Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 094
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Честито на Юлето, много е хубаво да си имаш принцеса!!!
Забравих да ви кажа, че записах малката на фигурно пързаляне, в неделя почва тренировките, дано се справи, защото ако и е трудно, ще се откаже бързо-бързо, пък сезона продължава до април.
ani4kata86  стискам всички видове палци - 8 на брой /4 мои и 4 на бебето  Laughing/ за изпита. Вярвам, че всичко ще е наред въпреки бременската амнезия, която да си призная, ме е хванала отвсякъде.

# 61
Добро утро Simple Smile

благодаря за инфо-то на варненските мами - днес отиваме на шопинг Simple Smile в тази връзка някой да знае къде във Варна продават безшевно белъо - че съвсем съм я окъсала Sad
Аз също съм се замислила за количка от US и да ми я пратят.

Приятен уикенд от мен Simple Smile

# 62
Здравейте пак!
Сега мъжлето донесе резултатите от изследванията ми и виждам, че СУЕ-то ми е 36, при максимум референтни стойности 30.
Ако знаете нещо отностно тези стойности пишете,че определено ме притеснява Sad
Мерси!!!

Не се притеснявай.
Абсолютно нормално е СУЕ-то да ти е повишено по време на бременност Peace
А то дори не е много повишено, така че спокойно. Simple Smile

# 63
  Добро утро!!!Още съм под влияние на вчерашната добра новина и днес ми е още едно слънчево(нищо че не  е баш така..)Аз се чудех нещо-много ме е страх от зъболекар Embarassed,обаче вчера май-май прекалих с бонбоните и шоколада и тази нощ ме боля зъб....И понеже съм бъзла и винаги искам упойка,може ли и сега да искам или е по-добре да търпя болката?
  Мисля да запиша Гого на Айки-до,казват че източните изкуства приучават на самодисциплина,пък и той се напъва за това.,ама дали 7-8годишните са достатъчно пораснали?

# 64
  • Варна
Добро утро и от мен,  ние вчера празнувахме един рожден ден и сега съм леко недоспала.

Киска, мерси за инфото за Гоша, ще си го взема. Относно броя на мненията, тези които се пишат в отчетните не се борят.

juleto18, можеш да ползваш упойка има безвредни за бебето. Имахме зъболекар в отчетната в предната ми бременност и помня че тя беше казала че няма проблем.

Филипа, стискам палци Преско скоро да оздравее. Наистина е голям кошмар да ти е болно детенцето!

Валя, честно казано този начин на лекуване е по-добър от атибиотиците. Аз го препочитам, ама тук нашите педиатри все се презастраховат и слеед 12 часова висока Т дават антибиотик. Ужасното е поне за мен че не смея на своя глава да изчакам повече и да лекувам датанце както аз си реша, и просто и го давам. Затова гледам много да я пазя от болести.
Сега смятам да и купя и да започна да и давам Рибумунил.

Хайде лек ден, тук е слънчево!  bouquet

# 65
Здравейте и от мен!
При мене чудесна сутрин, отдавна не съм си почивала така, с таткото сме си двамата, сутринта си правихме пържени филийки и сега си мързелуваме.
По-късно ще ида да си видя новата къща и да кажа какви изисквания имам още Laughing
На Ани4ката стискам много палци, като го вземемш после е много приятно, правиш си каквото искаш Hug
Ще потърся и тук ако има от този лосион, защото аз си ползвах Ванилията на Бетина Барти, но го нямаше онзи ден и сега се мацам с плажно масло примесено с Икаров.
Аз онзи ден бях на зъболекар, направиха ми една малка пломби4ка и ми казаха, 4е нямам проблеми с венците, което много ме зарадва.И добе, че ми казахте за Гарнието, че свеките все се напъва да ми го купува, ама след като не е достатъчно мазни4ко.
Приятна по4ивка на вси4ки, много слънце и хубаво настроение!  bouquet Hug

# 66
Здравейте и от мен. И ние посрещнахме утрото с пържени филии, като Ewito . Навън е приятен слънчев ден, така че мисля да се поразходим малко. А и трябва да пообиколим за разни дреболии за сватбата.
juleto18 , честита девойка. Представям си каква радост изпитваш!
Филип@, оздравявайте бързо!

# 67
Ето още един календар за изчисляване на пола на бебчо. Не че не си ги знаем вече. В горното се избира възрастта на майката когато е забременяла, а в долното квадратче месеца на зачеване.
http://www.mymonthlycycles.com/cgencalc.jsp

# 68
  • Троян
да ви кажа за моите венци.От 3 дена се жабуря с вода за уста на Астерра-Пародонт и си купих и паста за зъби Пародонтокс  и вече няма и следа от кървене.

# 69
  • Варна
Здравейте и от мен!
Аничка, чакаме хубави новини  Praynig
Джулето, честита мома!
Нивеар, пиши после в кои магазини ходихте и взехте ли нещо  Grinning

Аз днес бях на 3Д, заслужаваше си, бяхме цялото семейство барабар със Симона на кино  Laughing Розовия щъркел си остава розов, въпреки тайните надежди. Но с очите си видях че е така  Grinning качих две снимки в албума: цък и цък. Това му е личицето. Като цяло прегледа ми беше много интересен, а бебенцето на първо виждане е отново копие на баща си, съответно и на сестра си  Grinning Дано само всичко до края да е наред. Иначе съм много доволна и щастлива  Heart Eyes

Отивам малко да полегна  Grinning

# 70
Здравейте! Темата отново е супер. На мен ми се налага през октомври да съм във Варна/ е ако всичко с бебо е наред/. Исках да попитам Алекс къде е ходила на 3Д newsm78, много се изкушавам и аз да ида въпреки ,че се заклех да избягвамходенето на доктор без нужда, само ме изнервят и ми нарушават спокойствието с някоя измишльотина.
Варненските мами срещахте ли се вече? Ако искате може да се съберем някой ден през октомври да измерим коремчетата.
На мен ми предстои един изпит през ноември и ми е толкова трудно да се съсредоточа, само да седна и започва едно ритане, да не говорим че не мога да лежа по гръб или по корем и правя едни чупки в кръста.
Преди 2 дни казахме на свекървата за бебето и от тогава се побърка само ми звъни да ми дава полезни съвети и да споделя опит от нейната бременност и на коя каво и се случило. Вече като видя ,че се звъни от тях и не вдигам телефона #2gunfire. Е такива новинки от мен, поздравявам ви всички и ви пожелавам по-малко тревоги и лек последен триместър.

http://www.mamaibebe.com/ticker_code.php?type=pregnancy&file=25697;

# 71
Да се запиша и аз! Чакаме още една принцеска.
Много хубава темичка, мили мами. И съм много доволна от събраната информацийка newsm10

# 72
  • Canada, ON
Мисля да запиша Гого на Айки-до,казват че източните изкуства приучават на самодисциплина,пък и той се напъва за това.,ама дали 7-8годишните са достатъчно пораснали?
juleto18, Айкидо за мен е най-красивото източно изкуство. Някои казват, че е йога в движение. Учи те на хармония със заобикалящия свят, разбира се стига да попаднеш на добър учител... Според мен 7-8 годишна възраст е ОК за подобно нещо, още повече, че детето само иска. Ако има нещо на което бих искала да запиша детето си един ден, това е именно Айкидо.
Егати рекламата дето направих, ама това е положението Simple Smile

# 73
Малеее много пишете бе олеее направо незнам какво да кажа имам чувството че не съм писала от 100 години Grinning Аз оздравях и да се надявам че няма да боледувам повече.Вие как сте дано да сте добре

# 74
Ето още един календар за изчисляване на пола на бебчо. Не че не си ги знаем вече. В горното се избира възрастта на майката когато е забременяла, а в долното квадратче месеца на зачеване.
http://www.mymonthlycycles.com/cgencalc.jsp

Ах как ми хареса това календар4е, казва, 4е 6те имам мом4енце Party Praynig

Общи условия

Активация на акаунт