Есен идва, с багри оцветява, ЯНУАРЧЕ чака своята поява!

• 12 052
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте пак!
Сега мъжлето донесе резултатите от изследванията ми и виждам, че СУЕ-то ми е 36, при максимум референтни стойности 30.
Ако знаете нещо отностно тези стойности пишете,че определено ме притеснява Sad
Мерси!!!

# 46
  • София
..... защото и аз се чудя какво става, ако бебчето се разиграе повечко. Минават ми мисли, че нещо не му е удобно и сменям позата. Когато съм права го нямам това усещане. Предимно когато седя и то не много изправена и ми се струва, че го притискам някак си и то почва да бута, че да се поразшири. Вероятно си въобразявам. Знам ли.

Аз съм същата..даже бях писала преди, че като съм седнала едно ритане започва, чак неприятно. Най добре се чувства според мен в легнало положение. Peace
Патенце това с покупките си е направо супер набутване. Whistling
Момичета а аз започвам да не харесвам нито един сезон май в БГ. С тая мръсотия, поне за София какво да им харесваш на сезоните?????? Много се изнервям бе, какви хора сме да живеем в толкова мръсно. УЖАС!!!!

# 47
Здравейте!

Не ми остава време тези дни да чета и пиша.Сега детето заспа и имам малко почивка.

Хич не съм в час за какво си говорите, искам само да честитя количките на Алекс и Илияна  bouquet
Подсетихте ме и аз да се разтърся вече, че времето напредва.

Вчера се поразрових да видя какво имам от Пресил за новородено, не съм чак толкова запасена както си мислех, та ще почвам след месец да се глася Grinning

# 48
  • София
Филип@, оздравяхте ли??

# 49
Filipa kak e Prisil?

# 50
Честно казано, не знам как е Rolling Eyes
От 4-5 нощи вдига висока Т, сваляме я и толкоз.
Кашля, хремата сякаш изчезва.
Вчера ходихме да му вземат гърлен секрет, да видим от там какво ще изскочи.

# 51
Много неприятно, миличкия Sad( а и ти доста се напати. Дано по-бързо да оздравее.

# 52
Мда, колкото и клиширано да звучи, най-зле се чувствам, когато детето ми е болно Sad

# 53
Привет и от мен най-сетне.
Поздравления за уеб-творците.
Аз днес не съм на работа, ходих на интервю за субсидията на малката за детската градина и записах нероденото бебе в лист на чакащите за субсидия, съответно ме посъветваха да го запиша да чака и за детска градина. Та така днес за него беше първият сбъсък с администрация. А ако ви е интересно как са го записали - baby Dimitrov.
След това обикалях други институции, питах за парите, които получаваме по време на майчиство и за пореден път се убедих, че да се добереш до достоверна информация е едно от най-трудните неща тук.
Ние утре имаме канадска среща - аз, Коконка и семейства. Ще пратим снимки.
За количките - на мен свекърва ми идва другата седмица от щатите и мога да и кажа да ми донесе количка, ама не ми се ще толкова рано, тепърва ще се местим и предпочитам да имаме по-малко багаж за местене. Ние поне имаме визи за щатите, та може би  ще прескочим до Бъфало или Дейтойт ноември да понапазаруваме.
Филип@, бързо оздравяване и дано не е нищо сериозно. Тук лекуват малко по-нетрадиционно /за мен/ децата, но антибиотици много рядко дават. Веднъж малката беше с 39 гр пет дни поред, но казаха, че има стомашен вирус, да я чакам така докато почне да повръща и да изкара сама бактериите, и така и стана, на 7-мия кошмарен ден повърна два пъти и все едно че нищо не е било. Само дето аз се изприщих.
Доскоро мами.

# 54
ПРИВЕТ
АЗ САМО ДА СЕ ЗАПИША.ХУБАВ УИКЕНД

# 55
Привет и от мен, честита ни новичка тема, страхотно оформление и заглавийце   bouquet
Добре дошли на новите януарски мами и леко бременеене (както и на всички нас)  Crazy
Честито на мамите, сдобили се с колички, много добри попадения Simple Smile
Бързо оздравяване на болничките, с това сърдито време трябва много да се пазим.
Аз вчера и днес не бях на работа, а пазих леглото. Нещо ме стегна корема в сряда, направо едвам се прибрах  от работа  Confused
Но слава богу бебо си подритваше неуморно и го отдадох на преумората. Сега само меря леглата вкъщи, чудесно ми се отрази почивката.
Утре ще отскочим до Трън с Мъжото, да избягаме малко от градския шум, после ще покажа снимки  Crazy

Прегръдки и повече почивка   bouquet

# 56
На новите мами добре дошли HugПриемаме за 15.01 резултата за равен в розово и синьо:)))) Laughing

Като ви гледам коремите мили мами направо срам ме хваща.Аз все още изглеждам като добре преяла.Изпренадеях се тия дни да ми порасне корема.Вече си мисля,че бебето ще е дребосък Embarassed Confused
Днес цял ден се лутам по сайтове и мнения за колички и кошари,но на нищо определено не можах да се спра.Залагам на разходка по магазините и благодаря на всички за мненията понеже ми дават ориентир за по-качествените стоки и марки.  bouquet

За мамите ,които ги вълнуват стриите и как да се предпазят от тях имам предложение изпитано от поне 6 мами с доказан ефект(може да са били късметлийки).Лосион за тяло ГОШ(GOSH)-500 ml.Дано да помогне.Аз си взех с витамин Е и авокадо ойл.Имаше още 2-3 разновидности.Предупредиха ме,че на опаковката не трябва да пише нищо на български(имало и менте),а само малка лепенка отзад с бг параметри(вносител....и т.н).Лосиона е датски,мирише много приятно и едновременно е и мазен ,и хидратиращ(което ме изненада).Кожата става като кадифе след намазване и дълго време след това.Аз много невярващо подходих,но съм много доволна.Ха сега вносителя ако ме прочете да даде някой лев за реклама Laughing.От Елитиса във Варна си го взех(щото не го намерих на друго място)за 10 лв и стотинки.Понеже досега се мазах с Гарниер и имам пряко сравнение мога да твърдя,че гарниера е доста по назад в класацията.

Браво за тематичното оформление на майсторите  bouquet Joy

Аз немога да си сложа лентичка отдолу newsm78
И защо все мненията са ми на 0 ?Поне 10-15 требе да съм написала newsm78

# 57
Здравейте мамчета,
Браво за хубавата тема   bouquet само като погледнеш първата страница и ти става приятно да я четеш. Сладка е Wink Алекс се е постарала да я окраси с кучешки лапи  smile3525 това са ми любимите животинчета!
Утре рано сутринта съм на държавен изпит се надявам да мине добре. Имах време да се подготвя и да видим дали ще се падне нещо "леко" . Стискайте палци, след него ще съм мениджър!!!
приятен уикенд на всички, почивайте си много!

# 58
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68  love001
   Исками се да викам,да се смея,да сложа всичките иконки!!!Днес ми казаха,че чакаме МОМИЧЕ!!!!!!!Много сме щастливи и сега празнуваме  bouquet

# 59
Юлето- Наздраве Simple Smile))
аничката стискам палци утpе:)

Общи условия

Активация на акаунт