София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 461
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
аз пак по подобен повод, но търся заведение в района с добра кухня
предстои ни РД и кръщане и искам мъжате да са без коли за могат се отпуснат
Тазманията не може да се похвали с нещо подобно, а сладкраницата си е просто сладкарница и е голяма лудница, особено като се пооправи времето...няма да има усещане за празник
ако се търси развлечение за малките - може би пакостници? или чебурашка - но е подходящо за малко по-големи

# 241
Здравейте и от мен! Много отдавна не съм писала. Аз нали "почти" живея в района и нямам навик. Сега ще отида да ви изчета, за да съм в крак с всичко ставащо в района и около вас. Разбрах за новите попълнения, така че честито на новите мами! Да са ви живи и здрави бебоците! Рали, нашият батко е роден на 29-ти март, а дъщеричката ти ми е почти адашка!
Ние вероятно другото лято ще си се местим в квартала, Свобода. Косето ще тръгва на училище есента на 2009-та и искаме той да учи в града. Засега още сме си на село при баба!
На кръщенето на бебка почерпката направихме в едно заведение, което се намира много близо до ОДЗ 15. На същата улица Св. Николай Чудотворец. На дадената по-горе карта мисля, че можете да се ориентирате. Доволна съм от обслужването и храната. Има голям двор, където да тичат децата, люлки и пързалка.
Поздрави от мен!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 19:04 от Betty L.

# 242
Добър ден и от мен Simple Smile
От тук пишещите познавам само Ан Мари.
Миналия път бутах количка със сестра ми, а и малкия не обичаше да седи на едно място, та цял ден обикаляхме квартала и парка, а подминавахме градинките и не се запознах с надежденските майки.
Още е рано, но се ослушвам за педиатър. Бяхме при Пламен Георгиев, но след като малкия лежа в болница страшно обезводнен с тежка гнойна ангина заради немарливостта му, не обърна внимание на астмата му, избягахме от него и се преместихме в друга поликлиника, но доктора не е педиатър. Предпочитам да е жена, защото чакам девойка и не си представям нечии дебели пръсти като на Георгиев да речем да я пипат по мъничкото нежно телце Blush
Аз съм във втора част, други бременлийки освен Ан Мари има ли Grinning

# 243
  • София
За нашия първи рожден ден, който е след 8 дена Mr. Green , резервирахме места в О'Шипка в Люлин 10, но няма да има малки деца. Ще сме само родата. А заведения в квартала все още не съм ги научила, само сладкарницата, но тя ми е търде обикновена и е голяма лудница там, за да направя РД на детето там.

Дуци , ние сме при д-р Беремлийска в 8 поликлиника. За сега съм доволна, но ние сме при нея, откакто се изместихме в Надежда (от 5 месеца, т.е. при нея сме официално от януари, но тя ни направи консултацията и декември месец, нищо, че официално не бяхме при нея все още). За сега не ни е отказала направление примерно, тъй като Борис трябва д аму се прави всеки месец изследване на стерилна урина, а на 3 месеца преглед при детски нефролог. Пусна ни сега и изследвания на гърлен секрет и на двама ни, просто за всеки случай, защото майка ми влезе в болница заради менингит. Единственото кофти за сега, което е при нея, е, че се чака доста, тъй като има доста пациенти, но ни е обръщала внимание винаги. И май кабинета й е до този на Пламен Георгиев, ако не го бъркам.

# 244
Точно до на Георгиев е, иначе тази жена я обичам Heart Eyes Даде ми направление за да заведа детето на специалист, защото й казах, той според мен има астма, тя заместваше Георгиев, че беше отпуска. Ако не беше тя, трябваше да чакам подходящ месец за смяна на личен лекар или да го водя на частно всеки път. Но точно, защото е до него не ми се иска.
А Георгиев не е бил такъв, брат му на мъжът ми е лекуван при него като дете и тогава е бил доста повече в час Tired
Сега видях, че и СМърфиета познавам от тази тема, ще й се обадя да я попитам за нейната лекарка Simple Smile

Детски рожден ден сме празнували в една пицария на спирката на трамвая на пазара(първата спирка след Триъгълника), обаче как се казваше... newsm78
Има хубава закрита градина.

# 245
  • София
И аз съм от втора част  Peace  ама бебка вече е почти на годинка  Simple Smile
За  Георгиев и аз доста, често чувам лоши отзиви за немарливост от негова страна, за Беремлийска трябва да си отделиш 2-3, че и повече часа за преглед ужассс е там да имаш нерви да чакаш, аз съм при Борисова по точно бях сега юни ще я сменям добра е като лекар ама нещо май доста им станаха пациентите на всичките и се помислиха за велики и незаменими  #Cussing out
Затова си ходя при една частна в 7-ма, жената ходи и по адреси не взима скъпо по добре да и дам на нея 10лв. ама да знам, че ще отида няма да чакам като луда, ще ми прегледа деца и ще ми обърне внимание и ще се държи подобаващо  Peace
Последната ми случка при Борисова е, заведох децата във вторник не бяха добре прегледа ги изписа лекарства, но в петък малката дига Т и аз решавам да я заведа да я види пак, защото и кашлицата се беше изменила и тя ми заявява:  Какво съм ходела през ден там и то с троснат тон, а аз не съм от майките дето са панират и ходят за щяло и не щяло и не звъння за глупости и полудях.
Само и каза, че преди две години ми заяви, че не мога да идвам през ден защото детето имало Т и след снимка в същия ден се оказа, че е с пневмония думите ми бяха : Значи е имало защо да идвам  #2gunfire

# 246
  • София
Вярно е, че се чака много при Беремлийска, но за мен е важно като ни приеме да ни обърне достатъчно внимание и най-вече да получим компетентен преглед. Защото при предишната ни педиатърка не се чакаше, ама беше егати лекаря. Освен да го мери, другно не правеше и то как го мереше - на 5-6 месеца му изкарваше обиколката на главата 52 см. (при норма за 1 годинка 48). Не ми даваше направления - не можело.

А иначе, kimba77, тази частната звучи много добре, особено за домашните посещения. Аз не знам Беремлийска дали прави такива, че ми се струва, че не. Дали може всеки да й се обади за домашно посещение и колко взема?

# 247
Здравейте момичета!   bouquet

И аз, като повечето съвсем случайно ви открих, за което много се радвам  Hug

Живея в Толстой. Имам син на 4г.3м. и дъщеричка на 1г.3м.
Ние сме при д-р Ангелова в 8-ма. И като гледам сме единствените.
Не съм сигурна че, съм много доволна от нея но, поне не съм много недоволна.

И аз, като kimba77 , ходя на частен лекар в 7-ма, от който съм доволна, и прибягвам при критични ситуации до него.

kimba77 предполагам че, говориш за д-р. Янакиеваако греша съжалявам. Аз, за нея съм чула много добри отзиви.

catty m ще си позволя, да ти кажа за частният лекър, при когото аз, ходя  Grinning. Прави посещения, на всеки който му се обади. Принципно има приемен час, всеки ден в 7-ма от 9.30ч. до 11ч./без събота и неделя /Казва се д-р Мартинов и си е само педиатър.

Това е за сега от мен. Grinning Спокойна нощ. Hug

# 248
  • София
И аз, като kimba77 , ходя на частен лекар в 7-ма, от който съм доволна, и прибягвам при критични ситуации до него.

kimba77 предполагам че, говориш за д-р. Янакиеваако греша съжалявам. Аз, за нея съм чула много добри отзиви.

Да за Д-р. Янакиева става дума  страхотна лекарка  Peace , а до колкото разбрах следобяд в кабинета и има мъж който също бил много добър  Peace
Ти кой посещаваш там  Hug
За домашни посещения не знам колко взима, но като ходя там ми казва колк ото преценя да и оставя и ако водя едното дете оставям 10- 15 лв. ако са и двете 20 25лв.
Съгласна съм за Беремлийска, че обръща много внимание ама аз нямам нерви да чакам 3-4 часа пред кабинета и  ooooh!

# 249
Съгласна съм за Беремлийска, че обръща много внимание ама аз нямам нерви да чакам 3-4 часа пред кабинета и  ooooh!
Особено пък ако си с двете деца не знам как е възможно изобщо. Моя не се спира, освен ако не е с температура.

# 250
съгласна съм, че не трябва да се търпи отвратително отношение от страна на д-р, пък особено личен  Naughty обаче при условие, че си плащам като поп, удържат ми солидна сума от заплата и хонорари, плащам си данъците...искам да оплучавам съответното обслужване
намерила съм среден вариант, за внимателна д-р, обикновен оотивам с час, ако нямам се обаждам да питам кога да отида (за 24 ДКЦ)...вече тръгвам да търся специалисти само когато е наложително.
да вметна, че не ми е отказвано направление, дори когато не се налага - за пример на скоро исках профилактично кръвна картина и урина за каката, нямах проблеми  Peace
та пиша този пост по повод на това, че е добре да си търсим правата и да попаднеш на д-р, защото имаме право на това  Crossing Arms

# 251
[b kimba77 ][/b]  Grinning аз, посещавам д- р. Мартинов. Работат в един и същ кабинет, с д-р Янакиева. Peace

Мартинов, също няма тарифа. Кой колкото може - толкова дава. Когато е идвал в къщи съм му давала 20лв. В кабинета - 15лв.

А, за Беремлийска наистина, всеки път пред кабинета и е митинг.  Simple Smile

# 252
  • София
Привет, на всички!
Ние също сме при д-р Беремлийска,и съм много доволна.Но ,както и вие сте споменали,това с чакането.....но няма начин.
Времето се оправя.Може да спретнем една срещичка......Има ли навити? Wink

# 253

Само да спре този гаден вятър, и аз съм на линия. Grinning

# 254

Има, има newsm10

Общи условия

Активация на акаунт