София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 442
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Ужас, аз съм ходила на няколко пъти с компания, но не сме има ли проблеми.... само повечко се чакаше поръчката, но го отдавах на натовареност. Не съм ходила от миналото лято и явно нещата доста са се влошили  Sick

# 286
  • София
Здравейте!
Знам, че не му е тука мястото, но се предлага закон БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК да не е задължителен!!! Подпишете се, ако не ви се говори турски!
  http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html
Стенограма от парламента, че са го приели:
  http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=5&acti … id=163&id=883

# 287
Мен ако питаш навсякъде му е мястото Peace Подписала съм го отдавна, дано има ефект.

# 288
Здравейте мами Hug!!!
И аз се подписах!
Сега видях,че ме има на вашата първа страничка и много се зарадвах newsm53,т.е. вече съм една от вас!!!Благодаря ви,ще се радвам да се запозная с вас и да си разхождаме бебчетата заедно по парковете.
Хай,вчера ходих до 24 за да се уговоря с д-р Илиева,но имаше доста мами пред кабинета и се отказах да чакам.Днес и се обадих по телефона,каза,че няма проблем,само да и звънна когато родя и ще дойде.Много добре ми звучеше по телефона и се надявам да съм направила правилния избор.
За Верона и аз нямам много добри впечатления Close!Ходила съм само два-три пъти,но винаги съм имала чувството,че хигиената не е на ниво newsm78!

# 289
Хай,вчера ходих до 24 за да се уговоря с д-р Илиева,но имаше доста мами пред кабинета и се отказах да чакам.Днес и се обадих по телефона,каза,че няма проблем,само да и звънна когато родя и ще дойде.Много добре ми звучеше по телефона и се надявам да съм направила правилния избор.

дано не съм те подвела  Peace
аз съм доволна и нямам проблеми

# 290
Момичета, тази темичка вече изпълни 15 страници и скоро ще бъде заключена. Заповядайте в новата ни темичка, като кликнете тук Party

# 291
Мерси за отговорите, момичета! А нещо за "Ряпони" в Свобода някой може ли да каже?

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 19:27 от vivian_78

# 292
Добро утро момичета!!!   bouquet
Честита нова темичка!!! Да я пълним само с радостни новини!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт