"ДЕКЕМВРИйчета вилнеят и зъбките им се белеят!"

• 12 429
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошли на новите попълнения.  bouquet
Адриана_, честито!  bouquet Аз днес бях на държавен, в понеделник ще кажа имам ли с какво да се похваля или не. Май малко на майтап се явих пък да видим. newsm78
Аз съм едно дете и винаги съм искала 3, но пък ще видим колко ще мога да си позволя да гледам. Това малкото чудо  Heart Eyes за сега ми е достатъчно. Stop
Толкова път бихме днес, умирам за сън....тръгнахме в 3 сутринта към Търново, че да стигна на време за държавния. Явих се, хапнахме и обратно. Разбихме се от път. Гърдите ми бяха толкова напращяли от половин нощ и цял ден НЕкърмене, че ме боляха ужасно вече като наближавахме Бургас. Не си бях взела помпата, ама малката пиявичка Heart Eyes веднага ги облекчи като се върнахме.

# 196
  • София
Moon стискам палци резултата да е положителен,само аз си останах с добрите намерения да се дипломирам Embarassed
Адриана честито Wink
Да кажа за животните,Евката все налита на Рита(кучето) да я скубе(не да я гали #Crazy),дърпа и ушите и т.н,ама нещо кучето я ръмжи и не я трае и бяга.
Иначе още в началото като питахме педи каза като е новородено да изчакаме 2 седмици и после да ги запознаем(т.е че могат да са в една стая) и че космите не са проблем(макар че за сега успявам да ги преборя като се вихря с моп-а сутрин и вечер #Crazy).
Днес направихме мн дълга разходка и сме приятно уморени и мн гладни-та отиваме да похапнем Wink

# 197
  • Бургас
Е, па айде и аз да се похваля, че Пеш от два дни, като го питам: Къде е топката мамо? И започва едно трескаво и нервно оглеждане, а като я види почва много смешно да крещи и да ме гледа. Умираме да се хилим с неговите номера. Днес ходих с една приятелка на разходка в един парк и позаседнахме на бира. На съседната маса се появи обаче едно момченце, малко по-голямо от нас - ходещо. И Пеш като го видя, като се почнаха едни нечленоразделни звуци наподобяващи орангутаните в зоологическата градина /по този повод се смеем, че сина ми е толкова умен, че знае как правят маймуните, ми тъй де/ и това докато не го пусна наземята, от там се почна едно тичане след момченцето, едно крещене. Боже струва ми се, че няма да имам нужда от диета. Пеш е моята диета.

Нашия котарак го дадохме на един познат още когато бях бременна. Сега нямаме домашен любимец, но иначе дребния си умираза животинки. С особен интерес се гледат най-вече хвъркатите де, но и всичко друго що мърда ни е безкрайно интересно.

# 198
  • София
Е, па айде и аз да се похваля, че Пеш от два дни, като го питам: Къде е топката мамо? И започва едно трескаво и нервно оглеждане, а като я види почва много смешно да крещи и да ме гледа. Умираме да се хилим с неговите номера.
нашият номер е подобен, но с търсене на бау-бау / демек куче / и е същото трескаво оглеждане Joy
аз щото много си падам по кучета и въобще всякакви гадинки, като забременях, имахме кокер и канарче. и изрично разпитвах лекарите, които ме увещаваха, че при здраво животно, няма проблем да съжителстват бебе и куче. обаче горкото ми куче не дочака ния - разболя се от рак и след три операции го приспахме на 1 октомври миналата година. направо не знам как не пометнах. в общи линии бременността си я изкарах повече във ветеринарни клиники отколкото в човешки. и после да го оплаквам нещастното си куче до раждането. повече куче - НИКОГА.
остана ми само канарчето пейчо, което е нарочено от ния да го оскубе. обаче то пък спря да пее откак се роди ния. преди цвъртеше неудържимо, но явно нещо се стресна от конкурента си и сега леко цирика.
лека нощ  bouquet

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 20:37 от алексатор - чибуратор

# 199
Ние птичките не ги тачим много, ноо на кучетата като почнеме едно У-У, У-У, та и ние сме към маймунетата. За котките знам, че разнасяха някаква зараза, затова не е хубаво да са до малки деца. Виж кучета може да се яздят  Laughing

Муунлейди дано всичко е минали добре, пък като вземеш шестицата ще отскочим до Бургас да почерпиш  Grinning

Честито и на вишистката   bouquet

За бебетата - вие ги "носете", гледайте, аз ще ви ги раждам! Не, че раждам лесно и безболезнено, но не може да се сравнява с носенето и последвалото след това... Явно моите хлапета са много зли ....

Мерси ама зли ги не искам  ppp

Бързо да оздравяват болните бебоци  Hug

# 200
Адриана_ ,честито! Много успехи в кариерата ти пожелавам (ако ще градиш такава) !   bouquet
Относно желанието или нежеланието за повечко деца - аз съм една щерка и ми е много добре така,никога не съм се оплаквала,НО съм убедена,че 2-3 броя малчугани е по-доброто решение! Мъжо ми има сестра и като гледам как се обичат,изобщо не съм се съмнявала дали иска да си имаме второ дете! Аз честно казано вече нямам търпение да стана още веднъж мама,мечтая си за момченце!  Blush
Мамчета,за пореден път едно голямо благодаря на всички за поздравленията! Много ме радвате!  Hug  Hug   Hug

# 201
sesilgi, виждам те!
Не си писала от 364238565 години, какво става с теб и малката красавица?

Добре дошли на новите мами!

Алекс спи почти гол, ама при нас е жега, жегааааа.
Моят син гони кучетата в парка, но най- обича да гони децата и топките им. Ако не му обърнат внимание им се кара, че и на бой налита. Що е толкова агресивно това дете Sad
Голям е симулант, по цял ден се преструва, че кашля Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 22:57 от shrew

# 202
Здравей Шрю, и на другите момичета!
Сладка Шрю много ме мързи чесно казано всеки ден ви чета ,но не ми се пише. Моето момиче и то няма зъби като сладура Алекс май скоро няма да и излезнат, но няма хора без зъби нали.Шрю в момента сме даже в Атина на сватба и си почивам без детето.
Много целувки от мен на всички майки и най- хубавите декемврийчета.

# 203
  • Русе
Aз днес пак имам повод да черпя  Embarassed
Мъжа ми става на цели 27   Sunglasses

А по ?-а за отглеждане на повече деца - ние и двамата искаме поне две, а защо не и три  Heart Eyes
Аз имам сестра и знам какво е да имаш някой, той  е едно дете и знае какво е да нямаш никой.... (Между другото той по-настоява за 3 деца). Докато бях бременна се шегуваше с мен "аз искам 3 деца. Ти си направи сметката заедно ли ще ги раждаш или едно по едно"  Mr. Green

# 204
 Joy Браво на мамите, които искат повече от 2 деца! Успех! Адриана, честито! А и да ти е жив и здрав мъжът! Вие сте много млади и явно имате време за повечко деца!
Не бе, Пижулинка, аз ако само ви ги раждам няма да са зли! Joy
Преди време бях чела, че детето след като проходи и мозъкът му се освобождава от тази задача и се съсредоточава върху говора. При Венета се получава нещо такова в момента. Не казвам, че говори, но почна страшно много да разбира. Вече знае да казва чао, браво, колко голяма ще порасне. Освен това казва ало и лампа - имам предвид, че ги показва и едновременно ги казва. Разбира се, лампа е "па-па-па" и сочи в нея! А на "ало" си слага ръката на ушенцето и повтаря.
Алексатор, това с приспиването и аз го преживях, но без да съм бременна. Аз как не умрях тогава не знам, пък ти и в това състояние! Hug
Муун, стискаме палци! Целувки на пиявичката! Grinning
За малко да забравя какво исках да споделя всъщност! Embarassed Вчера направихме прощъпулник на Венета. Малката мишка си хвана сметалото - също като баткото! Та ще си гледаме финансисти вкъщи! Ето ви и снимков материал - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106593&photo=24.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 08:10 от Betty L.

# 205
  • Русе
Здравейте ,мами!
Ние се завърнахме от морета , села и планини!Не съм чела грам от изписаното!Като вляза в ритъм ще пиша!Имаме и много интересни снимки ! До скоро и целувки на всички бебоци!

# 206
Явно за котките никой нищо не знае със сигурност.

BettyL., имам един въпрос към теб - Венетка като може вече да се изправя сама без да се държи, ти слагаш ли я вече на гърнето и как я увардваш да не стане без да разсипе гърнето newsm78 - аз с нетърпение очаквам да видя тая пакост от щерка ми. Вече ака само в гърнето сутрин, а отскоро и следобед. Та, чудя се ако не я наблюдавам дали няма да ми спретне някоя изненада от тоя род...

# 207
Благодаря за пожеланията момичета. Hug
шамЕнет, тя Нора иска да става от гърнето и ако няма никой около нея ще си го обърне като едното нищо. Ама докато е на гърнето някой дежури до нея с играчки и я занимава, че като й доскучаеи тръгва нанякъде.
Betty L., Нора и тя пляска, показва колко голяма ще стане. А насочените й думички са титя - на баща си, всеки път като го види, бау бау, естествено и на кучетата обаче и на котките. Казвам мяу 100 пъти и накрая тя повтаря мау и като види коте и пак "бау". Joy И баба й е на почит, и на нея казва баба. А мама и другите бръщолевения не са насочени, а като питам къде е мама и почва да се оглежда. Rolling Eyes Идея няма.
mamp21, добре дошли, хайде качвайте снимките.
Муунлейди дано всичко е минали добре, пък като вземеш шестицата ще отскочим до Бургас да почерпиш  Grinning

Ама заповядайте при всички случай, ама само обещавате... Sad Е, дойдоха 4 форумки към наше село......много се радвам, че се запознах лично с тях и мъниците им.

# 208
moonlady, и ние така с котките - това мяу.мяу много трудно й се вижда, макар че разбира. Имаме вкъщи по едно плюшено куче и едно коте, и двете издават звук при натискане (джафкане и мяукане съответно), та тя вече прави разлика и ги разпознава. Обаче повече от един ден да ги търси при поискване от моя страна, тц. Не обича да изпълнява заповеди, също като майка си. Лампата също я знае и я гледа, като я попиташ, но напоследък я уча и на топката, та ги бърка, търси лампата вместо топката, явно си приличат думите според нея. Също имаме един жираф, Жижо, та и него се учи вече да го познава по име. Тя Ели "говори" още от лятото от морето, когато майките на по-големите бебета около нея възкликваха, че щяла да проговори много рано, защото издавала всякакви звуци вече...Така че, BettyL., това с "отварянето на мозъка" след прохождането не е много вярно  Stop
Пляскането с ръчички не го обича, освен ако мама не й го направи (с нейните ръчички), но пък може да си прави с ръката през устата онова брл-брл-брл... bowuu

# 209
Ми, не знам дали е вярно, при нас поне е! Hug
За гърнето - винаги има някой дежурен до нея, че иначе не ми се мисли....

Общи условия

Активация на акаунт