"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 443
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
добро утро!само запис че си поддържаме Т 38 и това си е ни панадол,ни нурофен непомага да излизате тези зъби че е много кисел малкия само мрънка и лежи един такъв омърлушен  Sad

# 61
Ние тази нощ до 3 часа бяхме супер - спахме всички! Но после..... Е, пак е нещо де!
Значи за утре - Шемет, АлексШу, Кундурджиева, Зизу, аз, Аспасиа, Мацко, Веролина! Има ли други? Магестааааааа!
Шаменет, Невена, жалко!
До скоро!

# 62
И ние се будим по 100 пъти....ужас! Така ми се спиииии, а аз съм от поспаливите по принцип. Преди  11 не ставам , а и винаги съм работела на такива места и смени, че съм можела да си поспивам и сега ми е много нагорно. Embarassed Поне не става в 6 да не чуе дявола, ама то на мен 8 ми е като 6.
Аз продължавам уж за уча за държавния. Ще се импровизира май предимно. Mr. Green Така е ,като не мога да преписвам, импровизирам, ама нали и вие ще ми стискате палци..... Hug
Тини, до кога ще сте в Ямбол? Обади се на Чибуратора, тя каза, че ще си скучае там до 29 този месец. А ние ще останем в Ямбол на връщане от Велико Търново след изпита една вечер или две. Това ще е на 28, може и на 29. За пръв път ще пътуваме и няма да си спи в къщи малката, дано мине добре. Praynig

# 63
Вчера бяхме в прованса, уцелихме хубавото време. Явно на Кати и се е отразил чистия въздух и сега още спи. Събуди се в 8ч , папка, пощуря малко и пак заспа. Ето малко снимки , ако ви се разглеждат  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143855&photo=38

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 12:45 от Шехерезина

# 64
  • Варна
moonlady аз съм същата  Tired
Лора (слава богу) се събужда между 8-10. тая сутрин обаче баща й влезе да си вземе дрехи и я събуди в 7:30 та я прибрах в леглото при мен и откарахме до 11 Whistling
за анкетата - вечер задължително биберон с мляко! през деня самички заспиваме,ако сме навън се люлеем с количката Sunglasses
чакам и аз да избият 5 и 6 зъб, но засега само е надут венеца. ние винаги ги вадим на чифтове  Confused предполагам че както предните зъби и тези ще избият 4-5 дена преди следващата ни месечинка Rolling Eyes

абе да питам вашите деца злобни ли са или само моята е събрала всичката злоба от декември? Thinking
постоянно се опитва да ми издере очите - вече съм надрана по цялото лице! щипе,хапе,рита,крещи. вчера хлопна баща си с една играчка във веждата Shockedкато стисне нещо или като захапе стиска с такова настървение че чак потреперва! а като няма какво - си стиска юмручетата и крещи "ОООООоооооо" #Crazy

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 12:15 от Virginity

# 65
Virginity и аз на моменти си мисля , че Кати е злобюлче . Опитвам се да я науча да гали, ама не.. знае само да шамаросва.Крещи с пълна сила, сигурно и в другия квартал ни чуват. Като спиме, ми скубе косата. Веднъж така яко ми дръпна бретона, докато си спях блажено..  Crazy  , че пет минути се чудех откъде ми е дошло .

# 66
Привет и от мен в новата тема !
Гласувах и разгледах с притеснение отговорите  Thinking
Ние сме от онези / в никакъв случай болшинство/ , които заспиват само и само на цица....денем нощем ..друго не признава. в редки исзключения / като днес/ и в количката навън, но само след като е помрънкал качествено, изял е 52424352 обикновени бисквити и пил няколко галона сок. Rolling Eyes
С притеснение казвам, защото на мен това красноречиво ме навежда на варианта мЪкА -а-а-а-а.... при евентуално отбиване.
Всяка вечер си лягам с мисълта как трябва да купя матрак за кошарата и да набележа срок за отбиване .... и нищо Sad
Много хубави деца показвате : да не изброявам поименно - всички са много сладки.
Мен не ми е до снимки нещо, така , че Жижо ще си го припомните on live, или по нататък.
Незнам вие как сте, но аз много страдам, че в моето майчинство не се полагат почивни дни.
имам предвид, че забелязвам една закономерност - как и да е изкарвам 5-6 дена на ритъма , който ми налага синът ми , но ...след това се сгрогясвам качествено за 1 или 2 дни, в които искам да се отспя, отчистя, абе да не чувам както се казва детски глас и скърцане на биберони около мен .
Уви, обаче Георги само като ме усети , че навлизам в тази фаза се амбицира много, влага всичките му останали сили и енергия, мислейки си , че би могъл да предотврати естествения ход на събитията и настава катаклизъм голям  Confused
Ето, два такива дни отминаха, в които главата ми отказва тотално и съм абсолютно непригодна за нищо, но това никой не го отчита и алтернатива нямам ... мога само да споделя ...  Tired
Та, както и да е....
Виждам, че срещата се очертава по-масова и ще се опитам да дойда, но съм без кола...
Алтернатива ми е градски транспорт, само се триумямежду следните варианти:
- Да дойдем на ръце
- да дойдем с кенгуро
- или с количка
Приемам съвети и най-вече търся отговор на въпроса : вариант ли е с триколка да ползвам метрото  newsm78
Тоест ще ми се налага ли да преодолявам стълби и т.н. препятсвия или не ....
Е, одеялце няма да взема / ние надминахме тази фаза / .. да си вземете - предупреждавам да си знаете  Wink
Хайде до скоро, че отивам да готвя за дЗверолинчо ...  Grinning

# 67
  • Варна
офф и аз се отчаях...
вчера заспаха двете деца заедно Laughing и аз се възползвах от намалението за да изчистя. пуснах прахосмук, минах с моп-а, измих чиниите, сложих баницата във фурната, И..... се събудиха! последствията бяха: бебешки бисквити, фъстъци и бира на земята(тати гледа мач) и една изгоряла баница  Tired

# 68
Ха, аз чистих, направих кекс и си бих камшиците. Оставих баща и син да се гледат, а аз отидох да се погрижат за краката ми. Направиха ми един хубав педикюр, а след това умишлено закъснях  Laughing
После разкарах Алекс при майка ми, а аз гледах блудкави сериали  Laughing

# 69
Ха, аз чистих, направих кекс и си бих камшиците. Оставих баща и син да се гледат, а аз отидох да се погрижат за краката ми. Направиха ми един хубав педикюр, а след това умишлено закъснях  Laughing
После разкарах Алекс при майка ми, а аз гледах блудкави сериали  Laughing
Exxx, за завиждане си направо Wink
Привет мамита Hug
Ние тази нощ не сме мигнали, ама буквално ShockedКакво става незнам вече Rolling EyesЦяла нощ стои в тъмното седнала до мен и с глава подпряна на краката ми.От пустите зъби ли от що ли незнам, но така не се живее CloseОт пети месец до сега не съм имала една спокойна вечер.Щом и татито ни напусна и се премести в хола, че и той милият на другият ден е неработоспособен, значи няма к`во да ви обяснявам повече Sad
Магеста, да вземем да се съберем двете и да си се жалим за доброто старо време ConfusedЕййй, какво добро бебе беше какво стана, как си спинкаше по цяла нощ, а сега newsm78
За анкетата ние също сме на цица в къщи, в количкта навън и залъгалка, а може и без Peace
За срещата, утре ще се пробвам да дойда, че много искам вече да се запознаем, но ще бъда по-рано или навреме към 12ч., че и по-рано ще си тръгнем Peace
За сега  толкова от нас HugОтивам и аз да отпусна морно тяло, докато спи малкото зверче Simple Smile

# 70
  • София
Мами мн се извинявам за СПАМ-а, който някои от вас са получили от мен на личните мейли Embarassed
Уж внимавам да не се региистрирам за щяло и нещяло,ама тоз път не внимавах и ви оспамих.
Сега по темата,първо отчет да дам:
9 200(+500),75см(+1см)
ИМАМЕ ПЪРВО ЗЪБЧЕ,УРААА Wink
С таткото на Ева имаме и 2 годинки брак,но нещо съм си изгубила способността за виртуално черпене,така че нека ви се развихри въображението Laughing

# 71
Честито ви зъбенце и приятно празнуване на годишнината   bouquet

# 72
  • София
ха, и ние имаме днес годишнина от сватбата, ама нашият татко е супер на майната си и празнувам сама Sad
мацко, ние с тебе по един график май се движим Joy
за второ кога сте решили newsm78

# 73
 Joy Joy Joy
Много ме развеселихте!
Честити годишнини момичета!
Честито зъбче на Евка!
На Еси - спокойна нощ!

# 74
  • Бургас
Aspasia не мога да ти пратя лични, изчисти си кутията

Общи условия