"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 445
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Нашият отговор за анкетката е единствен- на  ръцете на мама само заспиваме.Незнам докога Sad
Верно всички дечица са страхотни- не че са наши, но са най-сладките Wink
Ники- ашколсун! newsm51
За срещичката- този път няма да се отчетем.С градския ме е страх с тия вируси, а татето много зает напоследък.Но ще чакаме снимки и отзиви.
Лека на всички!

# 31
Здравейте!  Hug

Ами за анкетата: след банята хапва  Misc Baby Bottle,  после малко на цицата като го гушна бебо  smile3541 и го слагам да спинка с биберона  smile3522 и заспива веднага  smile3524 .

# 32
записвам се
 Hug

# 33
  • Бургас
Ох, момичета, в анкетата не мога да добавя да гласувате помече то 1 път, след като вече сме започнали да гласуваме. Та я трия и я пускам отново. Еми просто минете да се запишете пак. Имате право напо 3 гласа

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 01:55 от Nikki_Ivanova

# 34
Ей в тази тема все съм първа.........сега пак аз първа гласувах в новата анкета. Късмета явно ме е хванал тези дни. Grinning

# 35
Болна тема. Sad
Заспива с мене,биберона и кърмене.Ту си маха бибероната,ту су4е на гърдатата и така докато zаспи. Embarassed

# 36
  • Русе
Тенкю, Никки   bouquet
За анкетата- заспива с шише мляко (сама си го хапва в леглото и като го изяде си намира бибата и така заспива)

# 37
  • Düsseldorf
Добро утро, мили мами и бебоци! Ние се приспиваме гушнати или на ръце и с биберон, но това е в последната фаза, когато сме доста уморени вече и ни трябват 5 мин. само докато заспим....
Нямам много време да пиша, но се нмадявам да видя част от вас след 2 дни и тогава ще си разказваме... Simple Smile
Хубава неделя на всички!  Hug

# 38
добро утро и от нас! за анкетата с шише мляко което си изпива сам или с биберона ако нещо с млякото не  е могъл.а през деня сам в кошарата  Peace

# 39
aspasia оказа се, че почти всички тук са чували за твоята морска краставица /аз нали не съм бургазлийка/, та ще се опитам да намеря и веднага ще ти дам инфо.
Ники, много ще съм ти благодарна, ако намериш и ми пратиш!И аз се чудя защо никой не пише в предната тема, а вие си хортувате тук вече....ама нали съм руса Joy
Добро утро, момичета и бебоци!
Малчо ме остави да поспя до 8, това си е постижение, другите двама още спят и аз се възползвам да почета тук, докато той вилнее с проходилката.
Ники не желае да пълзи, мисля, че това не е проблем, нали?
Иначе риба на Ганчев яде с кеф, а му давам и от рибата, която правя във фолио на фурна за нас. Много обича риба.
И ние си падаме за щяло и нещяло. Дори и седнал на пода като се катурне пак удря главата...ама не му обръщам много внимание и не плаче.
Каша на Слънчо купувам - яде като за световно, но гледам да не превишавам дозата. Не мога да си обясня защо някои деца не ядът каша като е толкова вкусна?
Имам едно питане към софиянки: защо искате срещата да е пред Нар. театър?
За анкетата - писах със шишето, но има и други варианти.
Приятен ден за сега от нас!

# 40
Добро утро и от мен!
И мен ме оставиха до 7.45 да спя тази сутрин. Но се будихме пак хиляди пъти тази нощ. Поне от 6 без 15 до 8 без 15 спахме непробудно.
Аспасиа, срещата е там, защото е горе-долу по средата на всички и май най-удобно място се явява.
И аз гласувах този път - на ръце и на цица! Много рядко през деня и с вода, но това не го броя.
Ка_тя, аз на баткото само веднъж питка му правих. Така ще бъде и сега с бебка, не виждам смисъл два пъти. Затова изчаквам мъничко, но след няколко дни и това ще направим - вече доста стабилизира ходенето - ще успее да премине цялата стая след търкулването на питката.  Но ще я видите софиянки - тези, които дойдат на срещата! Нека се преброим - Шемет, АлексШу, Кундурджиева, Зизу, аз. Има ли други, които пропускам? Магеста, Шаменет?
Приятен ден!

# 41
Добро утро и от мен.Днес Митко ни остави да се наспим с татко му.Към 8.30 се размърда, взех го при нас на спалнята и като откърти, та чак до 11ч. newsm44 И сега не може да не се възползваме хубавото време и колата на тате да мръднем нанякъде.Пожелавам хубав ден на всички.

# 42
Здравейте Hug
за анкетата- Лора най- често заспива на гърда доко суче, много рядко с биберон- залъгалка- други опции за нас няма Tired

# 43
Мен мястото пред Народния театър много ме устройва, защото от западен парк ми е супер лесно с метрото до там. Не знам обаче за часа, дали ще успея в 12 да дойда, но все ще се домъкна да видя някоя от вас.
Напоследък нямам никакво време и не успявам да чета какво си обсъждате, пък и като няма нищо пикантно от страна на pontes... Flutter
За анкетата - ние още врещим яко за цицата, дори снощи изпадна в истерия, че закъснявахме с някакви минутки (загледах се във филма по битиви).  Hug

# 44
  • Vaudreuil Canada
Аспасиа, Бети ти е отговорила - за сега май най-голям интерес има за срещи в тази част на София - та затова.
Мацки аз като голяма любопитка - ходих да видя какво правят октомврийките ... а те празнуват вече първите си рождени дни - даже се заформя идея за общ първи рожден ден ... е ние няма да сме тук, ама вие си помислете за една зимна сбирка на хлапетата. И друго забелязах - едно от бебчетата ще си има сестричка ... така че не се разсейвайте, а мислете по въпроса - мацката е бременна 17-18 седмица вече. Което ми напомня - НИКИ БЛАГОДАРЯ, че ми уйдисваш на анкетите   bouquet  bouquet  bouquet
И ако някой е пропуснал да напиша и тук - СРЕЩА ВЪВ ВТОРНИК 25-ти СЕПТЕМВРИ В 12ч. ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР ИВАН ВАЗОВ. Магеста, Тини Мини - какво става с вас губите се нещо?

Общи условия

Активация на акаунт