Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира магазинът Bocca?
Какви са препоръките за стерилизиране на бебешки бутилки?
Къде мога да намеря магазини за бебешки дрехи в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира магазинът Bocca?
-
Какви са препоръките за стерилизиране на бебешки бутилки?
-
Къде мога да намеря магазини за бебешки дрехи в София?
В София има няколко места, където можете да намерите бебешки дрехи. Магазинът Бокал се намира на ул. Янко Сакъзов, а магазинът на United Colors of Benetton на бул. Витоша предлага много сладки неща, предимно за момичета. Освен това в складовия магазин близо до Вита и в магазина на Хаджи Димитър също се предлагат бебешки дрехи.
-
Как да подготвя банята за къпане на бебето?
-
Колко бутилки са ми необходими за хранене на бебето?

/. Тогава бебето няма да има и два месеца, струва ми се много уязвимо на инфекции, особено пък в зимно време. Освен това ако има колики, на гостите ще им се разкаже играта. Не знам, може да съм се наплашила прекалено от това, което ни очаква, ама не виждам как ще мога да се грижа за малко бебе и да обръщам внимание на гости. Периодът след раждането на бебо го приемам като заточение, изобщо не виждам кога ще мога да изляза да свърша нещо - дано да преувеличавам
, дори не го познавам това момиче.
има една такава работа......,колко сте наблюдателни само.

А ми беше неудобно да звъня на лекарката ми....и аз незнам защо(нали е за това),ама....и аз съм една
Та пращах милото да ми купува нош-па посред нощ.
та сега съм с две огромни рани на коленете,но поне се раминах само с това