Отговори
# 180
Ама Тони, ти с този магнерот мислиш ли, че ще родиш скоро?  Laughing При нормално раждане, в девети месец трябва да се спре магнезия, за да може да контрахира матката и да се подговя за раждане бебо...Незнам защо са ти казали да пише магнезий. Ако си за секцио-да.

Джиджа, и на мен ми изписаха Магнерот и го пия вече една седмица /започнах 35 г.с./,  досега не бях го пила .Питах дали това не е проблем за нормалното контрахиране на матката , когато дойде момента и отговорът беше , че " няма проблеми".  Thinking Не знам , обаче сега се чувствам много добре . Аз все още не съм влязла в 9-тия и ме беше шубе да не родя преждевременно , че май на там беше тръгнала работата. Казаха ми да го пия до 18.10 , т.е да го спра една седмица преди термин!  Rolling Eyes

# 181
Ама Тони, ти с този магнерот мислиш ли, че ще родиш скоро?  Laughing При нормално раждане, в девети месец трябва да се спре магнезия, за да може да контрахира матката и да се подговя за раждане бебо...Незнам защо са ти казали да пише магнезий. Ако си за секцио-да.

Джиджа, и на мен ми изписаха Магнерот и го пия вече една седмица /започнах 35 г.с./,  досега не бях го пила .Питах дали това не е проблем за нормалното контрахиране на матката , когато дойде момента и отговорът беше , че " няма проблеми".  Thinking Не знам , обаче сега се чувствам много добре . Аз все още не съм влязла в 9-тия и ме беше шубе да не родя преждевременно , че май на там беше тръгнала работата. Казаха ми да го пия до 18.10 , т.е да го спра една седмица преди термин!  Rolling Eyes

абе и аз пия МАГНЕЗИ за да си дочакам датата за секцоиото ужж..ама ДОКИ каза,че пак не е гаранция....просто е опит ...щом ми каза да сим в бойна готовност след 2 октомври...макар че термина ми УЖ 31 октомври

# 182
Джиджа, на мен ми казаха да пия 3 пъти по 2 до самото раждане. Аз си пия 3 по 1, защото по две имам проблеми с WC-то, нали разхлабва.  Четох някъде, че започне ли раждането, никакви хапчета не могат да го спрат и магнезия предотвратява изкуствено предизвикани контракции. Ще трябва да се допитам до доктора.... като влезем в зодия Везни  Mr. Green

Гале, твоите доктори са за убиване. Как може да не са сигурни с цял месец!  #2gunfire На мен като ми е по-дълъг цикъла и ми идва на 32 дни, 46 седмици ли ще го нося това бебе?

# 183
pra, възможно е да са ти го предписали поради някава причина - примерно бебчето ти е малко и т.н. Но лекарката ми ми каза изрично, че в девети месец трябва да се спрат всякакви хапчета против контракции ако раждането е нормално и няма други предпоставки за това. За да задържа до секциото другия ми лекар каза да пия 3х1, а наблюдаващата ме ми каза: "Ехеее, ама той сериозно иска да те откара до планираната дата"

Предполагам, че лекарите ви си имат причини за да предпишат такова количество магнезий в девети месец.

Тони, 3х2 пиех когато не бях влязла в девети месец...направо ме хвърлихте в джаза с този магнезий  newsm78

# 184
Тони и Джиджа, тя наш'та вече е ясна. Важното е да устискаме до утре за везнички Mr. Green

# 185
А някой гледа ли "Такъв е живота"? На мен ми действа супер подтискащо и сменям програмата.Като видя бебе и ми става едно миличко и ми се иска и мойто вече даси спи в креватчето и почва да ми се реве. Откачена работа:crazy:

# 186
Здравейте, знаете ли дали всички бебета, родени досега от октомврийки са все секцио?

# 187
  • Пловдив
Честит син на Пипи ! Да е жив и здрав и да радва мама и тати!

# 188
bbibbi, и аз се кефя, че дочакахме везнички Simple Smile Аз ги изгледах тези серии на Такъв е живота преди, та да знам какво мога да видя и какво може да очаквам докато съм в болницата Simple Smile Не мен лично не ми действат подтискащо...учудва ме само колко от бебетата се родиха направо "красиви" и оформени, сякаш не са били в течност на топло Mr. Green

# 189
И аз хвърлям по едно око на Такъв е живота. Някой път направо се съдирам от рев и умиление.  newsm45

Абе днес така ме болят тазобедрените стави. Направо едва се движа и ми идва да квича от болка.  Cry

# 190
Честити бебоци на Мишонка и Пипи!   Да са много здрави, щастливи и усмихнати! Бързо възстановяване на мамите  и скоро да се гушкат с бебетата вкъщи! smile3525 smile3525 smile3525

# 191
Гале, твоите доктори са за убиване. Как може да не са сигурни с цял месец!  #2gunfire На мен като ми е по-дълъг цикъла и ми идва на 32 дни, 46 седмици ли ще го нося това бебе?

аз съм с къс цикъл редовен 24 дена,продължителност 3 дена,рана ОВулация и затова е разликата при мен...по СТАНДАРТНИ сметки ОФИЦЯЛЕН термин 31 ама не е реален Mr. Green защото не съм с 28 дневен цикъл бе...и показателите ми до сега на бебето затова винаги може би затова така излизат винаги newsm78 абе когат тогаз аз вече не го мисля важното е да се роди живо и здраво-вече хич не ме интересува дева ли е везни ли е ко е що е просто искам всичко да е наред  Blush

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 19:05 от galentinass

# 192
Айде на отчет

Не съм родила,  а довечера сме на гости, чакаме везните  smile3534

Отчетох се

Значи днес няма да има още бебета  Confused - Танини и Ивонка излъгаха надеждите ни  smile3503

Габи, само Пипи е родила нормално досега.

# 193
... абе когат тогаз аз вече не го мисля важното е да се роди живо и здраво-вече хич не ме интересува дева ли е везни ли е ко е що е просто искам всико да е наред  Blush

newsm10 newsm10 newsm10

Джена, бях те обебила вече  smile3521 ... ми от снощи те няма и с този близък термин...   Blush

# 194
Честито синче на Пипи!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт