НОЕМВРИ бавно наближава,любов с чували ще раздава!

• 12 741
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,
"шпионирам" ви от самото начало, защото и аз като вас съм ноемврийка и ме вълнува всичко, което вълнува и вас. Но след като предизвиках такова любопитство се чувствам длъжна да се представя: това ми е първа бременност, термин 22 ноември - близнаци - момиче и момче.
От повече от 3 месеца съм в болнични и какво друго ми остава освен да ви чета - така времето минава по-бързо. Хубаво е, че ви има!

Е БРАВО БЕ, С 1 КУРШУМ 2 ЗАЕКА, БЛИЗНАЦИ, УУУУУ БРАВО,АЙДЕ ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ, ОЩЕ МЪНИЧКО ЩЕ СТИСКАМЕ.ДОБРЕ ДОШЛА.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 19:14 от Galaxy_25

# 91
Dес,разкошно е!!аз сащо залагам на жалто,пак и тати е от един отбор,чийто цветове са жалто и черно.  love001
аз с нетарпение чакам да ми донесат онова ,което си порачах за изписването. Praynig
да се похваля за новата придобивка в Пловдив-имаме си ве4е нова/вазродена/градска детска железница.на едно от тепетата навремето е имало и днес пак я откриха. smile3501
Бяхме с каката там и на нея много и хареса.
Galaxy, и твоя комплект е супер особено шапката smile3522

# 92
Благодаря!
Дори успяхте да ме накарате да се чувствам виновна  Embarassed
Ти пък даде ни тема за размисъл Joy

# 93
Искам да кажа добре дошли на новите мамита  bouquet
Абе мамита помагайте на някой да му се е случвало да има остри болки от дясно точно до пъпа днеска така ме преряза че направо щях да падна.
Дес комплекчето е много хубаво.Моито е във зелено поне съм сигурна че и да има изненади няма да е фатално но като гледам повечето са на това мнение.

# 94
От време на време и аз имам болки около пъпа, но като се замисля и преди бременноста ги имах, незнам newsm78

# 95
Добре дошли на новите момичета!   bouquet

brazilkata, ще опитам утре с лимонената киселина. Ако не стане, ще видим. Като ги намериш, може да пишеш как се казват и ако ги продават тук, ще си купя. Пък в краен случай, може и да се възползвам от предложението ти, колкото и да ми е неудобно  Embarassed
То май има разни препарати за почистване на кафе машини и др.подобни уреди, но незнам дали е същото.

Сладурка, има студен разтвор на Чико, но недостатъка при него е ,че шишенцата трябва да престоят в него една нощ
Освен това се омирисват на хлор  Sick
И трябва да ги изплакваш след стерилизацията с преварена вода. Пък ако ще си играеш с преваряване, то направо по-добре си извари шишетата и бибероните в нея.  Laughing
Май може  и да не се изплаква, но все пак остават остатъци от препарата, аз не бих ги ползвала така. Не че е отровно, я колко вода сме изгълтали по басейните  Laughing, но все пак...

# 96
арабела, това с омирисването не го знаех. Sick  Ми значи 100% ще вземам стерилизатор.

# 97
То неудобно, ама аз като ви слушкам за тези шишета и стерилизатори, все едно ми говорите на китайски!!!! Embarassed
Нямам нито шишета, нито знам какво да купя и колко, как се стерилизира и кога,абе нищо бе, разбирате ли ме, нищо не вдявам  newsm78, леллелеее срам! Мисля да си кърмя,ако имам кърма и ако всичко си е наред, ще ми трябват ли шишета или при всеки случай е необх придобивката????От вас вече съм чувала за марките шишета, но и по магазините като отида ще питам.Значи да закупувам, така ли?Кърмиш- некърмиш - стерилизатор и шишета за зор заман....? Laughing

# 98

Кърмиш- некърмиш - стерилизатор и шишета за зор заман....? Laughing

Galaxy,  аз така мисля да направя...Иначе и аз се надявам да кърмя...

# 99
Suzzy,радвам се че се включи Hug Обаждай се по-често,то нито едно от близнашките мамета не ще да пише тука нещо Rolling Eyes Дано ти си по-редовна,ще се радваме всички.
Извинявай за причиненото неудобство от нашето любопитство Praynig

# 100
Galaxy,поне едно голямо и едно малко си вземи.ще ти трябват  за водичка или чаиче против колики.аз още се 4удя за стерилизатора.моята кома ползваше таблетките на чико и беше много доволна,но сега вече ги нямало имало само течност. Praynig

# 101
Galaxy,поне едно голямо и едно малко си вземи.ще ти трябват  за водичка или чаиче против колики.аз още се 4удя за стерилизатора.моята кома ползваше таблетките на чико и беше много доволна,но сега вече ги нямало имало само течност. Praynig
слушам и изпълнявам!!!!!:)))

# 102
Добре дошла, Suzzy!  bouquet
Днес ходих до борсата в Хаджи Димитър, но имаха само три неща за 0-3 месеца. Взех си нещичко и сега ще видим дали ще издържи на теста: пералня и сушилня. Капарирахме количка и легълце. В последния момент сменихме модела количка. Сега се спряхме на Кенгуру инфинити. Разликата от карерата е, че е с две предни гуми, но по-малки и на по-разстояние от задните. (някой разбра ли нещо?). Новите ви покупки са страхотни. Отивам да готва пиле с картофи и мнооооого домати.
Днес нещо ми зачестиха доста контракциите? Не ми харесва тази работа...

# 103

Днес нещо ми зачестиха доста контракциите? Не ми харесва тази работа...

Ами поспри се малко, полегни за 10 мин и после готви!!!!ОК??
А  сега ме поканиха кумовете на вечеря и няма да готвя нищо, няма да вися и сама, толкова ме съживиха тези новини, урааааааа

# 104
Здравейте и аз отдавна съм се регистрирала и от време на време когато съм свободна ви чета  и получавам някой интересни информации
ТОВА МИ Е ВТОРА БРЕМЕННОСТ КАЗАХА МОМЧЕ , ТЕРМИНА МИ Е НА 26 НОЕМВРИ
Първото също е момченце преди 2 седмици сатна на 6 години и наистина съм позабравила почти всичко
ДЕС МОЛЯ ТЕ ВПИШИ МЕ И МЕН В СПИСЪКА
 Heart Eyes
Искам да споделя ,че от няколко дни коремът ми е почти винаги твърд и доктора ми увеличи магнезия на 3по 1 и ми изписа 3 по 2 но шпа ,но няма никакъв промяна не знам ,но съм определено притеснена

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 20:22 от rimi

Общи условия

Активация на акаунт