Отговори
# 195
абе когат тогаз аз вече не го мисля важното е да се роди живо и здраво-вече хич не ме интересува дева ли е везни ли е ко е що е просто искам всичко да е наред  Blush

Така, така. Тука си много права.  Grinning Да се родят живи и здрави, пък когато - тогава.

# 196
Ехееееееееееее, за нула време 3 бебока се появиха!
Нигела, Пипи, Мишонка, да сте живи и здрави и вие и бебоците!

И аз пия Магнерот!, ама ми обясниха, че целта е да се разширят пътищата, по които отива храната за бебето  Crazy Така, бебето получава повече храна и расте по-усилено (моето нали беше дребничко последния път...)

# 197
  • София
ЧЕСТИТА БЕБКА НА МИШОНКА    smile3504
И
 ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА ПИПИ   smile3504

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА, А МАМИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ
  newsm51 newsm51 newsm51

# 198
  • Пловдив
Сега да се включа за кърменето и цеденето на ръка - първият път така и не успях да цедя с помпа, на ръка се доях много по - успешно.

И аз така, ако гърдите не са омекнали с помпичката е болезнено. (Поне с тези ,които ги имаше тогава, а за тези на Авент не знам.)

Момичета, на мен до сега не са ми казали колко тежи бебето. Това от ехографа ли зависи или се изчислява според размерите на бебето?

# 199
Привет слънчеви мамчета.
Да са ни живи и здрави новите бебоци, а мамите им да са най-най-жизнерадостните и щастливи.
smile3525  
Да се отчета и аз, че все още сме си 2 в 1 и да ви се оплача, каква голяма шматка съм.  smile3506
Вчера установих, че при последният преглед леля доки е забравила да ни даде направление за хоспитализация. Тя милата излезе трайно в болнични (има си сериозни проблеми жената) и така се отнесохме да говорим за нейните болежки, че сме забравили за това направление. А излизането и в болнични автоматично прекратява работата и със здравната каса, което ще рече, че това направление трябвада ми го даде личната лекарка (нали така?). Та сега стискам силно кълки поне до понеделник. Тогава ще ходя да се сдобивам с таз документация. Надявам се ако стане нещо до тогава да не ме върнат от болницата все пак.  newsm17
И накрая да не забравя: Нека ви е слънчево, цветно и нежно.....

# 200
  newsm44 newsm44 newsm44Честити бебоци на Нигела, Мишонка и Пипи! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ БЕБЧЕТАТА!
Аз докато се наканех да се разпиша....... темата изписана! Но имам оправдание   Embarassed И мен ме хвана така наречено ГНЕЗДЕНЕ.  Здраво почистване на къщата.Вече и не се пазя , че какво може да стане? Най много да родя!  newsm62  Уфф,само че  тези болки между краката вече не мога да понасям!
От няколко дена съм на безсолна диета!   Sick Naughty Даже готови храни не мога да ям защото там има сол. no

# 201
честито на мамите да са им живи и здрави бебоците,много да ги радват и слушкат!!!
     ХЕЙ МОМИЧЕТА КАКВО СТАВА БЕ?Аз два дена не можах да се добера до компа от мъж ми,а днес ме беше хванало гнезденето,и после като почна едно четене.........Остави че сте дописали предишната тема,ама и новата ще довършите.
  Браво,само така!Сега трябва да сме заедно и да се подкрепяме!
  newsm10 newsm51 newsm17 smile3501 newsm74 newsm20
 Малиии,не знам за вас,обаче аз като прочетох за бебоците и се разревах,хормони ли не знам!
   Днес аз съм с болки,беба не е много активна и съм малко притеснена.....искам да постои още малко на топличко и да расте,че дребно милото!
  Хайде момичета пазете се!И се разписвайте!

# 202
3х2 пиех когато не бях влязла в девети месец...направо ме хвърлихте в джаза с този магнезий  newsm78

на мен ми го предписаха за високото кръвно и за да задържа до термин, но контракциите ми не се влияят от него, като си имам си ги имам newsm78

# 203
  • Пловдив
Честит син на Пипи![/size]

Аз също съм се разчистила, но не защото много ми се прави  Confused Знам, че ако аз не си го свърша, няма кой друг. Обаче е адски трудно да чистиш след двама мъже, от които единия е висок метър и е като торнадо  Crazy Не ми се мисли какво ще се случи като се появи и другия дребос  ooooh!
Аз както имах предчуствие за ранно раждане, сега си мисля, че вечно ще съм си бременна. Все пак може би събитието ще бъде тази седмица до 30-ти септември. Въпреки че според лекарите термина ми е 8-ми окт., по мои сметки е между 3 и 5 окт. и е напълно реално да очаквам вече.
На моменти ме обхваща предродилна депресия като си помисля колко ще ми е трудно с две бебета/баткото е почти на 3 години, но си е бебе все още/. Но няма да се давам, ако животът не ни предлагаше изпитания, нямаше  да можем да се радваме на хубавите моменти.

# 204
Хе, Мире, племенишите ми са със 7 години разлика и пак е кошмарно. През цялото време е  fight fight
Мами, разбрах че като те метнат на количката да раждаш и може да си вземеш някаква малка чанта към операционната ( съответно реанимацията после). Освен GSMa и зарядното какво друго може да ни потрябва?

# 205
ОФФФ!!! Като съм сама и не ми се спи ще ви подосаждам още малко.
Вижте каква готина реклама rotfImbo
http://clip4e.com/play_gotina_reklama_s_bebetche.htm&rel=1

# 206
  • София
Здравейте,

Пише ви другата половинка на Ивон, понеже тя е в Шейново Simple Smile

Щастлив съм да ви известя, че в 19:25 на 22 Октомври се роди малкото ни съкровище София  bowuu

Снимките от раждането качих набързо в албумчето. Можете да ги разгледате тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175409

Ивон ви праща целувки и пожелания за бързо и лесно раждане и чака хубави новини от всички вас Simple Smile

Поздрави,
Георги

# 207
newsm44 Ха ! Честита малка принцеса СОФИЯ на ИВОН и татко ГЕОРГИ! Да ви е жива и здрава! newsm44

# 208
УРААААА! ЧЕСТИТО НОВО БЕБЕ СОФИЯ! БРАВО НА СМЕЛАТА УХИЛЕНА ИВОНКА И ЮНАЧНИЯ ТАТКО ДЕТО Е ИЗДЪРЖАЛ ДА ГЛЕДА!
erisii, бебока го определят на ехографа по размерите, но е много неточно +/- 0,5 кг.

bbibbi, аз съм сложила в плика за родилното нощница, джапанки, една книга ако се проточат нещата и ГСМ-а ще бъде на връзка на врата ми. Това е, друго не ти трябва, защото трябва сама да си мъкнеш багажа.... Останалите неща таткото ще ти донесе като се обебите. Grinning

# 209
честито и на пипи и Ивон ,да са ви живи и здрави рожбите,много да ви радват.

Здравейте момичета Hug Hug Hug,не съм ви забравила,просто нямам време за четене и писане,нали се и  кърмим ,та ни отнема много време,снощи не сме спали,то не защото беба е ревала,ами щото издаваше едни звуци все едно хълцука,та я гледахме да не се задави нещо.Луда работа,днес съм като парцал,но така е мама лесно не се става.Иначе Мила ми е много послушничка,хапва си доста и пълни памперсите,ей туй акане да знаете е на всяко хранене ако е на кърма.Вода не съм давала за пиене нито залъгалка,до момента е добре така .Като ожаднее предлагам цица.В четвъртък сме на ваксини и на консултация, ще й взимат кръв от петичката Praynigа аз  ще ходя да ми махат конците.
Мирама честита ви месечинка на патерици,много да те слушка Калина и да расте здрава и щастлива.
Сложих снимки на Мила в албума.http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=175418
оставям ви,отивам да давам цица. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 07:01 от mishonka95

Общи условия

Активация на акаунт