Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 094
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Запис и от мен   bouquet А на мен това календарче (както повечето) ми казва МОМИЧЕ,а ние ще си имаме мъжле-даже последния път му видяхме пишлето  Wink

# 76
Запис и от мен   bouquet А на мен това календарче (както повечето) ми казва МОМИЧЕ,а ние ще си имаме мъжле-даже последния път му видяхме пишлето  Wink

И на мен така  Simple Smile

# 77
  • Варна
Запис и от мен   bouquet А на мен това календарче (както повечето) ми казва МОМИЧЕ,а ние ще си имаме мъжле-даже последния път му видяхме пишлето  Wink

И на мен! И на мен! Grinning

# 78
Благодаря,Кафява мечка,-аз наистина не съм запозната с това изкуство и ми допадна мноого мнението ти-аз съм ЗА идеята,ама за момента искам да му видя уч.програма,че още не е ясна и подлежи на промени,че после Flutter Но наистина ми помогнамнението ти  bouquet
  Аз проверих календарчето-за сега казва момиче,ама казва така и за Гого-пък той си е живото доказателство,че  е момченце Mr. GreenАма стискам палци да ти се падне синче Peace

# 79
Здравейте!

juleto18, честита ти розова радост!  bouquet
Алекс, и на теб! HugСигурно е страхотно да имаш две дъщери Grinning

Тоз калкулатор ми показва момче Crossing Arms, добре че съм виждала подробностите на момата Simple Smile

# 80
A на мен  ми показва девойка и наистина ще е девойка, колкото и да се надявах на мъжко, че да ме обича повече от баща си  Rolling Eyes

# 81
Добро утро! Grinning

Indiana007, не може и не бива да очакваме от децата си да са нещо, което ние или близките ни не сме успели да бъдем.
Погледни така на нещата, дъщеричката ти може да е твоя най-добра приятелка Grinning

# 82
Киска, благодаря за инфо-то за безшевното белъо.

Алекс
, вчера бяхме наистина един  цял ден по бебешки магазини! Изводът: ще купувам всичко от вън. Количката която харесахме е 3 в 1 на Пег Перего, Плико която тук е 1200 лв, харесах и Грако и Нео Нато - ама моделите на които се спирам са все едни такива около и над 1000 лв. Легло, люлка...същото положение.
Ходихме в магазините които ти ми препоръча (за което благодаря  Hug): Рошко, Слъце, Премаман и още 2 които забравих как се казват.

Та така, транспортните разходи от Щатите са около - 75 $ за 25 кг, което е ОК. Започвам да разглеждам по активно он лайн за да мога да избера точния модел на количка и сгъваемо легло. Ако някой има любими сайтове моля да казва Simple Smile

Та, така от нас - не купихме нищо, но поне се ориентирахме в обстановката.
[/color]

# 83
nivear, ето един сайт на онлайн магазин, ама е немски.Качеството е много добро.

www.rotalis.biz

# 84
Здравейте и от мен. Ето един сайт, който kokona пусна в предишната тема
http://www.toysrus.com/. Доколкото разбрах е американската версия на сайта, така че ще ти помогне. Аз също се спрях на три неща. Сега ще се свържа с леля, за да уточним как ще стане пращането.

Момичета, от вчера нещо съм притеснена - бебчо не е активен така, както предите два-три дни. Нормално ли е едни дни да е по-активен, а други не?

# 85
  • София
Здравейте всички.Пожелавам Ви много усмивки днес Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 86
  • София
Сори за късния отговор, бях в командировка /в интерес на истината - не много работа, повече яху-иху  Grinning/

Alexandra, благодаря ти!

L A L K A, радвам се откакто разбрах, че съм бременна  Grinning Миналата година правихме известни опити, неуспешни. Така че сега съм много щастлива. Просто съм свикнала да мисля за детето в женски род и ще ми трябва известно време да се пренастроя  Heart Eyes И аз се надявам да е живо и здраво, каквото и да е  Laughing

juleto18 , sweet kiss честита девойка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Илияна на Вава и ние почнахме Рибумунил-а. Във вторник вечерта страшно ме заболя гърло. Държа ме два дни, след които ме напъна хрема. В петъка сутринта и малката доста ми прокашля. Дадох й Осцилококцинум, защото Рибумунила започваше по график в събота. Днес мъжът ми казва, че изобщо не му е кашляла /аз още не съм я виждала, че са на детски рожден ден/. Явно има ефект  Hug

Как стои въпросът с имуностимулаторите и бременността? Осцилококцинум може ли да се пие?

# 87
  • Варна
Да ти кажа нямам представа, само знам че Осцилокоцинума не е имуностимулатор, май. А иначе Рибумунила сега за първа година ще го давам на дъщеря ми. Брат ми го пие вече втори път и честно казано мама е много доволна, той беше дете дето не минаваше месец без сериозно да се разболее с много високи Т и тежки кашлици, спастични и астматични пристъпи. А сега минава само с хомеопатия и билкови лекарства, изобщо не вдига Т.

# 88
Здравейте!
Аз вече съм ....спокойна, изпита мина чудесно. Аз като бременна изтеглих темичката и ми се падна най лесната тема.
Не мога да ви опиша какво блаженство чувствам сега.
Този калкулатор ми показва че ще имаме момченце. Аз ще ходя на лекар може би утре но не съм сигурна. Сутринта ще съм на изследвания а после на видеозонче да видим дали ще ми потвърдят пола на бебчо и да ми кажат как е Wink

# 89
nivear, ето един сайт на онлайн магазин, ама е немски.Качеството е много добро.

www.rotalis.biz

Правя уточнение след моя разказ за онлайн пазаруването. Всяка стока над 22 евро изпратена от юридическо лице се обмитява и над 45 евро изпратена от физическо лице. В обмитяването се включва сумата на транспорта, така се изчислява сумата върху която се дължи мито. Смятайте дали ще ви излезе по-евтино. Вижте и митническите тарифи. В момента има буквално "наказателни" мита за стоки пристигащи от Щатите, Канада и т.н. Най-добре е поръчката да идва от Европа, за да си спестите митница.

Общи условия

Активация на акаунт