Нашият месец вече дойде, сладко СЕПТЕМВРИЙЧЕ да ни донесе!

• 11 586
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Беринче, аз съм на кратки приливи и дълги отливи с тези псевдо-контракции. Искам нещата да си станат естествено - да не ме режат, да не ме предизвикват, ама ... явно ще е по трудния начин. После си викам - да се родят едни здрави и късметлийски бебчета. Другото няма значение.

# 76
  • София
Ето ме и мен след прегледа.

Честит голям син на Ваня, да е здрав, силен и добричък, а мама бързо да влиза във форма   bouquet
Лейче, добре дошла отново, много хубав разказ  Peace
Инче, дано Стоил бързо оздравее и се радвате заедно на Иви  Hug
Феми, Доци, Хекси, благодаря ви, че ме поуспокоихте  Heart Eyes
За съжаление сме качили само 90 гр. за 9 дена и вече не знам по какъв начин да си стимулирам кърмата. Хубавото е, че неонатолозите в Токуда не препоръчаха добавка, напротив. Казаха това, което си знам, да кърмя често и да не се притеснявам. Предполагат, че е продължил да сваля и след изписването. Викат ме пак след 10 дена, а аз междувременно е хубаво да направя един ден пробно кърмене. Имам си кантарче, така че започвам, стискайте ми палци. Между другото казаха, че по 70 гр. на хранене е ок.
Емук, Беринче, стискам ви палци  Praynig

# 77
  • морето и сините вълни :)
Абе пшратиха ми един смс  да уповестя новинка ама мамчето е забравила да ми пише коя е..та сега чакам да ми каже Mr. Green

Та родила е момиченце Ирина,в 16,30 часа.Тежи 3500кг,49 см.С Ваня са били в предродилна зала.Явно са си лафили двечките:)
чувства се чудесно.

Сега ще чакам да ми се представи  пратих смс.Та да видим коя е щастливката
.Нищо че е безименна за сега ДА И Е ЧЕСТИТА МОМАТА  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
  • Кърджали, България
Днес в 16:30 sungirlaug е родила дъщеричката си Ирина! Тя тежи 3500 гр. и е висока 49 см. Били са заедно с Ваня в една предродилна зала. Чувстват се чудесно с бебка, а мама праща целувки на всички!

Палечка, ако ти кажа, че днес си скъсих живота с 1 год. поне... Едното реве, иска да суче, другото реве, иска да му обръщам внимание.... Изобщо - при нас е весело  #Crazy !

Благодаря ви за отговорите за пъпчето, успокоихте ме  Hug

А как преценявате колко яде бебето, като суче? Пробвате с теглене, изцеждате ли се? Щото моите гърди са абсолютно меки, почти нищо не потича, като ги стисна, не се напрягат, ама аз упорито ги предлагам на Иви и ми се струва, че все пак гълта нещо  newsm78 Щем, не щем, се храним на повикване, щото иначе надава ужасен рев!

ПП. Ани, аз докато се натуткам, ти си ме изпреварила! Sungirlaug е мамчето!

# 79
Честито и на sungirlaug! Да са живи и здрави с Иринка!
Инче,
Ами субективно се преценява - според както го усещаш, вслушваш се дали гълта и колко. Дали са ти меки или твърди гърдите не играе роля, а цеденето не е никакъв показател.
Едиствен по-обективен начин е да следиш колко пишка (предполагам че вода не даваш) - ако имаш 5-6 добре напишани пампи за денонощието, значи сте много добре - нали се сещаш, тва дето излиза трябва да е влязло отнейде.  Grinning
Желая бързо оздравяване на батенцето или Радецки да пристигне с гръм, за да те отмени някой поне в част от делата, които са ти на главата. Няма ли кой?

