"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 439
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Мимина,  smile3501Вие с Ноли сте нашата гордост!
Здравейте момичета Hug
Вержи, радвам се, че бързо се ориентирахте накъде да водите Лорка и ви желая успех утре Praynig
Ние спим малко по-добре като, че ли тези дни Rolling EyesИ го отдавам на това, че и взехме и мажем три пъти дневно Дентинокс ThinkingДали е от него не знам, но ставане два пъти вечер си е направо рай Simple SmileЧакай да не дърпам дявола за опашката, че... Mr. Green
За кухнята ние сме се записали на Хан Аспарух, но ще пробваме след годинката, за сега аз ще майсторя  chef
Ще си запазя и тези линкчета с доставка дето са, че синоптиците обещават тежка зима и ако застуди много ще поръчвам да ми носят в къщи  Laughing
Ние спим с пижамка без бодита под неяи с олекотено юрганче PeaceДори май и е малко топличко, че като я взема вечер по някога е потна Rolling Eyes
За сега толкова Heart Eyes

# 166
Virginity ,стискам палци всичко да е оки.

# 167
Мимина,  smile3501Вие с Ноли сте нашата гордост!
така си е   bouquet

# 168
Здравейте и от нас Hug.За срещата- на тези, които успяхме да видим за скорошното посещение- привет, на останалите: другият път, обещавам! Така ме е яд, че не можахме да останем, ама нали яде с цедене в 1.30..А за кърмене навън и дума не може да става..Аз съм си виновна Cry. Но като направи 10, ще я отбивам, че само се мъчи детето, и тогава- сме ваши Laughing.
За снимките- bowuu на всички.
Абе, pontes, ти направо си се стопила, бравос!
Virginity,много късмет с прегледа, щях да ти пращам телефон на детска клиника, която видях един ден, така- минавайки, ама ти ,слава Богу, си намерила.
Magesta,много, много благодаря за координатите  bouquet. Роси я записах преди 1 седмица на държавната, но ми казаха, че най- рано ноември...
За породените- аз искам поне още 2, ама мъжът ми е едно дете, при това сега е безработен и като му спомена- направо бойкотира секса... Cry

# 169
  • Vaudreuil Canada
Virginity хубаво че вече имате вариант - само за допълнителна информация ако се наложи може да проверите и в ИСУЛ в София - там също мисля, че има очна клиника, но не съм 100% сигурна.
Мимина, поздравления за класирането.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 18:54 от shemet_neveroiaten

# 170
И аз мисля да го запиша на детска кухня, в държавната до нас (Сухата река) ми казаха, че нямало смисъл да подавам документи.Кухнята била от годинка до две и ако сега подам молба или каквото е там нямало да го приемат:shock: Какъв е редът там и представа си нямам. До нас има пункт на Джуниър и като навърши 10м ще пробваме от там. За Хер бебе тук из форума видях доста лоши мнения. За Ози мненията бяха противоречиви, ама то всяко дете си е индивидуално.

# 171
честито на мимина за спечеления конкурс!
Вержи дано всичко премине успешо!
това успях да направя http://www.vbox7.com/play:379efffe
предварително се извинявам за лошото качество, ама е от телефон!

# 172
браво на сина ти ka_tq ние сме доста далеч от такива постижения още не се пуска а за сам да не говорим  newsm78

# 173
 Здравейте и от нас Георги и Горан. Ние сме декемврийски близнаци 21.12 06г. Малко късно се присъединяваме, но мама е много заета и няма много време за компютъра. Но сме щастливи да се запознаем с вас.  Laughing В къщи е, като в картинг. Хвърчим с проходилките. Горанчо си има четири зъбчета, а Гошко засега е само с две. Когато мама има време, отново ще пишем.

# 174
Добре дошли на новите мами  Hug и честито на мимина за конкурса   bouquet
Vergy кураж мила, стискам ви палци  Praynig
Magesta сега разгледах сайтовете за детска кухня  Shocked не съм и предполагала, че може да има частни такива. Блазе ви, ние ще почакаме  Confused живот и здраве за третото може вече и у нашто село да има такива. Бояна ходи от около месец на детска кухня, верно че всичко си изяжда и "пита" за още, ама то такова еднообразие и съвсем са увеличили икономиите - повече от два продукта рядко ще видиш и винаги се борави с картофено пюре на прах  Sick За съжаление нямам време покрай ученика да бъркам детски манджички, а и да се оплача, че от понеделник почвам почасово работа  Sad
Айде, спокойна вечер  Peace

# 175
Ех,че хубаво - в отбора вече си имаме и близнаци! Добре дошла,мамче duca !   bouquet Ще се радвам да видя снимки на съкровищата ти! Как си мечтая и аз за такава двойна радост...може би следващия път!  Laughing
И благодаря за поздравленията,момичета! Без вас нямаше да успеем!  Hug

# 176
  • Бургас
мимина  Честито за конкурса. Наистина сте нашата гордост. Аз да си призная честно бях убедена, че ще спечелите. Ти и Ноли сте много красива двойка мама-бебе...... не, че другите мами не са /то ние с Пешо сме от най-красивите Simple Smile/. Още веднъж  smile3501

Вержи и аз докато събера инфо за клиниката, вие сте намерили вариант, за което се радвам много. Дано там ви обърнат нужното внимание и да се сложи край на това неприятно приключение на Лорка и на вас разбира се. Стискам палци.

duca, NACHEVA добре дошли  smile3525. Отбора се увеличава.
duca много ми допадна как си го написала от името на бебешорите  newsm10

Вече имаме две проходили бебенца. И на тях честито! Венетка и Влади са просто върха......

Петър също е записан на кухня. В понеделник за първи път ще вземем от там папу. Момичета мислите ли, че на Петър му е рано за там??? Всеки ми казва, че като съм късно захранила е рано за кухнята. А, тя в Бургас преди беше от шест месеца и късно захранилите майки взимаха от там храна. Сега я направиха от девет месеца и ние се водим в група от 9-12 месеца. Незнам дали писах вече за това. Имам чувството, че се повтарям. Та, се надявам след като сме в такава група, храната да е съобразена с възрастта на децата. Малко съм объркана, но ще я пробвам /макар, че се съмнявам Петър да я откаже/. Аз най-вече заради млякото се притесних..... Пък днес като ходих да заверявам купоните забравих да питам дали има и безмлечна кухня, ама честно казано силно се съмнявам това да го има в нашето село.....

# 177
Здравейте мами. Добре дошли на близнаците   bouquet Тъкмо преди няколко дни си мислех, как пък така се случи, че нито една от нас не роди близнаци. И ето на появиха се веднага да ме опровергаят.  Grinning

Мимина честито, но с такава хубава мама и бебе не съм се и съмнявала, че няма да спечелите.

Вержи дано всичко е наред с малката буболечка.

За кухня и аз съм се замислила да я запиша пробно за една седмица, но ми е мъка всеки ден в 12 да съм там на опашката.

Теодора спи по боди с дълъг ръкав и лятно чувалче, но в нас има климатик и поддържа 24 градуса.

Аз се дърпам за второ дете, но моят мъж много иска повечко деца, та ще видим. В тази връзка се замислих да ви попитам следното. Има ли връзка между желаният брой деца и това, колко деца сте били в къщи? Ето например аз съм едно дете и си искам едно, а мъжа ми има сестра и иска повече. Ще ми е интересно да ми споделите как е при вас.

# 178
 smile3501 Мимина,много се радвам за вас! coolcool

Привет на новите мами и най-вече на близнаците Георги и Горан.
Браво и на Владко.

Вержи
,и аз ти препоръчвам Александровска болница,ако се наложи да идвате в София.Там оперираха баба ми и най-голямото внимание и грижи получи там.

За детската кухня съм решила да записвам Лори,ама като избият поне още 4-6 зъбчета.То милото още гълта като гъсоче.Естествено нали сме различни хора,винаги ще чуем добри и лоши отзиви за кухните.Важното е на нас кое ще ни хареса,и най-вече на детенце.

Пижулинка,аз имам още две сестри,а мъжът ми е сам.И двамата винаги сме искали да имаме поне две деца.Неговото мнение е,че най-му е било мъчно и самотно като е бил сам.

Момичета,някой си забрави розовата чешалка на срещата.Нека този който си я е загубил,да ми пише на лични,за да му я върна.

Хайде лека,до утре.

# 179
Добре дошли на duca и  NACHEVA    Hug

Пижулинка , ние сме три деца . И на мен ми се иска да имам повечко. Да сме живи и здрави пък  колкото толкова. Първо си мислех поне едничко, сега.. що да не са двечки и съм сигурна, че ако имам две ще се замисля и за трето стига да ми го позволява възраста.  Ще направим партия с мамите които искаха някой да ги износи вместо тях - аз ще ги износя пък вие ще ги раждате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт