НОЕМВРИ бавно наближава,любов с чували ще раздава!

• 12 730
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Медхен,какво стана с вашето жилище?Купихте ли?Успяхте ли да изтеглите кредит?Ние нали от два месеца с това се занимаваме и затова стигнах до тези контракции и болнични по-рано,но днес вече изповядваме сделката.Ако искаш мога да ти кажа как точно се получи при нас за да не се блъскате.Имам в предвид с кредита.

# 196
Добро утро!  Grinning
При нас започнаха да идват много желания за гостуване след раждането на бебето, които взеха да ме притесняват. Затова моля, мамите с опит да кажат, след каква възраст на бебето е уместно да идват гости за повече време /с преспиване/. Брат ми иска да идва с някаква приятелка за Коледа и Нова година /останалите оферти ги отклоних вече Wink/. Тогава бебето няма да има и два месеца, струва ми се много уязвимо на инфекции, особено пък в зимно време. Освен това ако има колики, на гостите ще им се разкаже играта. Не знам, може да съм се наплашила  прекалено от това, което ни очаква, ама не виждам как ще мога да се грижа за малко бебе и да обръщам внимание на гости. Периодът след раждането на бебо го приемам като заточение, изобщо не виждам кога ще мога да изляза да свърша нещо - дано да преувеличавам  Grinning

# 197
Медхен,какво стана с вашето жилище?Купихте ли?Успяхте ли да изтеглите кредит?Ние нали от два месеца с това се занимаваме и затова стигнах до тези контракции и болнични по-рано,но днес вече изповядваме сделката.Ако искаш мога да ти кажа как точно се получи при нас за да не се блъскате.Имам в предвид с кредита.
УСПЕХ ЗА СДЕЛКАТА! проявявам интерес за кредита, вълнува ме защото и на нас скоро може да ни потрябва инфото ти:), 10х

# 198
  • София
bilba  и мен ме интересува как стоят нещата с кредита  Wink.Ако може да дадеш инфо ще съм ти много благодарна  Simple Smile

# 199
Добро утро!  Grinning
При нас започнаха да идват много желания за гостуване след раждането на бебето, които взеха да ме притесняват. Затова моля, мамите с опит да кажат, след каква възраст на бебето е уместно да идват гости за повече време /с преспиване/. Брат ми иска да идва с някаква приятелка за Коледа и Нова година /останалите оферти ги отклоних вече Wink/. Тогава бебето няма да има и два месеца, струва ми се много уязвимо на инфекции, особено пък в зимно време. Освен това ако има колики, на гостите ще им се разкаже играта. Не знам, може да съм се наплашила  прекалено от това, което ни очаква, ама не виждам как ще мога да се грижа за малко бебе и да обръщам внимание на гости. Периодът след раждането на бебо го приемам като заточение, изобщо не виждам кога ще мога да изляза да свърша нещо - дано да преувеличавам  Grinning
Миличка ще ти кажа мнението си, мисля че близките трябва да се съобразяват с теб и да избягват струпването на много хора на едно място, става в-с за гости за повече време.Аз също не съм привърженик на старите схващания,че не трябва до 40 дни да се идва в къщи и дрън-дрън, но за гости с преспиване и да се съобразяваш с тях е доста рано.Сподели с брат ти,че няма да е подходящ момента, те ще те разберат все пак, надявам се.Simple SmileАз не бих приела никого поне.

# 200
след каква възраст на бебето е уместно да идват гости за повече време /с преспиване/.

На този въпрос отговор няма. Ако бебето е кротко и си спинка, оставя ти време да обърнеш внимание и на друг освен него - няма проблем за гости с преспиване, ако не са шумни, не са взискателни, помагат ти за домакинството и не висят непрекъснато при бебето. Ако обаче бебето е с колики и реве целодневно - по-добре да си нямаш гости точно тогава, не са ти необходими повече притеснения и нерви от тези, които ще ти създава бебето. Засега бих те посъветвала да отклоняваш подобни намерения, всеки човек с достатъчно ум и такт би те разбрал - как да знаеш предварително какво ще бъде след 3 месеца? Ами ако детето точно тогава е болно примерно?
А и нова година е празник, очаква се хората да се веселят, да вдигат шум, да пият - аз лично даже и с по-голямо дете не бих се съгласила да имам гости точно тогава. Миналата нова година Ивайло рева без да спира повече от час само заради фойерверките в 12 часа - беше на 9 месеца, стресна се от сън и едвам съм го успокоила. Ако имахме и гости, щяхме да се видим всички в чудо - и ние, и те.

# 201
Канела, и аз смятам, че в този момент за нас най-важни ще са бебетата, а не гостите и, ако някой прояви желание да идва и да му шетам окото ми няма да мигне да го отрежа. Пък и зависи от гостите, наистина...нашите кумуве бяха с 6 месечното си бебче у нас на Нова година, но ние сме толкова близки, че нито колики, нито рев, нито ако трябва да седим всички будни заради бебто би ни притеснило. И все пак, помня, че когато кумата роди, аз имах голям мерак да ходя да видя бебето, но тя ми каза - не ми е до гости сега, айде като се посъвзема и за мен беше абсолютно разбираемо.
Така че, бебето първо, всички останали - втори. Wink

# 202
Благодаря ви за съветите, момичета. Simple Smile  И аз така си мислех, но исках да си сверя часовника. Първоначалната идея беше само брат ми да дойде, с него няма да имам грижи и ще ми помага, но като ме пита вчера може ли да вземе някой newsm78, дори не го познавам това момиче.
Galaxy, ти май утре имаше рожден ден, ако не греша?

# 203

Peace има една такава работа......,колко сте наблюдателни само.

# 204

Peace има една такава работа......,колко сте наблюдателни само.
И мъжът ми е рожденник утре Grinning, а пък аз съм на една дата с Ditta. Големи съвпадения Laughing

# 205
Днес гледах календара - след 2 месеца вече ще има още едно бебе вкъщи  Laughing  Сега отивам да сваля другото от спалнята, че новият номер е да се качи отгоре и да почне да се друса  Laughing

# 206
  • София
ей, Galaxy_25 , ти си "везничка"-това ми е любимата зодия и за мъже и жени  Wink
като дойдат везните-направо фалирам от рождени дни на приятели-но пък ми е любимо време-винаги ми се случва нещо хубаво  Joy
ако бях нагласила и бебето да бъде такова...

# 207
ей, Galaxy_25 , ти си "везничка"-това ми е любимата зодия и за мъже и жени  Wink
като дойдат везните-направо фалирам от рождени дни на приятели-но пък ми е любимо време-винаги ми се случва нещо хубаво  Joy
ако бях нагласила и бебето да бъде такова...
Talyyy, аз също се разорявам, защото около мен има много Рожденници.А колкото до зодияата и аз много си я харесвам,ама повече ще се радвам,ако бебко е СКорпион както мисля,че ще се роди, но да не казвам голяма дума, не ми се иска да излиза рано-рано.

# 208
Еееййййй,какво правите вие бе МОМИЧЕТА...????
Не мога да смогна да изчета всичко,камо ли да се влкюча... Laughing
Но уви ето сега ще се пробвам... Laughing
Аз тези дни се бях отдала на пазаруване за "дребното",че то горкото нищичко не му бях купила.Нооо сега си има мнооого нещица WinkСлед малко ги снимам и ще ги кача да ги разгледате.
Я да ви питам сега,като пиете този Магнерот имате ли пак контракции?Аз онзи ден така се бях шаштисала!!!!Едни болки ниско доло в корема и още по-надоло....имах чувството, че нещо е тръгнало да излиза Sick Sad    А ми беше неудобно да звъня на лекарката ми....и аз незнам защо(нали е за това),ама....и аз съм една BlushТа пращах милото да ми купува нош-па посред нощ.
На вичкото отгоре вчера ходихме на гости на Свеки и познайте...???То като е тръгнало на опаки...
Точно преди да влезем в къщата и като се спънах на равния тротоар....и се пльоснах по очи..... #Crazy та сега съм с две огромни рани на коленете,но поне се раминах само с това Praynig
Айде ,надух ви главите с мойте оплаквания!(съжалавам за което)!
Отивам да качвам снимките от покупките Laughing

# 209
Добър ден и от мен!
Валенсия, Честита Ви годишнина и от мен, макар и по-късно приеми пожелания за копринено гладки дни!
Арабела, сега пък за содата, уф, до сега на 3 пъти съм пила по 1ч.л., и то по съвет на милото, е довечера ще го изям!
Аз открих прахчетата за почистване - 4 имам, веднага ти давам 2, citric acid - 10mg., ако пък се решиш на лимонена киселина от магазина, да ти пиша как се разрежда и ползва. Преди само веднъж ползвах - за година и половина, сега само ще почистя с 1 първоначално и това е. /И аз съм фен на Дисни.../.
Юлче,Диана, много бързо възстановяване на малките.
Уф Дес, много гадно звучи това за сестра ти. Дано скоро се сдобиеш със здраво племенниче и без лоши емоции.

Като говорите за малко място по шкафовете - някой ползвал ли е спейс бегс, май ще ги поръчам, и ние сме пред изселване, така да се каже - първо ще съм у мама за началото, а после на ново, което е в ремонт, мръсно....абе ....

Канела, по ? с гостите, ако питаш моето съпружеско тяло - в началото отрязва и отрезвява всички хукнали към къщи Joy.

Сега ще полежа, че вчера цял ден навън и май се преуморих,а и сега ще има да я мисля таз сода...

А - много Везни сме тук, утре моя много добра приятелка, аз пък съм в края на месеца, браво, браво, има и други - не съм сама, че всички се оплакват от се моа.

Общи условия

Активация на акаунт