# 80
ЧЕСТИТО НА НОВАТА МАМА SINGIRLAUG! САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ НА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ И НА РОДИТЕЛИТЕ!   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, може ли някой да ми каже дали е нормално да ми изтръпнат и двата крака до коляното? Чувството е като при много силна мускулна треска. newsm78

# 81
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!
Ние утре сме на преглед и ще видим да ли се храним добре. Момичета да ви питам нормално ли е от нощес в 12 до сега да сме акали вече 4 пъти. Ние сме само на кърма.
чаоооооо за сега Wink

# 82
  • София
Честита дъщеричка на sungirlaud!

И аз съм си с тумбака до утре, живот и здраве.  Praynig
Момичета, колко време преди секцио не трябваше да се яде? Аз съм толкова безволева по отношение на яденето, че на обяд уж трябваше нещо леко да хапна, на вечеря само кисело млекце, а аз в 17.00 след обилен обяд, изпосках и една мазна баница, от която още ми е тежко. И се чудя сега дали това ще е проблем за утре сутринта.  newsm78

# 83
Момичета да ви питам нормално ли е от нощес в 12 до сега да сме акали вече 4 пъти. Ние сме само на кърма.
чаоооооо за сега Wink
Такова малко бебе, особено кърмено, може да ака на всяко хранене, всъщност повечето май го правят. Ако акито е нормално, тоест по-скоро жълто, а не рядко, зелено, воднисто или слузесто, значи най-вероятно сте добре.

# 84
basilisk,
много ти благодаря за бързия отговор , надявам се че наистина е наред.
чаооо за сега  newsm03

# 85
  • София
Честита принцеса на sungirlaud   bouquet Да е здрава, усмихната и много да радва мама и тати!

Инче, разбирам те напълно, вкъщи е същият цирк, те реват и аз с тях.
Момичета, имам нужда от помощ! Срам ме е, че съм толкова неориентирана, но ще питам. Изведнъж започна да ме боли много отдолу, където предполагам, че са ми шевовете. Досега не ме е боляло, а сега не мога да стана. Имате ли представа какво може да е?

# 86
  • Бургас
Привет,
и аз съм тук. Ходих на доктор и с мен нищо не става. Няма да може да се роди нормално и утре в 8 сутринта ме взимат в болницата за секцио.
Хич не съм очарована, но не може повече да се чака за бебо. Така че от утре ще липсвам.
На мен ми казаха, че мога да хапна вечерта преди секциото, но след 10 вечерта никаква храна, а след 6э сутрина никакво вода. Операцията ще е от 9 ч.
Хубава и спокойна вечер!

# 87
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честито на Ваня и sungirlaugbouquet Много да ви радват малките съкровища! Hug

И ние днес бяхме в Токуда - измериха ни 3.550, т.е. качили сме 50гр от изписването насам - коментарът беше, че е крайно недостатъчно, но аз съм супер щастлива, че сме качили изобщо нещо, така че засега смятам да продължавам в същия дух. Sunglasses basilisk, няма да те предавам, я! Wink Моят хубосник днес много ме радва - събуди се в 4.30ч. сутринта и почти цял ден не е спрял да яде (като изключим 2-та часа ходене до болницата и обратно; чак ме хвана яд) - дано да преживяваме "криза на растежа" и да започнем да дърпаме по-добре.

heureuse, мерси много, че ми припомни за тази статия в кърмаческия - аз я бях чела преди някой и друг месец, но като ми опря ножът в кокала, само успях да се ошашкам. Ето линкче - thumbelina, bebe_to (след два дни четене и притеснения от моя страна, да ти кажа, мисля, че при теб си е направо кощунство да прибягваш към АМ!!!) - хвърлете й поглед и се надявам и вие да се поуспокоите. Grinning Аз ще си я препрочитам отново и отново, като се усетя, че започват да мв връхлитат лоши мисли. Wink

# 88
Анири,
Може ли да ме заместваш с кърмачески съвети, като отида да раждам?  Heart Eyes
Статията е супер и много на място. Радвам се, че Алек се е разсукал толкова активно, аз съм сигурна, че ще сте супер на следващото мерене.
Е, какво сега - май само аз, emuk и berina ще останем след утрешния ден, пропускам ли някой? Поне от разписващите се тука във форума. То има още време до утре, де, ама аз нямам грам признаци поне.

# 89

Здравейте момичета;)
Честити принцове и принцеси на тези които родиха докато ни нямаше! Бъдете винаги здрави и щастливи!Нека децата ви растат в любов и радост !

Благодаря че сте ни вписали в септемврийската група!

Аз се възстановявам след секциото. Елоди е много послушно и лесно за глеадне бебе;) поне засега;)В следващите 6 месеца ще бъде само на кърма.

Сега отивам да чета вашите емоции през изминалите дни.

Общи условия

Активация на акаунт