Отговори
# 90
Честит син Деян на Нигела. Да са много щастливи и двамата и бързо възстановяване за мама. ))))

# 91
А, не ви знаех че шпионирате септемврийките. )))

Ама то каквото и да чете човек все неподготвен се оказва. )))
Но най-важно е психическата подготовка, макар че трудна работа е това. ) Обикновенно първите дни човек се чуди какво да прави с бебето и е доста шашнат още от самото раждане. При мен поне всичко стана поетапно, макар и да беше свързано с много тревоги. Но се бях напълно възстановила, когато вече започнах да се грижа за Калина.
Съвета ми е ако имате увереността да се справите сами след като се приберете в къщи - действайте. Не се обграждайте с един куп помагачи - определено няма смисъл от тях.
В началото ще сте бавни във всичко - смяната на памперса, обличането и т.н. Но не се безпокойте изобщо - на бебето нищо му няма и стига да е топло (23-24градуса) не е проблем да остане повечко време голичко и не съвсем облечено. Ще свикнете да се обличате и по-бързо. )))

# 92
Еха имаме си бебчеееееееее. Супер.........
Честито на Нигелка и бързо възстановяване.

# 93
ЧЕСТИТО НИГЕЛА!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА И МНОГО ДА ВИ СЛУША!!! ЗА ТЕБ МИЛА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗА ДА МОЖЕШ ПЪЛНОЦЕННО ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ВСЕКИ ВАШ МИГ ЗАЕДНО!!!
Да знаеш, че беше заподозряна  Heart Eyes!!!

А като се замисля, че с теб бяхме на един термин....отивам да си легна, че ме хвана шубето  hahaha

# 94
  • София
НИГЕЛА  ЧЕСТИТО
Да папа и расте малък бебо Деян, а мама бързо да се възтановява !!!!!!!!!!!!!

# 95
  • Пловдив
Честит син на Нигела!!! Бързо възстановяване и кротко и послушно бебче!
Честит първи месец на Калина!!! Да расте и хубавее и да няма и следа от проблеми
!

Аз все още съм 2 в 1 и като гледам може и да си откарам до термин, въпреки че имам някакво смътно предчуствие за раждане другата седмица. В понеделник бебич беше 3020 гр, а главичката 9,2 см. Лекарката каза, че повече от 3500 няма да стане, но докато не се роди нищо не се знае.
Малкия ми се разболя и ще гледам да стискам поне до 25-26-ти за да си го гледам. Има много гаден вирус с температура и зачервено гърло, така че се пазете!

# 96
  • някъде там
Мишонка,хайде пиши ,че само те мислим,гледам си на линия Wink

# 97
Мами запишете ни и нас за секцио на 24 в Шейново при доктор Йончев  от 10сутринта.

# 98
Здравейте мамета.Аз съм тук набързо само да ви уведомя,че на 19 .09 2007 родих беба Мила [/color]  В 14.32часа следобед.Раждането беше секцио,по спешност.Отидох с 3 см разкритие,пукнаха ми водите и видяха ,че има е кръв във тях,и веднага за 20 мин ме подготвиха за операцията.Биха ми епидурална,нищо не се усеща.После ме боля доста операцията,но вече съм по добре,на втoрия ден станах да ходя,днес се прибрахме изписаха ни.Сега вече съм къпана и съм като нова.Свалила съм само 7 кг.Но това да е кусура.Беба Мила е страхотна,много си хапва,за сега успешно се кърмим,още от първия ден си засука.
Много е красива,вече и обички й сложихме.Снимки някой друг ден ,че сега нямам време Майка ми пристига днес и предполагам тези дни  ще имам време да ви пусна снимки.
Целувам ви,пазете се .Стискам палци леко да родите без проблеми.
Нигелла сега видях и тя има съкровище вече.честит ти син Нигелла ,да ти е жив и здрав и много да те слуша.

Не съм ви чела да знаете,така ,че ако пропускам нещо ,простете.

# 99
Мишонкаааа, много се радвам за вас! Ама как се досетихме! Wink
Да ти е жива и здрава малката принцеса Мила! Много да я нацелуваш и да я гушкаш!
  Hug

# 100
Честити бебчета на Nigella и Mishonka.
Да са ви живи и здрави!
Да спинкат кротко и да нямат колики smile3522

# 101
  • Варна
Честити бебоци на Мишонка и Нигела!Да са живи и здрави и много да ви слушкат!

# 102
ЛИЛИЯ85, 24ти СЕПТ или ОКТ е секциото?

# 103
  • София
Здравейте, аз съм си вкъщи. Пуснаха ме градска отпуска до понеделник, кръвното ми е 120 на 80 от вчера, тоновете на бебето са ОК вече. Ако всичко е наред, в понеделник ще ме изпишат официално.

На Нигела честитих лично, нали бяхме в една болница.

Честита бебка на Мишонка! Да е много здрава и много да радва мама, тати и батко   bouquet

Не съм чела, първо пиша, сега отивам да чета. Само знам, че всички сте стискали палци, благодаря ви   bouquet По - късно ще се пробвам да пиша пак  Simple Smile

# 104
ЛИЛИЯ85, 24ти СЕПТ или ОКТ е секциото?
Септември

Общи условия

Активация на акаунт