрах, че съм бременна, миг спокойствие нямам. Все се пазя, преди месец лежах 7 дни в болница пак за такова зацапване. Не смея да чистя, да излизам на разходки! А времето е така приятно и на мен така ми се разхожда!
Да не ви говоря как ни мъчи липсата на секс!!! Особено мъжа ми, чак ми е жал!
Вие как сте с режима, разхождате ли се спокойно, или повечко се пазите?

# 97
Все се пазя, преди месец лежах 7 дни в болница пак за такова зацапване. Не смея да чистя, да излизам на разходки! А времето е така приятно и на мен така ми се разхожда!
Да не ви говоря как ни мъчи липсата на секс!!! Особено мъжа ми, чак ми е жал!
Вие как сте с режима, разхождате ли се спокойно, или повечко се пазите?
А казаха ли от какво е зацапването?
Аз също имах такова, оказа се впоследствие, че е от миома.
И не е страшно.
Не се ограничавам от нищо, нито от секс  Peace
Важното е каква е причината за зацапването.

# 98
  • Разпиляна във въображението
Днес бях на преглед. Като оставим на страна чакането, меренето, тегленето и раничката, която ми откриха, най-хубавото беше да видя бебо. Расте. Маха с крачета и сърчицето му бие. Спокойна съм поне за това. Следобяд ще се обадя за да проверя резултатите и специално този от цитонамаската. Гаденето леко преминава (дано не ме чуе дявола) и днес съм малко по-добре. Ядох чак към 10 ч. заради кръвта и урината. Ометох пицата за отрицателно време. Сега си почивам. Взех един ден отпуска заради навалицата пред кабинета, нямах представа кога ще свърша (успях за 3 часа Simple Smile)

За секс няма никакво настроение. Мъжа ми е подлудял по новите ми гърди, но аз просто нямам желание - в пълен противовес от първата ми бременност.

# 99
Къде ходите за нухална транслуценция и кога се записвате? А за фетална морфология кога се ходи?

# 100
  • Пловдив
Асе, пиши как е минал прегледа. Стискам ти палци всичко да е ОК!   Hug
И аз довечера отивам да ни видят... Praynig

# 101
  • Пловдив
annilein, откъде тая енергия, направо благородно ти завиждам Tired Аз обикновено съм като парцал и в 9.30ч. най-късно вече дълбоко спя. Днес ми е особено "парцалесто", защото сутринта ходих да правя изследвания и 1.т недоспиване 2. от ужас, че ще ми взимат кръв Mr. Green и 3. с пропуснато сутрешно кафенце.... и сега съм Tired
Иначе бебото е добре, вълнуваше се нещо  Laughing
milenag, с предишната бременност до края на 3-тия месец не можех да ям нищо, освен пица и др.тестени неща. Та още на старта качик 4-5 кила. На финала обаче бях само +10, така че няма особена връзка май. Grinning
SLADKA MAMA, и моето бебе върви по УЗИ около 1 седмица напред Grinning Предният път от септемврийка станах на августинка, сега да не стана мартенска мама Party То ако кажат, че съм пак секцио, със сигурност ще е март, де.

# 102
И аз довечера съм на преглед. Много ми е притеснено, понеже пак повръщам и ме боли много корема  Rolling Eyes

# 103
  • Пловдив
Ася, стискам палци Praynig
veni-b, аз си ходя при моя си лекар в Пловдив. Той ме гледа и с предната бременност, когато дори не беше толкова модерно да се говори с тази терминология, но прегледите въпреки това се правеха Peace Та просто ми определя времето, в което трябва задължително да ида на преглед, за да се огледа всичко (12-13 и 16-17 седмица). Ще ходя при него в тази вразка тази седмица или в началото на следващата, да се опознаем по-отблизо с бебочето Heart Eyes

# 104
  • Пловдив
И мен тези дни ме понаболя, но беше май заради запека... Crazy
Стискам ти палци, Kalli, за хубави новини довечера!!!  Praynig Hug
Jul, знам, че и моя Док така си практикува - да си оглежда всичко. Затова и отивам довечера...

Общи условия

Активация на акаунт