"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 434
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Пижулинка аз мисля, че има такава зависимост  newsm78 Ние сме три деца, братята ми са по-големи и имат по две деца. Всички живеехме в една къща /те още живеят де, без мен/ и у нас винаги е било много шумно и весело. Аз искам повечко деца. Мъжът ми е едно дете, както бях писала по напред подробно, то у техния род всички са по едно дете. И може би за това той самия не иска второ..., та аз намирам някаква връзка.....

# 181
Ааа Шехерезада, то така и аз искам, да нося ама друг да ражда  Laughing

# 182
  • София
ААА никакви такива,знаете ли какъв хаос ще настане ако една го носи,втора ражда,а трета го гледа-то на тикерите ще пише "бебе ?" на мама X,Y i Z #Crazy
Дали има зависимост не знам,но и двамата искаме деца-но колко времето ще покаже,иначе сме с по една сестра;-)
Добре дошли нови мами и да си покажете бебчовците Wink

# 183
Ааа Шехерезада, то така и аз искам, да нося ама друг да ражда  Laughing

А кой ли ще ги гледа newsm78

# 184
Ура за близнаците! Във Варна се срещаТ много често и са сладка гледка.
Пижулинка,аз имам още две сестри,а мъжът ми е сам.И двамата винаги сме искали да имаме поне две деца.Неговото мнение е,че най-му е било мъчно и самотно като е бил сам.
Мъжът ми е сам и от 10 год ми пилеше колко е лошо! Е, удовлетворих го! Не че сега е тук да гледа пълната си къща! А аз не исках 2-ро дете (каква съм била кукувица), защото сме бездомници, ама нейсе...
Прочетох, че при озъбването се връщали коликите. Аз по цели нощи не спя от доста време и причината е здраво пръцкане и свиване на крачетата. От оня ден давам пак Еспумизан. Да знаете нещо по-ефикасно? А отзиви за успокояващия чай на Хип имате ли?Предварително благодаря!
А ние от днес казваме МАМА Joy

# 185
Пижулинка според мен има значение, аз имам по-голям брат, мъжът ми сестра и винаги сме искали повече от едно дете.

# 186
мимина, честито, много се гордея с теб и Ноли!  bouquet   
Пижулинка, аз съм само дете и винаги съм искала да имам брат (по-голям) или по-малка сестра..., та на мен ми се искат 3 деца...ама май чак до 3 пъти няма да мга да забременявам..., то каквото е рекъл Господ, де. но понеже съм на години, искам поне още едно! И мъжа ми също (те са 3 деца).

Имам важен въпрос! Давате ли на бебетата си вече да докосват котки  и кучета (домашни разбира се)? Бебка е във възторг от котарака на майка ми, направо тръгва да прохожда като го види и нищо не може да я спре! Едва я удържам.

Мойта куклинка тази сутрин в просъница, с  премрежени очи, се покатери върху мен и ме захапа за ръката, с навирено дупе и коленичени крачета! Като й дадох цица, захапа и заспа с главата върху гърдата ми, така в тая поза!!! Направо умирам от яд, че нямаше кой да ни снима!!!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 12:07 от шамЕнет

# 187
Отчитам се :
за 9 месеца най-сетне успях и аз да разболея сина си !  #Cussing out
Вирусен с температура беше снощи, връщаме се от лекар, къщата ми е ад и т.н......
Розовата чешалка не е наша  Wink Grinning
Добре дошли на новите попълнения  Hug
Честито на миминаPeace Аз навремето се пробвах с Жижо в Мама, но не ни аРесаха нещо .... Thinking Wink Laughing
Нещо на секс теми пак сте го ударили с тези деца .... Mr. Green .... аз се въздържам за сега от подобни размисли.
Вержи, чакаме да споделиш резултати....
Видричка, ако четеш ..ще гледам да звънна по-късно на лекарката в АГ-то и да питам за сестра ти  Peace
шаменет давам на Жижи да гали едно "гледано" куче в парка, даже го язди от онези дни  Laughing ...колко е правилно - незнам  newsm78
Хубав ден и здравички дечица ! Praynig
За сега сме с капки разни, но ако държим температура, ще включа антибиотик след 3 дни .... Crossing Arms

# 188
Момичета малкия е болен та влизам набързо само да ви питам как давате вит.С от ампулите?С лъжичка ли или може и в млякото?

Magesta скорошно оздравяване на адаша Praynig Hug

# 189
ЕАspirit, Vitamin С-то сипвам в лъжичка и Жоро си го изпива  - даже и без сок.
В млякото трябва да си сигурна , че ще се изпие цялото.
Доки ми каза да капвам и по една капка във всяка ноздра преди това.
Можеш да пробваш , ако имате хрема  Peace
Уффф .... гадни вируси  Crossing Arms .. и вие скоро да сте на крак !  Peace

# 190
  • София
EASpirit , тъй като много трудно успявам да вкарам лъжицата с витамина в устата на ния, без да разлея половината, подхождам малко по - грубиянски Blush имам една миниатюрна спринцовка и й го натъпквам с нея направо в гърлото. така нищо не се губи.
шамЕнет, и ния си пада много по животни, но тъй като нямаме домашно под ръка, не е пипала все още на живо. но ако котката си е здрава, не виждам проблем да я пипа. друг е въпроса как ще реагира котака като бъде нападнат newsm78
ЧЕСТИТО НА МИМИНА  bouquet  bouquet  bouquet
Всички бебоци да се оправят бързо Hug
вчера разглеждах в общите албуми бебоците ни на 2, 3 и т.н. месеци и направо се изумявам колко са се променили. муцките им същите, ама вече са си малки деца Heart Eyes

# 191
Добре дошли на новите попълнения!

Нашия котарак го пратихме на селото на мъжа ми, като се роди дребния, но като сме там му давам да го тормози - дърпа го за опашката и от време на време го подритва, ама то животното е свикнало вече. Дъщеря ми го обличаше в рокли и го возеше в детска количка преди това-добре завит и с шапка да не се смръзне....той обаче като всеки зиморничав сиамец го намираше доста приятно това занимание.

За успокояващия чай смятам, че дава ефект, като го дам привечер спи по-спокойно.

За децата аз нямам нищо против трето, даже напротив, стига да не одъртея и изкукам преди това, но може би след две години, ако всичко е наред. Всички в къщи са за - искаме момиченце, но и момче да е няма да го върнем. Малко ме плаши раждането, че много зор и двата пъти, но този път съм решила секцо като французойките, ще си пазя развалената вече фигура:)

Да оздравяват всички - бебета и майки, че зимата още не е дошла, рано е за тези емоции.

Снощи бях на биричка с кръстницата на децата и като си дойдох настана една радост, един лигоч, отнесох доста мазни целувки от Лазарони - кръстихме го "мазното бебе" по тоя случай.

# 192
За бебетата - вие ги "носете", гледайте, аз ще ви ги раждам! Не, че раждам лесно и безболезнено, но не може да се сравнява с носенето и последвалото след това... Явно моите хлапета са много зли ....
Тази нощ също не се спа. Дали не е тръгнал нов зъб - държа да отбележа, че имаме колики. Нямам идея има ли връзка с озъбването!
Катя, не можах да видя клипчето. Има ли други, които не го виждат?
Добре дошли на новите мами! Нищо чудно, че мамата с близнаците няма време за форумчето! Hug И да - искаме снимки!
Алексатор - разсмя ме искрено с твоите методи!
И Венета май се опитва да пуска сополи, нощес нещо беше й позапушено нослето. Дано не се разболява пак! Ама този път няма да бързам с антибиотик!
Венета пипа често домашните ни кучета - имаме два кокера. Аз не давам, но мен кой ме пита!
Аз дълги години бях едно дете. Със сестра ми имаме 13 години разлика, а с брат ми 18. Винаги съм страдала, че съм сама. Затова бях сигурна, че ще имам повече от 1 дете. Мечтаех за три, но не мисля, че можем да си го позволим.

# 193
  • Русе
Мацки,
да ви се похваля
вече имам висше образование  newsm44
Най-накрая  Rolling Eyes

# 194
Мацки,
да ви се похваля
вече имам висше образование  newsm44
Най-накрая  Rolling Eyes
честито   bouquet дано имаш професионални успехи,да се гордеем с теб  Peace