НОЕМВРИ бавно наближава,любов с чували ще раздава!

• 12 715
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
http://www.ramus-lab.com/stoinosti.htm

така отваря ли се че да не спамя темичката ГАЛКСИ

мисля, че са ти добри резултатите и няма от какво да се притесняваш   Hug

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 15:25 от galentinass

# 46
 Аз с първото си дете кърмих. Още тогава реших , че няма смисъл да купувам адаптирно мляко. Наистина , за кърменето се изисква упоритост и постоянство. Дес е права , ако бебето е гладно го слагаш пак на гърда и готово. Нищо  , че не са минали примерно 3 часа.
  Сега ще надникна да разгледам покупките ви. Hug

# 47
галакси,аз гледам сега и моите,ама от тия съкращения не знам кое какво и как да ги сравним,различавам само хемоглобина

# 48
  Дес , страхотно е гащеризончето. То всъщност е като космонафт , но по тъничък.

Едно бебепорт отгоре и ще бъде достатъчно; Аз също мисля горе долу такава комбинация да направя.
    Е моето обаче ще бъде в зелено. Нали всеки път ни казват различен пол Laughing Laughing
 Но все пак преобладават прегледите на които са казали момиче !

# 49
Дес,страхотно е,но само това ли ще бъде облечено? Защо всички се отказвате от стандартните к-ти за изписване и кавко всъщност съдържат те? Embarassed
Галакси,и твоите дрешки са супер,аз обожавам зеленото( и жълтото,ма то това вече е ясно,като ми видите количката и се разбира Laughing) Сравни ли стойностите? На мене едното нещо ми е бая високо #Crazy,ама как му беше съкращението....

# 50
Много благодаря, че и мен ме включихте в списъка на мамите!!!!!!  bouquet За зъбите ползвам PAROEX, гадничка е и не е евтина, но си заслужава иначе сутрин направо плюя кръв. Още нищо не съм купила за моя бебо, освен креватче и количка, но има още време. Колкото до секса, мъжа ми ме накара да питам доки докога може да правим секс, аз му викам дай сега, че после доста време ще сме на сухо Joy

# 51
Абе то имаше и в зелено,даже се чудих много.Избрах зеленото,жената го прибра в плика и аз викам "ааа не жълтото" Mr. Green Пък и дори да е момче мисля,че жълтото ще бъде добре и за двата пола.А пък и друго се чудих - те бяха в 2 размера - 68 и 74,взех по голямото.Сигурно ще сме като в чувалче в него,но поне да изкара зимата с това.И сега все още се чудя не трябваше ли да взема по малкото,ама минало свършено..... newsm78

# 52
http://www.ramus-lab.com/stoinosti.htm

така отваря ли се че да не спамя темичката ГАЛКСИ

мисля, че са ти добри резултатите и няма от какво да се притесняваш   Hug

да чета си всичко!!!!Des, 10x и на теб,сравних ги,май си е ОК.
И аз качих снимки,малко кофти качество,ама ще си имате представа за нашия к-т Simple Smile

# 53
Аз нещо май не съм час, къде може и аз да видя придобивките ви, в албума нещо не ги намирам newsm78

# 54
 ДЕС , много добре си направила , че си взела по-голямото. Ще ти върши добра работа.

Синът ми се роди 3600гр.  и имаше неща , като една пижама на патенца , които изобщо не можах да ги закопчая  - бяхя му малки , а току що ни бяха изписали. А после когато станахме горе долу на 1 месец половината неща , които бях купила не му ставаха въобще. Е сега имам за второто бебе.......ноооооооо , вече купувам по-големи неща , които да износваме. После и без това ще се чудя къде да ги слагам.

# 55
Аз нещо май не съм час, къде може и аз да видя придобивките ви, в албума нещо не ги намирам newsm78
отиди на последната стр и виж където пише "Качвайте снимки в нашето албумче",там ще видиш 3 албумчета и в папка "други",всяка от нас качва по някоя бебешорска придобивка....ако иска де.

# 56
Благодаря, открих го, всичко е супер, само да идват бебоците newsm10

# 57
Мами, вие гледате ли по BTV "Такъв е живота"
На мен ми е любимото предаване от много време,особенно като разбрах за добрата новина  за бебчо.Сега ще го гледам от 16ч ,ако някой не е гледал, да гледа. Аз се запътвам натам.

# 58
аз всички серии на"Такъв  е живота" ги гледах в нета,сега си пускам друг филм,сгтових си манджа само за мен и сега ще има "следобедна закуска" Joy,само не мога да рзабера какъв е тоя глад за въглехидрати,направих си най-нездравословното съчетание от картофи+ориз Shocked

# 59
аз всички серии на"Такъв  е живота" ги гледах в нета,сега си пускам друг филм,сгтових си манджа само за мен и сега ще има "следобедна закуска" Joy,само не мога да рзабера какъв е тоя глад за въглехидрати,направих си най-нездравословното съчетание от картофи+ориз Shocked
Олееее, аз гледам ,гледам и рева:))), толкова са малки и сладки тия бебшори, мамите,к имат вече тренинг ми се смеят сигурно, но аз от предаването си цивря само.Радвам им се на тези мами,човек може да се научи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт