НОЕМВРИ бавно наближава,любов с чували ще раздава!

• 12 723
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Ехо, и аз съм тук, прибрах се преди малко и аз като Galaxy_25, за малко да припадна, но се сетих да пийна около литър вода и се  оправих.
След вчерашните емоции, се наревах порядъчно и много късно заспах, обаче днес си взех панталон и разни гащи тип шорти и направо се успокоих, колко малко ми трябва...Много съм тра-ла-ла.

Diana T много бързо възстановяване на малкия, ма той верно много  малък. Като  дете съм страдала от ухо - е много е болезнено, всичко си спомням... Хубаво че споделяш за качеството и според мен е важно. Мерси.
Дес, това с големия размер ми напомня, че и аз все гледам по-големи неща за каката, едва ли не до 1-ви клас да ги носи Joy
И ти не си сигурна май какво чакате, абе да са ОК.
Арабела, браво, ей не се стърпя. На сериозно взех въпроса и сега ще спретна едно мейлче до производителите, макар да четох в сайта им, че си е ОК да се стерилизира в електрическия, а и аз половин година го практикувах и не съм имала проблем, ама аз обичам да проучвам нещата из основи.
Сладурка,  моя милост ако можеше да готви така както теб - нямаше да се спирам, да ама не, затова на плодове...
Срам не срам, копнах си рецептата за гофретите и ще  се пробвам. Спокойно и аз нищо не съм взела, само зяпам. Ако пък нещо ти трябва свиркай, все едно боди ще ти вземем Joy

# 76
Сладурка, а може и да е мъж? smile3506

# 77
Е, много се задълбочихте кой чете. Ами това си е открит форум, всеки може да "шпионира".
Затова всеки сам за себе си преценява какво да споделя и какво не.
Пък и честно казано, въобще може да не е с подмолна цел. Аз лично, още преди да забременея съм отваряла отвреме навреме отчетните. Просто планирахме бременност и ми бяха интересни темите. Общо взето, повечето е дъра-бъра, но има и полезна информация.
Бразилка, не се стърпях наистина  Laughing Сега обаче има друг проблем. Стерилизатора ми не е нов.  На Авент е, работи си, но преди това не е използван скоро. И тази първата вода сега /каквото остана/, я изкарах направо жълта и с разни боклучета  Sick Пуснах го още веднъж на празен ход, вече е прозрачна водата, но пак има малко боклученца  Laughing
Предполагам, че се е събрал предимно варовик. Четох в сайта на Авент, че е добре да се изчисти с лимонтозу. Утре ще си купя, че нямам вкъщи и ще направя процедурата. Но сега ме загложди гадната мисъл, може ли да се е събрал и мухъл в резервоара. И съответно веднага ми се видя нещо черно  Crazy, но за съжаление не мога да го огледам добре. И как мога да го почистя, ако е мухъл. Ей, само поводи за притеснение и кусури търся аз, ама такава съм си.

# 78
аз пък четох за някаква течност на Чико,която вършела същата работа,потапяш шишетата и готово Peace
а нашата гостенка/гост все така си чете-както си реши,наистина си е свободен форум

# 79
sense,добре дошла при нас! Дай малко повече инфо за Дес,да те пише на 1-ва страничка
Това ще ми е 2-ро раждане. На 31 години съм, от София. Чакаме бебето на 22-ри ноември. По предварителна информация пак ще е момче  Simple Smile

# 80
Просто се побъзиках малко Embarassed

# 81
  • София
Здравейте и от мен момиченца Simple Smile

Ей са приключвам със чистенето при все че бях решила вече да не чистя и да викам жена...Жена още нямаме, а аз търках с четката килимчетата, готвих, мих, прах...абе ужас...КОлкото мразя да чистя толкова ме е хванала параноята, че за бебо всичко трябва да е чисто . . . а то какво, следващата събота пак започвам на ново... Sad

сладурка, живо ме заинтересува и мен Сузу, която може и да е мъж, както каза патрисиа и за това да не се изказва компетентно по въпросите които дискутираме - колко ни тежи корема, дали ни оттичат краката или за сексуалните ни желания  Wink Междудругото и аз бая ви четох преди да се запиша във форума Wink

Оставям ви и отивам да полегна, че милото изтеглило Бандата на Оушън 13 малко да се порадвам и аз на живота, а и на него, че другата седмица ще си ходи на Търново и няма да сме заедно няколко дни Embarassed Sad

# 82
m_face,ама и ти като се хванеш та нямаш спирачки Laughing,на мене ми предстои също голямо лъскане и зазимяване,ама чакам да ми се сложи новата щора,че ще има малко къртене и тогава...как ше се оправям не знам

# 83
Мацки, я да ви попитам на някой да са му са се появили стрии от сега? Аз имам стрии, но от пубертета, а сега от бремеността нямам никъде, гледам се всеки ден, мажа се като откачена, почти съм вманиачена на тая тема....
Та реших да отворя темата:, посъветваха ме сега в 8 мес.да мажа основно пъпа и областта,защото мн се опъва там,понякога ме сърби мястото,ама не мога да разбера дали е от някоя дрешка или е от появата на стрии.Абе нищо не виждам да има!!!!Ож и дай боже да нямам де.
А това мъничкото пък сега се разхълца, душичката тя.

И с голямо закъснение, честит празник на Независимоста 22 Септември!
  Peace

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 18:48 от Galaxy_25

# 84
Galaxy, и  аз имам само пубертетни стрии за сега, но силно се съмнявам да се размина само с това...
Сладурка, има студен разтвор на Чико, но недостатъка при него е ,че шишенцата трябва да престоят в него една нощ.

Мойто мило се вихри в кухнята...ухаааа.... Grinning

# 85
и аз стрии си имам от преди по дупето Twisted Evil,ама то каак няма за 15 дни 10 кила свалих....сега от бременоста май нямам,ама се очаква като родя да се появявят-нали тогава се виждали?

# 86
Арабела, то и моят е на 4 гонини, имах някакви прахчета за почистване, сега ще се разтърся, ако искаш мога да ти дам, много бяха. Спокойно, и аз съм същата подозрителна чистница, направо съм за някоя много стерилна лаболатория Joy.

И от мен Честит Ден на Независимостта!

И при мен се вихрят в кухнята, ми то с такова като мен, няма избор.

# 87
Здравейте момичета,
"шпионирам" ви от самото начало, защото и аз като вас съм ноемврийка и ме вълнува всичко, което вълнува и вас. Но след като предизвиках такова любопитство се чувствам длъжна да се представя: това ми е първа бременност, термин 22 ноември - близнаци - момиче и момче.
От повече от 3 месеца съм в болнични и какво друго ми остава освен да ви чета - така времето минава по-бързо. Хубаво е, че ви има!

# 88
Ами добре дошла тогава  bouquet

# 89
Благодаря!
Дори успяхте да ме накарате да се чувствам виновна  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт