A Dios rogando y con el mazo dando - España

• 21 501
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами!
Ето и от мен не6то да се позабавлявате:
http://uk.youtube.com/watch?v=ZaUQPq4disM&mode=related&search=

# 91
Гоя, честито бебче - много щастие ви пожелавам и много да ви радва   

donostia , това клипче мн много яко.Супер сладко мъниче.

Надявам се че всички сте добре. 

# 92
[color=viole4ЕСТИТА ДА6ТЕРИ4КА ГОЯ МНОГО ДА ВИ РАДВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА,А НА ТЕБ БАРЗО ВАЗСТАНОВЯВАНЕ[/color]Наистина момента от раждането е незабравим,вапреки болката Laughing.Ние в4ера се сабрахме на пло6татката стра6но много деца,бебета балгар4ета Wink.Хаеде ако се сетя не6то 6те пи6а да бягам докато малкия спи  bouquet

# 93
  • ES
Хей, новите мами
Мимии, Мимки, Амига, Жабата, Лионка и някой друг ако съм пропуснала сложете си снимките в нашето албумче
www.webshot.com

user: bgmammaspain

password: espana

Лудетината го е написала, но аз пак да го повторя, че станахме много мами и мадами, ама не се познаваме визуално. Скоро разглеждах албумчето, Гоя много красива булка си, а сега сигурно си още по-красива, защото си мама.

# 94
  • E-CLM & CH-VD
Гери, така като гледам, Митето е готов за турист Laughing, на следващата екскурзия го взимаме с нас  Mr. Green

Гоя, ще чакаме снимки!  Hug

# 95
                 4ЕСТИТО НА МАМА ГОЯ,да ти е жива и здрава малката принцеса.Да расте голямо,послушно и щастливо дете.

# 96
   Гоя,честита ви дъщеричка!Да расте нежна и карсива малката  Ралица!!!

Мимиии,ние махнахме преди 3 седмици решетката на леглото на Али.По-удобно е,сама слиза и се качва.Ако нощем иска да иде до тоалетна става сама,за сега не е падала от леглото.

Как са децата оздравяха ли,Али все още е с хрема и на лекарства..И аз съм болна.Учуди ме това,че маестрата ми каза ,ако искам да й нося сиропите на градина и там да й ги дават.Което за мен зна4и,че децата могат да ходят и болни на коле Thinking Thinking
Разбира се Али си е у нас.

# 97
Гоя честита ти дъщеричка нека расте жива и здрава и много много да радва мама и тати  bouquet
Аз ще се опитам да кача снимки, ще ми е интересно да разгледам на всички ви снимките

# 98
 Честито на Гоя. Да са здрави и щастливи на всички дечицата ви.
gery to за какво ви е да гледате няква  жаба. Ще опитам ,но хич не съм компютарна специалистка Simple Smile

# 99
гоя честито ти бебенце
да ти е жива и здрава сладуранката
много здраве и късмет ви желая на двете Peace

# 100
Мимиии, моят син сега е на 2 годинки и половина и спи в отделна стая от три месеца. Не съм му махнала цялата ре6етка, за да не падне докато спи, а само част от нея ( по средата на ре6етката, за да може да слезе ако иска).  1crib Успех!

# 101
ха здравеити
отдавна не сме се виждали но е по техни4ески при4ини от страна на администраторите и по липса на време от моиа страна. втората при4ина може6е да да се извади по рано но наистина ниамах никакво време.
предпоолагам се сестате коиа съм?¡¡¡ това всъсност ми е истинското име другото бе6е на4алото на това.
така 4е голиама 4аст от вас и от страр6ите испански мами ме познавате, за останалите добре до6ли.
гледам Гоиа е родила, 4естито¡¡¡¡¡ да сте живи и здрави и двете.
Герито както винаги се притесниава за мен........ тиа си е готин 4овек ли4и и и от снимка.
анет ти родили бе жена?
вес прибрали се? забравила си да сложи6 Каррехур4ето в анкетата, пък и 4есно казано освен хипера, ероски и лидл с останалите съм кат индианец на пи6еста ма6ина.
хулиганке гледам си си сменила усернаме кат мене  Laughing малкатати Анабел(стра6но готино име) е станала жестока красавица, преди не 4ак  толкова но сега е стра6на, и е много голиама.
саби как си? несто маи не те видиах......
рози24 завърнахте ли се с русиа маник от странството бг?
габи така и не направих кекса дето ми даде, триабва да се растърса, 4е свеките си заминават на 9ти окт. за бинедорм и тъи не му напраих на 4овека един сладки6 4е умира за сладко.
рали80 как е принцесата? ве4е вси4ко е по вода нали?

ако съм забравила ниакоиа да ме прости....... newsm78 Embarassed
не съм 4ела си4ко естествено но, отгоре отгоре съм в 4ас.

ми аз кво да ви кажа, не се сприахме тва лиато, малката днес 5 месеца прави, 8.400кг и 70см. неска иа мериха и и сложихме вакуната превенар таиа дето се пласта и не влиза в календара на вакуните. вика мед сестрата 4е от графиките на растежа излиза.
със секи изминал ден съм се по луда по неиа. наи голиамото ми съкровисте е. баба без зъби и викам на моита пирулина, и се спуква от смиах с глас.  Joy
по4нахме с иабълките а пък сереалите от 4 месеца сме, и ни смениха млиакото на номер 2.
сиа малко по малко тиа дни с плодовете, а пък на 6 месеца с зелен4уци и така.
когато имам време сте ви пусна снимки.
поздрави

п.с. има много снимки в албума и нови дори без имена. предполагам са за да се тренира ваображението на форумките кои кои е hahaha Laughing hahaha
ади до

# 102
Gery_to,браво за албумчето! PeaceСтрахотна идея!

Е,и така,приятно ми е о6те веднъж да се запозная с всички-и с мами-мадами ,и със сладките дечица(да са ви живи и здрави)!

Bari,Donostia,блазе ви ,че няма инциденти с падания със дечицата.Браво.Аз му "хванах цаката"-слагаме вечер калъфи от фотйойлите долу до леглото(то е нисичко),пък 6те видим.Donostia,плака ли много момченцето ти като го отделихте да спинка самичко?Ние о6те нямаме тая възможност.Живеем с о6те едно семейство и няма трета спалня и за Иви.Сигурно докато заживеем сами 6те се окаже доста трудно да се отдели от нас. Thinking

До скоро,момичета!Прегръдки! Hug Hug Hug

# 103
Eee появи се най-накрая и Асто  Hug
Мойта 6терка расте вече е 7 килца, стараем се да ви догоним  Mr. Green Каква е тая ваксина дето сте и слагали на малката, за какво е newsm78. На нас след 2 седмици ни предстои ваксинация и пак съм на тръни.Предния път няма6е температура, дано и сега да не вдигне.
Хапвате ли вече пюренца и ка6ички?
Гоя, как е малката ми ада6ка, слу6ка ли или 6те става оперна певица Mr. Green

# 104
  • E-CLM & CH-VD
Ола и от мен! Hug

Тук днес е едно мрачно, но като гледам дъждовете в Испания, съм доволна и на това. Иначе, от много време не бях виждала отгоре Испания зелена - още от март жълтее...

Бари, оздравява ли Алисия?

Жабата, всичко искаме да гледаме  Mr. Green, така че не се притеснявай, ами смело слагай снимки!

Асто, добре завърнала се. Ти фамилията на съпруга ти ли си приела, щото пишеш че това ти е името? Thinking Честити 5 месеца на Адриана, няма ли да пуснеш нейни снимки, сигурно много е пораснала? Иначе ние се прибираме сега в събота за малко, а окончателно в края на октомври. Поне засега де  Laughing

А не знам дали го гледате, по Телесинко, има едно сериалче, казва се Escenas de matrimonio. Дръпнах си го цялото от нета, и много му се кефя, смяла съм се с глас по нощите. Много свежи лафове и страхотен диалог вкарват, по самите думи и изрази, които използват, си личи от кое поколение са.  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт