София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 462
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Аз също съм за ,но може би чак другата седмица...че сме много мънички още....

# 256
  • София
Здравейте!
Тъкмо и аз влизам, за да предлагам срещичка. Има ли желаещи за утре, сряда? Разходка в парка? За час вие кажете, ние можем да се нагодим.

# 257
  • София
Здравейте!
Тъкмо и аз влизам, за да предлагам срещичка. Има ли желаещи за утре, сряда? Разходка в парка? За час вие кажете, ние можем да се нагодим.

Има, има Simple Smile

Ние и днес, след час-час и половина, ще сме в парка с Мелодия, ако някой иска да се присъедини към нас, ще се радваме. Ние сме около езерцето (силно казано езерце, ама хайде). Аз съм височка, количката е зелено-черна Пег Перего Ариа.

# 258
  • София
Ами,ние май днес няма да успеем,но за утре става! Peace
Аз я храня към 1-1.30ч. и към 2-2.30 ще сме в парка.Нашата количка е Чиполино-тъмно сиво и зелено.Утре ще пиша как ще съм облечена.

# 259
  • София
Ами,ние май днес няма да успеем,но за утре става! Peace
Аз я храня към 1-1.30ч. и към 2-2.30 ще сме в парка.Нашата количка е Чиполино-тъмно сиво и зелено.Утре ще пиша как ще съм облечена.
OK, значи към 2-2.30ч ще сме в парка с малката. Къде ще е най-добре да се срещнеме? Melodiya, catty m, вие утре ще бъдете ли по това време в парка?
Ето я и нашата количка (Peg Perego-черно и бежово):

# 260
  • София
Момичета, явно срещата няма да стане днес Sad Ако искате за утре или петък.

А за мястото - ние обикновено сме в тази част на парка около езерото. Не знамкак да го обесня... Нали отвориха сега едно заведение от едната страна на езерото, та ние сме на срещоположния край, където е широкото. Ама страшно обеснение дръпнах  ooooh!

# 261
  • София
 buria Да, ще трябва да отложим разходката Sad
Кое от двете езерца? Това с трите моста, които се съединяват или другото при камиончетата и малките извити мостчета?

# 262
  • София
Здравейте!
И утре казват,че ще вали Close
Но за петък го дават доста топличко.Дано да е така....

# 263
  • София
Езерото с мостовете, които се съединяват посредата. Аз другото даже не го знам  Tired

Ако искате, да видим утре сутрин как ще е времето и ще се разберем тук. Нали и без това към 2 часа ще се срещнем.

# 264
  • София
Аз съм-ЗА! Peace

# 265
 Simple SmileЗдравейте на всички мами от Надежда аз сьм нова в тоэи форум но искрено се надявам да се запоэная с вас,
Казвам се влади и сьм майка на една щура госпожица Мери,
Живеем в Надежда-6 и абсолютно всеки ден сме в парка,
Мери е родена на 01.10.2006г
засега толко защото трябва да я слагам да спи. newsm68

# 266
# 267
  • София
Добре дошла сред нас, MERI-AM!!!
Скоро ще се запознаем в парка Simple Smile

# 268
Времето утре май ще се оправи, като гледам сега какво слънце грее. Може да се присъединя към вас, като видите един бременен слон да вика по един дребосък, значи съм аз Laughing

# 269
  • София
Айде на разхока днес, мами и бебета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт