НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!

• 10 824
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Подписах се и аз! Не мога да повярвам, че се случват такива неща в нашата държава, няма да гласувам  Naughty  Crossing Arms

# 166
И аз се подписах. Още не съм събрала кураж да изгледам филма, но утре ще го видя. Ще се моля за всички деца, които имат нужда от помощ Praynig

# 167
  • София
 Peace
Заедно ще победим.

Просто нямам думи.

# 168
...
    Момичета,кажете какво обядват децата ви.София вече няколко дни не яде храната от кухнята.Моля някой да ми изпрати рецептите на докторката,която беше при Звездев и "Изкуството да бъдеш родител"/не се сещам кой я имаше/...

raliar, спрях кухнята и готвя. Но импровизирам с наличните зеленчуци. Разнообразявам с готови пюрета.
На мен рецептите на Д-р Антонова ми ги прати angeliha, а "Изкуството да бъдеш родител" - Надя Велинова, за което отново им благодаря. Ако не се включат, мога да ти ги пратя аз, във всеки случай е необходим е-mail. Рецептите са до определен период /по-новите може да гледаш  в http://www.neterra.tv/bg/   /

Мерелин, подписах /още чакам потвърждението/! Невероятни сте в това движение! Дано се променят нещата!

Радослав е 77 см. и 10,4 кг. Още е в период на четири-кратно ходене по голяма нужда и т.к. това продължава вече 10 дена, отдавам го на зъбоникнене.  Продължавам му диетата.

# 169
И аз подписах.
Не ми се пише.
Варненски мами утре съм във Варна и ако някоя от вас ще е в центъра след 10, може да ми звънне да се видим 0889 30 55 58 Петя. Нашият тати има срещи, така че аз ще се шляя по улиците.

# 170
  • Ботевград
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 newsm45 newsm45 newsm45 newsm17

# 171
Привет и от мен по никое време  Wink

Подписах се и аз  Peace Филма само до някъде успях да гледам, че нещо не понесох повече  Cry Ужасно е, горките деца  Cry

Теа днес е маааалко по-добре ... няма разтройство и температура, но продължава да кашля и да точи два реда сополи.Най-ме тревожи това, че тотално отказва да яде.Сега съвсем ще й отслабне организма и от най-малкото ще се разболее  Sad Б
Благодаря ви момичета за стискането на палци и за окуражителните думи  Hug

Карил, тя една леля на мъжа ми е една от най-добрите класически хомеопати в София, ама аз все забравям да й се обадя  Embarassed Браво на твоя Дани, послушно момче е той  Hug Представям си колко е сладък, танцувайки  Simple Smile Стана ми много мило, че си си представила Теа с тези рогца на главата  Simple Smile Ама май само ще си я представяме, всичко се сваля от главата още в момента, в който е поставено  Rolling Eyes
Маша, не си недоскив, Теа е в рекламата на Захи  Wink И в следващите два броя ще е тя.
Веси, Фъстъчка, утре ще си купя списание "Мама"  Hug

И аз видях Ети и Ния...много са сладки  Simple Smile

Охххх, спирам да пиша, че пада батерията на лаптопа, а тати е оставил зарядното в офиса  Sad
Утре вечер пак, а в понеделник ще ми е готов вече моят лаптоп  Joy

Лека нощ сега   bouquet

# 172
  • София
Здравейте скъпи приятели!
Виждам по аватарите ви колко прекрасни бебоци сте отгледали Heart Eyes Влязох за да ви покажа колко е пораснала и Дана, да ви се похваля с приказната си сватба, с новия си дом...След поста на Мерелин не мога...ще го направя по-късно...Сега отивам да разпратя на всичките си познати линк към филма и петицията.Чувствам се отговорна и се срамувам че съм гласувала за хората, които са допуснали това ! #Cussing out
Целуваме ви!  bouquet

# 173
Добро утро, момичета!  Heart Eyes

Закуската тази сутрин е от мен

grig, радвам се, че отново си сред нас! Hug Ама навестявай ни по-често, де! Wink Очаквам с нетърпение снимки на Дана Flutter...разбрах че имате желание за общия РД...ако е така - пусни ми потвърждение на ЛС!
Ради, дано всичко с теа върви на добре! Praynig

Хубав ден и приятна разходка! Simple Smile

# 174
Дени, Благодаря за хубавата закуска  Hug

Григ, и аз искам да видя Дана колко е порастнала Simple Smile Честито за сватбата и Новия дом   bouquet

А ето това е Габи при 10-месечните:

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4100712
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4100713
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4100714
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4100715

и тук сме двете : http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4100855

Стискам палци болничките да се оправят бързо  Praynig  Peace И аз нещо съм с гърлобол и лека хрема ..  Tired

Желая ви Хубав ден  Heart Eyes

# 175
Добро утро момичета!!

ДЕНИЧКА,мерси за закусчицата!

ЕТИ,подписах петицията ooooh!

ЦВЕТИ, гранулките, които Дани пиеше за сополите са Калиум муриатикум 9СН. Приемат се - ПЪРВИ ден 3 пъти дневно по 3 гранули, втория ден 2 пъти дневно по 3 гранули, трети ден- само сутринта 3 гранули. Обаче са за прозрачни сополи!!!. Освен това съм длъжна да ти кажа, че всяко хомеопатично се изписва индивидуално, защото едно хомеопатично е за няколко симптома ...примерно тези гранули са за прозрачни сополи, за възпалени уши, безпокойство и т.н. Така че незнам дали за ВАС са най-удачни newsm78

ГРИГ, ДОБРЕ ДОШЛА!!!!! ПУСКАЙ СНИМКИ ЧЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

РЕНИ, страхотен залез, беееееееееее ууууууууф ще се преместя в Младост..тука нЕма такива работи като трева, еле пА слънце Crazy

# 176
Снимките нещо не се отварят от Снимка.бг  Confused

Момичета, дайте идеи за следобедна закуска, че нашата детска кухня предлага само крем-нишесте Sad

# 177
момичета,както и Карил е казала-хомепатичните са индивидуални-не си ги предписвайте сами-хомеопатията е на различен принцип от традиционната медицина-на мен моята лекарка ми е далал съвсем различно лекарство за прозрачни сополи от това на Карил
и още нещо...помните ли как всички тук групово пиехме едно хомеоатично за увеличаване на кърмата??? после прочетох,че същото се дава и за намалявне ooooh! и имам опасения,че на мен ми подейства точно така..-нямам доказателства,но се съмнявам доста-така,че внимателно с хомеопатията Praynig Peace

ИЗАБЕЛА,аз давам плодове(иска ги цели -примерно круша-праскова-по-меки) или от тези на нестле пловоди кисели млекца,които продават,или мляко с ориз можеш да направиш,или мляко с финни овесени или пшенични ядки-такива дават в нашата кухня)-аз лично нешистетатат нещо не ги тача-само брашно и химия

# 178
  • София
...помните ли как всички тук групово пиехме едно хомеоатично за увеличаване на кърмата??? после прочетох,че същото се дава и за намалявне ooooh! и имам опасения,че на мен ми подейства точно така..-нямам доказателства,но се съмнявам доста-така,че внимателно с хомеопатията Praynig Peace

Shocked #Crazy

и аз колко изпих от това...

Григ, добре си се завърнала!

# 179
  • София
Мариетка, по повод филма...

не знам дали съм ти казвала, но майка ми има фондация за помощ на деца с умствени увреждания. Работи с две три холандски фондации и редовно идват тук. Помолих я да прати филма на нейните хора, и много се надявам да могат да помогнат с нещо. Те дават пари за разни ремонти, площадки... и т.н.

Ако нещо рзбера ще се свържа с теб, нали няма проблем?

Общи условия

Активация на акаунт