НОЕМВРИ бавно наближава,любов с чували ще раздава!

• 12 730
  • 282
  •   1
Отговори
# 210

Galaxy, ти май утре имаше рожден ден, ако не греша?
Peace има една такава работа......,колко сте наблюдателни само.
И мъжът ми е рожденник утре Grinning, а пък аз съм на една дата с Ditta. Големи съвпадения Laughing
хехе, наистина ли?А кой набор си?Аз съм 79.
Те сега започват едни съвпадения на термини, на РДта на татковци и мами...Спомням си, че в началото някъде обсъждахме колко бебчета се очакват около Рдта на близки хора. Wink
krisi4, ама внимавай, бе мила!Добре че само раните по коленете си се отървала!

# 211
bilba1, и моите контракции са от тревогите покрай жилището и кредита. Капарирахме апартамента и някъде на 1.10 трябва да изповядаме сделката. Дано всичко е наред, че без нерви останах. Кредит теглихме потребителски с гаранция ипотека на жилището на нашите. Лихвите са като при ипотечните кредити. Принудихме се да продадем не много изгодно друг имот, защото нямаме време за ипотечен кредит. В момента в който изляза майчинство моя доход не се брой от банките, защото това били помощи, а не заплата. Тоест ако съм в майчинство вече съм никой за пред банките #2gunfire Отделно, че апартамента който ще вземем се нуждае от огромен ремонт - сега ни притискат и времето и парите Sad Сигурно лека-полека всичко ще се подреди, но за момента съм в истерия да не се провалят нещата в последния момент.
А другата много ефикасна схема за ипотечен кредит е да купиш фективно жилище. Ние щяхме да купим жилището на нашите. Банката щеше да им преведе парите и те да ни ги дадат. Така не се безпокоиш, че банката ще ти забави одобрението за кредита и ще си изгубиш капарото. А и когато тръгнеш после да си търсиш жилище си е друго ако кажеш, че имаш парите - веднага свалят доста от цената. Тази схема е удобна също ако имаш малко пари - вместо да ги даваш за капаро, ще си направиш ремонта с тях, а жилище ще купиш с парите на банката.

# 212
krisi4 и аз имам белег от падане докато пресичах една гадна улица,на която имаше "легнал полицай",ама аз нали съм с чехли лятото и то се подхлъзнах,че и вода имаше,явно се бе спукала няква тръба и шурти вода, и аз се изплющяхххххххх, ама после си се смях сама.Контракциите и при мен са си налице,въпреки че пия МАгнерота, лекарката ми каза,ако контракциите надвишат 8-10 на ден да увеличавам магнерота двойно(3 пъти *2 хапченца) + Но-шпа за болките.
 Ditta, а аз съм набор 81, не че ме пита някой,ама да кажа:))))

# 213
  • София
аха, madchen, ще избягаш от нашия хубав квартал-така ли  Naughty
все пак-честито и бързо да свършвате с и ремонтите  Peace
ние си купихме апартамент ноември, 2006 и му се радваме още така, както и първия ден Laughing-много ни е хубавичък /как само се хваля сама  Embarassed/-пожелавам на всички собствен дом-страхотно е!!!

# 214
Ей, ужасни сте! Не ви ли е срам? Как може да изпишете 11 страници от петък вечерта до днес сутринта? Изобщо не мислите за тези, които трябва да ви четем.

Ние сме добре засега. Ники има рожден ден в сряда и още не знам дали детската градина ще работи тогава или не. Днес не стачкуват, поръчали сме торта за градината и за вкъщи. Имам кофти усещане, че накрая 2 торти ще трябва да ядем.

# 215
  • Варна
здравейте и от мен Hug

Още веднъж благодаря за пожеланията - в крайна сметка снощи вечерта приключи добре.  Flutter

По въпроса за бебето и гостите и аз мисля, че като се роди тогава ще преценя кога да си позволя на гостите да идват. Иначе ми се ще възможно най-рано защото и без това една седмица затвор в къщи в момента ми се струва безумие, а тогава с бебето и зимата ... поне мисля 3 седмици да не пускам никой - е ако е хубаво времето и бебето добре - тогава ще  е друго. Но за нова година ми се ще да прекарам сред приятели или поне повече роднини, че най-вероятно ще съм и сама без мъжа. Хубавото е живея в къща и ще мога да изолирам бебето от шума, но все пак да ми е под ръка.

krisi4 добре че си се разминала само с уплахата и колената. То сега трябва доста повече да се пазим - но и аз нали съм свикнала все да бързам .... нормалното ходене ми е непознато. а съм като  спънат кон и постоянно си въобразявам и съм в стрес да не падна да се спъна да не си ударя корема като минавам бързо покрай хора врати  и маси . надявам се вече като качих толкова килца да поуспокоя темпото че и език почнах да изплезвам от бързоходството.

# 216
  • София

и сега ще станеш Galaxy_26   Wink

# 217
Май-май скоро ще има нова тема Laughing Аз сега си пия кафето и се излюпих преди 30 мин,че обикновено към сутринта заспивам по-така Grinning Още се чудя откъде да я захвана-гледам мойта любима тема за чистене и шкафове сте я подхванали Mr. Green Аз си имам от скроо ного големи и хубави шакафове в кухнята и там имам място за тенджери,тигани всевъзможни,но още подлежат на преподреждане,ч като ми ги слоиха и само побутнах тук-там нещата  и има още какво да се желае,само подправките ми са изрядно изпънати в редица и уканчета Joy
та,днес ще преслушам котлони,фуни,терасата,банята ще я намажа обилно,подове,ще застилам килими,че то..е студено,а и не само-уи аз вчера направих едно изпълнение-подхлъзнах се на паркета и си направих истински шпагат0(като малка се мъчих и не успях,но вчера се справих),обаче си изкарах малко акъла.
Та сега ще ви гледам снимките и покупките,после ще чистя и по едно оченце тука ще хвърлям,малко нанагорно ще ми дойде,ама оттук нататъка мисля само манджи да правя и по някоя прахосмкачакна големи дейности вече не се отдавама,че и не мога-TIHA VODA и аз разбрах вече защо пълните дишали така Mr. Green,трудно придвижване,направо невъзможно с тия болки в ябълката на крака и таза ииии..а досега съм припкала като козленце и общо-взето ми е много кофти да се нося така Laughing
Дес,ами дано все пак всичко мине добре,че то си е притеснение за цялото семейство,дано освен,че са алчни темерути,поне малко да са професионалисти и секциото д амине добре,стискам палци за здраво и хубаво бебче със здрава мама тия дни Praynig

# 218

и сега ще станеш Galaxy_26  
Galaxy_26 + подарък бебешор Ники

# 219
Галакси и аз съм 81 Laughing

# 220
УТРЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ В СТАРА ЗАГОРА НА РОЖДЕН ДЕН Hug Crazy, сериозно, някой ако има път да се обади, ще си оставя тел или ще го пусна на някой:)))

# 221
УТРЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ В СТАРА ЗАГОРА НА РОЖДЕН ДЕН Hug Crazy, сериозно, някой ако има път да се обади, ще си оставя тел или ще го пусна на някой:)))
Ау чудесна идея,обожавам Ст.Загора,много готин град,а и ми е сравнително близо,ама като няма кой даме закара Sad

# 222
Ау чудесна идея,обожавам Ст.Загора,много готин град,а и ми е сравнително близо,ама като няма кой даме закара Sad
до утре иам време,може да намериш:)))),заповядай

# 223
krisi4,страхотно к-тче! Ти си го все направо като к-т нали? Ауу,много е сладурско Heart Eyes
А Ditta,изглежда наистина прекрасно,в тая връзка като гледам Галакси и се успокоявам,че и да ми опада косата след раждането,къса коса също не е лош(ама временен вариант Mr. Green)

# 224
до утре иам време,може да намериш:)))),заповядай
запазвам си най-нахално правото за след раждането Mr. Green,когато си някой път в Ст.Загора,ще се позабавляваме малко и хем да си видя колежките от "централата",а сега,че няма кой да ме докара е ясно,а по обществен транспорт не  се лашкам

Общи условия

Активация на акаунт