"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 437
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за отговора относно срещата. на мен ми е добре, аз живея на центъра и мисля да дойда пеша, ако успея изобщо. Просто за паркиране там не е удобно, поне според мен, има само синя зона изобщо ако си намериш места на нея.
Обадих се на Поли Жекова, но тя каза, че може би няма да успее да дойде, че ще води Дани на някакъв преглед, който можело само във вторник да стане, но утре ще я чуя да ми потвърди решението си.
Ще се обадя и на Куне, да видим тя дали ще успее да дойде.
Хубаво е да се събираме повечко и да си говорим за бебоците!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 17:39 от aspasia

# 46
охххх майчета аз съм много притеснена на бебо му излизат горните два зъба едновременно и е цял ден с Т поддържа я преди малко му я мерих 38.5 и цял ден спи по 30 мин най много 1 час и се побърквам около него виждат се отгоре но докато пробият просто ми се плаче  Sad

# 47
Оооо, desi, много кофти! Дано да му избият по-бързо и да се успокоите! Знам колко е гадно ви съчувствам!

# 48
desi дано скоро да са показат зъбчетата!
Георги до вчера беше направо  #Crazy-само рев,ама наистина рев по цял ден,наръце пак реве,не иска да яде нищо освен мляко,ужасно нервен,само ако излезем млъква за малко,бях се видяла в чудо.Оставихме го в баба му,снощи не е спал изобщо/за късмет на баба му/ и дне скато отидохме-вижда се беличкото на двете зъбчета отгоре.Дано това да е било само,че горкичкото като го гледам как се мъчи, пък ние изнервени...  Crazy

Та дано да отмине по-бързо и да се покажат тия зъбаци tooth

shemet_neveroiaten ние засега от второ ще се въздържим,той мъжа ми си прави устата,ама ако имам още едно бебе с характера на Георги направо  #Silly

# 49
..... Тини Мини - какво става с вас губите се нещо?
Чета и плача - няма как да дойдем на срещата - утре заминаваме за Ямбол, а така ми се искаше да дойдем...  Cry

# 50
Чета и плача - няма как да дойдем на срещата - утре заминаваме за Ямбол, а така ми се искаше да дойдем...  Cry
еееее, така ми се искаше да видя сладуранката ти!!!!! Като се върнеш ще се срещнем пак обезателно!

# 51
  • София
Тини жалко наистина, и аз мн исках да запознаем Вики и Евка извън тумбаците Wink
Шемет познавам мамата от октомврийките,тя си го искаше второто бебче още докато беше бременна с първото.
Мн им се радвам ,но не може да се отрече,че и бабите и дядовците помагат-има дни,в които се чувстват с мъжа си като гаджета и си излизат и презареждат,а тя е винаги мн усмихната Wink
И ние ще дойдем на срещата,дано и часа да уцелим Simple Smile

# 52
Пак сме с нова тема благодарение на Ники! Старата набързо я прегледах - палавници такива:) Вместо да се закачате с Pontes включете се в групата на практикуващите....

Лазар се бори със зъбите или по-точно те него го борят, пък той нас. Няма спане. Пък миналата седмица други грижи имахме с мъжкото достойнство, ако на някой му се наложи да знае Arnika 30 CH при нас спаси положението.

За срещата пак няма да успея да се класирам, че ще го водя по обяд за последна процедура в Пирогов, иначе много ми се идва, това е една от любимите ми градинки и често, често съм там след работа или през почивните дни. Да си прекарате много весело.

За рибата дадох калкан, моруна и треска на Семпер, моруната не я хареса-май заради копъра. Котарака обаче остана доволен.

И аз не мога да реша с какво да го храня вечер, че да спи доволен и да не ме закача - сега давам кисело мляко с бисквитки с лъжичка и после с чай го приспивам на ръце и с биба, и се носим, и си пеем,.....часове наред до изтощение морално и психическо на майката, давам го на баща му и него да го довърши и после пак аз и така...до края на света..понякога ми идва да му обърша един, но се въздържам уви.

# 53
  • Vaudreuil Canada
tini-mini много жалко, че няма да можеш да дойдеш ... ама няма как.
aspasia добре, че поне вас ще видим Simple Smile
nevena131313, а и всички останали, които имат ангажименти, ако можете елате по-късно - все си мисля че няма да се разотидем на бързо - във всеки случай може да звъннете по телефона и да проверите къде сме.
macko и аз много и се зарадвах на октомврийската мама - браво на тях и на бабите и дядовците.

# 54
Браво на тази майка, дето толкова бързо повтаря! То баби и дядовци, ама...Относно заспиването - наш Коля днес сутринта заспа в паяка, а вечерта - в столчето за хранене, докато мама бъбри с приятелка по телефона! памперса пропусна, събух го по гащи, направи локва на паркета, изкъпах го пред камерата и Skype да му се порадва вуйчо и като заръмжа. Хайде супа и после ние ще вечеряме, но...мусаката се развалила, защото я готвих 9 дена път с камили. Ядохме сандвичи,а той здраво ми се ортачи. И после  newsm17 smile3507
Сори, че се проточих, ама още ми е смешно! Да спят бебчовците в кош.

# 55
  • София
За анкетата - Нели заспива на цица от самото начало, а навън в количката. Та това са ми отговорите.
За срещата - там сме  Laughing Даже може малко по-рано да дойдем. Само се чудя да се пробвам ли с градския транспорт или да хващам такси. Нещо много, ама много почнаха да ме дразнят наглите таксиджии  Close, но като не шофирам...
A Magesta  да не се спотайва ами да слага чаршафа в чантата и да идва на срещата и да почва купона Tada

Утре ще звънна в музикалната работилничка и после ще дам инфо за който се интересува.

Мда, младежите на снимките са големи сладури  Heart Eyes

# 56
  • Бургас
Оф, аз пък толкова много искам второ, че и трето..... Но нашия татко се дърпа. Пък аз вече не съм цвете за мирисане, докато го навия ще съм на 40. Те в техния род са все по едно дете - той е едно дете, баща му е едно дете, братовчедка му е едно дете и тя има едно дете......и той иска да има само едно дете........ Пък ние сме голямо семейство. И все ми се ще и моето да е такова. За туй от сега съм почнала да го действам за второ. Пък дано Господ ме дари с близнаци  Peace
Аз имам приятелка от юнките, бременна в петия месец. Благородно си и завиждам.

За анкетата - Петър заспива /в момента/ само с цица. Снощи бяхме на рожден ден. Ситуация разказана вече от Ди.  Супер весело, купон. И като видях, че часът е 12, се успокоих. Никой не ме търси, а мойто гардже не може да издържи до толкова, значи спи. Минути по-късно бях повикана. Човека едва гледа, крив колкото искаш, обаче му го нема биберона. Като се появих аз, заспа за секунди. Ама аз си знаех, че така ще стане. Познавам си гарджето. Просто свеки искали да ми дадат още малко време с приятели и се мъчили те да го приспиват. Е, аз обаче нямам намерение да го отбивам, заради това.......нека цоцка сега, пък после като няма моце, мама ще си накупонясва до зори.

Днес си направихме една дълга и чудна разходка в Китен. По това време на годината, там даже гарги нямаше, толкова пусто беше. Спокойствие, тишина, Пешо спа, както никога. А времето беше невероятно слънчево.
Оф замечтах се
айде лека

# 57
Добро утро, момичета,
ние с Юли окончателно се прибрахме в София, защото аз в сряда се връщам на работа. Sad Вярно, на половин работен ден, но не знам как ще изкараме мама без Юли и Юли без мама. Баща ми ще помага и ще го гледа - да е жив и здрав.
Понтес, Алексис е много чаровен, а и останалите младежи са големи сладури, сериозна конкуренция се очертава  Wink.
За анкетата - Юли денем заспива само  на музика - точно определен албум на DIO, пускам му го, гушвам го с танцова стъпка и на втората песен е заспал. Вечер давам бибата и го паркираме на дивана, давам кърпичка, примерно, да си играе и той постепенно заспива. Това е ако е добро дете, има случаи, в които нищо не помага и заспива след рев-от изтощение.
От една седмица му се белеят отдолу зъбки и почти са пробили, с което си обяснявам и буденето по 265736453 пъти на нощ.Обаче и отгоре са се подули венците и подозирам, че тъкмо ще спрат да го мъчат долните и ще почнат горните  ooooh! .
Извинявайте, че се поолях с писането, ама да си кажа и нас какво ни мъчи  Wink .
Приятен ден на всички майчета и бебчета!   bouquet

# 58
... обаче ние няма да можем да дойдем  Cry - трябва да изчакам до края на тази седмица да видим дали не дай си Боже бебка е заразена. Ако й няма нищо, значи сме здрави и Господ ни е опазил. За да не рискувам и вас, въпреки че на 95% съм сигурна, че й няма нищо, все пак ще се въздържа този път и ужАсно много съжалявам, че няма да дойдем на срещата.
Надявам се да има скоро пак, в началото на октомври, за да не е много мокро и студено!

# 59
Запис!

Общи условия

Активация на акаунт