Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се различават и диагностицират разстройствата в развитието на детето?
Какви са мненията за влиянието на лекарствата и хранителните добавки върху разстройствата в развитието при децата?
Какви проблеми могат да възникнат при въртене на различни предмети и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се различават и диагностицират разстройствата в развитието на детето?
Разстройствата в развитието на детето могат да бъдат трудни за разграничаване и диагностициране, тъй като поставянето на диагноза не винаги води до конкретно лечение. Процесът на диагностициране може да изглежда като административен акт, насочен към най-тежките и характерни проблеми с цел финансова и специализирана лекарска помощ.
-
Какви са мненията за влиянието на лекарствата и хранителните добавки върху разстройствата в развитието при децата?
-
Какви проблеми могат да възникнат при въртене на различни предмети и как да се справим с тях?
-
Как да се справим със стереотипите на детето?
-
Какви са признаците на „буквите“ и как да се справим с тях?

Ама отидохме с малкия на терапия и докато се върна и си го изтрила ...
.Слушаха ме иронично и даже съжалително, когато казвах какво правя.Тези, които ме подкрепиха се броят на пръстите на едната ръка.Аз обаче най инатски се водех от моето си усещане
.Онзи ден си взех последната епикриза от св.Никола.Чувствам се много удовлетворена, защото резултатите са добри.Мишо беше дете, с което отказваха да работят доста специалисти.Беше ги страх
.Той беше единственното дете, което ходеше почасово в специална група в детската градина, и единственото, което не интегрираха в масова група.Беше невъзможно.Много трудно дете /доста хора ми казаха най - трудното с което сме работили/
.
.Чувствам голямо задоволство, защото въпреки критиките съм намерила правилния за него начин.Исках да похваля себе си в случая.Фук, фук.