НОЕМВРИ бавно наближава,любов с чували ще раздава!

• 12 741
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Сладурка,писах по-горе че ще добавя някои нещица за под космонафтчето.А иначе готовите комплекти за изписване са чудесни,тук в нашият град има едни по 30лв-предишният ми беше такъв.Съдържат боди(или камизолка,незнам точно),ританки,терлички,ръкавички,гашеризонче,възглавничка и дебела пелена(като юрганче).Аз реших този път да мина без такъв,то като цена ще ми дойде пак толкова сигурно,но поне да си избера каквото точно искам Peace

# 61
опит 1:

Е---Des  Hug, нямам думи, това е за теб...

# 62
ей с тия сладурски снимки ще ме просълзите Naughty Heart Eyes
....аз пак ям... Embarassed,чак толкова не е нормално,нали? Sad

# 63
никакво плачене и ядене Simple Smile)))))))), само усмивки.....

# 64
никакво плачене и ядене Simple Smile)))))))), само усмивки.....
трудна работа,поне това с яденето,направо се чудя на някои мами как нямат апетити и се задоволяват с кис.мляко и плодове....направо се мразя вече
Галакси,и ти си редовна май днес Mr. Green

# 65
Коя ли е Suzzy дето ни "шпионира" редовно и не пише? Mr. Green

# 66
Опасна си и мен ме заинтригува, защото отдавна е регистрирана Thinking

# 67

трудна работа,поне това с яденето,направо се чудя на някои мами как нямат апетити и се задоволяват с кис.мляко и плодове....направо се мразя вече
[/quote]

Mr. GreenДАААА, като са ме зарязали всички днес, добре че лаптопа е на краката ми само и погледа е ту към ТВ, ту към форумчето.Сигурно досавдаме на онези пък които сега си имат работа и после ще ни четат, съжалявам. Sick

# 68
нещо и аз огладнях, ще си хапна кюфтенца от обяда Laughing

# 69
Опасна си и мен ме заинтригува, защото отдавна е регистрирана Thinking
Тя е регистрирана,ама не ее писла никога доколкото виждам няма нито един пост в нито един форум.Мале какъв сме шпионаж Mr. Green.Ако и сега не я провокираме да пише,то незнам..... Joy

# 70
[/quote]
 Mr. GreenДАААА, като са ме зарязали всички днес, добре че лаптопа е на краката ми само и погледа е ту към ТВ, ту към форумчето.Сигурно досавдаме на онези пък които сега си имат работа и после ще ни четат, съжалявам. Sick
[/quote]
аз пък мисля,че точно затова е форума-да се оплакваме,споделяме и да скучаем и спамим,докато минат последните ни бременни седмици,то и аз сама както винаги,днес тъкмо реших да изляза "на кафе" и нямаше с кой..и ако не е форума...
patriciaa,ми опасна съм-човек без работа(привидно без) кво да прай

# 71
Здравейте!  Simple Smile Аз съм нова при вас, но мисля да остана за дълго. Имам син, който сега е първокласник и чакам второто си дете  Simple Smile Голямото събитие е през ноември. Надявам се тук при вас да намирам нужната ми информация и милите ви съвети, защото да знаете -забравя се , а и сега всичко е много по - различно от преди 7 години Simple Smile

# 72
sense,добре дошла при нас! Дай малко повече инфо за Дес,да те пише на 1-ва страничка

# 73
Дес, това имах впредвид, би трябвало да се е ориентирала вече какво я интересува

# 74
Дес, това имах впредвид, би трябвало да се е ориентирала вече какво я интересува
а и доста късно е тук посред нощ даже,когато и аз не спя,ако шпионаж,ама 1 ред да не драсне,дали изобщо е бременна се чудя?

Общи условия

Активация на акаунт