Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 099
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Grinning

Indiana007, не може и не бива да очакваме от децата си да са нещо, което ние или близките ни не сме успели да бъдем.
Погледни така на нещата, дъщеричката ти може да е твоя най-добра приятелка Grinning

Simple Smile Благодаря за милите думи, Филип@ Simple Smile

Сега ще ми се смееш, но аз цял живот не съм имала близки приятелки, за сметка на това - близки приятели - колкото щеш...абе аз съм си мъжко момиче и направо си ме е страх от жени, вкл. от моята собствена Simple Smile)

# 91
Добро утро! Grinning

Indiana007, не може и не бива да очакваме от децата си да са нещо, което ние или близките ни не сме успели да бъдем.
Погледни така на нещата, дъщеричката ти може да е твоя най-добра приятелка Grinning

Сега ще ми се смееш, но аз цял живот не съм имала близки приятелки, за сметка на това - близки приятели - колкото щеш...абе аз съм си мъжко момиче и направо си ме е страх от жени, вкл. от моята собствена Simple Smile)

Никога не е късно всичко да се промени, може би за това ще имаш момиченце Wink Peace
Да ти е жива и здрава о много да те радва. Аз ще имам втора девойка и отчаяно исках момче... Sad Но една докторка ми каза, че който го обичал Господ, момиченце му пращал Wink

# 92
  • Бургас
Добро утро! Grinning

Никога не е късно всичко да се промени, може би за това ще имаш момиченце Wink Peace
Да ти е жива и здрава о много да те радва. Аз ще имам втора девойка и отчаяно исках момче... Sad Но една докторка ми каза, че който го обичал Господ, момиченце му пращал Wink

е,аз тогава какво да кажа  Mr. Green

# 93
kloie, разсмя ме много Grinning

Indiana007, пожелавам ти твоята собствена дъщеря да ти промени мирогледа спрямо жените и да сте много, ама много близки Hug

Днес съм доволна, че си харесах количка Чико Кортина Дуо и тези дни ще ми я доставят.
Май Алекс си беше взела такава или се лъжа Thinking

Спокойна нощ!  bouquet

# 94

Kloie, че си благословена с трима юнака smile3501

# 95
  • Варна
Днес съм доволна, че си харесах количка Чико Кортина Дуо и тези дни ще ми я доставят.
Май Алекс си беше взела такава или се лъжа Thinking

Не съвсем  Grinning Кортината е количка+кошница, нали? Моята по принцип е 3 в 1 (количка, кошница и кош за новородено), но аз я купих без кошницата. Имам от Симона Макси кози и ми казаха че може би ще стане да се монтира... Супер че си намерила подходяща  Grinning

Kloie  Heart Eyes

# 96
Да, количка + столче за кола.Аз зимен кош не искам.
Ето, дори десена е същият.

# 97
  Филипа,мноого хубав сайт!!!И аз си харесах 2-3 модела,мерси!!!Сега остава да се свържем с тях или ,ако знаеш как става поръчката да ни кажеш Hug
   Пък,ако имаш и някой за дрешки ще е добре.Аз досега гледах в анг.сайтове и има хубави промоции,ама ако и ти имаш нещо пак такова хубаво Blush

# 98
  • Бургас
ми така де,мен да не ме наказва Господ ?? Laughing Crazy

Момичета,откъде си поръчахте количките и аз да видя,че нещо не разбрах какъв е този сайт? newsm78

# 99
juleto18, сайт за дрехи нямам под ръка Confused

А в този немският просто си избираш продукта, натискаш buy now и от там следваш всяка стъпка, която ти задават Simple Smile

# 100
  • Бургас
Алекс,мила,дали има вариант сайтовете от които може да се пазарува да ги ковнеш в началото на темата??
Благодаря !  bouquet

# 101
Ето на тази страница открих детски онлай магазини, ама български.
http://detskimagazini.start.bg/

В този http://www.smenzamen.com/ има дрехи добро качество.

# 102
  • Карлово
ЛаРедута, за дрешки-и за бебо, и за мама, и за тати, вижте в темата в Красива мама. Тя и Алекс пазарува оттам, аз също съм доволна от съотношението цена-качество. Peace

# 103
Ами опитах да кача няколко снимки от нашата скромна канадска среща, но нещо сайта на бг снимка май се е брицнал, изобщо не мога да вляза.
Ще опитам утре пак.

# 104
Здравейте мадами,
Усмивка - 4естит рожден ден:) С пожелание за много радост, положитени емоции, и бебе6ки усмивки през януари х х х
Ани4ката 4естит ти изпит:)
Аз днес като се разу4их- та като за световно- 3 пъти спах по 2 часа- типично в мой стил, и накрая пак ни6то не нау4их, ама здраве да е
Относно поръ4ването от Канада и Щатите, внимавайте много, по-добре отидете с описание на стоката и питайте какви мита и такси 6те ви на4ислят на границата. Задължително 6те на4ислят ДДС+ мито. Понякога митата са в размер над 35%.
А Канадската сре6та мина много приятно, докарахме бройката на Софийската сре6та, особено като вклю4им в списъка списъка мъжете и децата.
Направо и завидях на Валя, 4естно да си призная, малката Васи, освен, 4е е голяма сладуранка, ами е и пълно копие на майка си:))) Просто като я види6 и знае6, 4е си е нейна:)
Весела седмица на вси4ки
х  хх

Общи условия

Активация на акаунт