София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 633
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Честита нова година! Здраве, щастие и много любов  bouquet

# 61
Честита Нова Година!

Ние също сме от Надежда 5 част,бл.505,педиатър ни е д-р Мар Михова от 8 ДКЦ,сега си търсим ясла,мислим да се запищем в 42 ОДЗ,аз и не знам други в района. Laughing
Моето слънце се казва Карина и е родена на 14.05.2006 г. в Майчин дом,изродена е от д-р Виолета Димитрова.
Много искаме да се присъединим към вашата компания,защото сме много самотни особено през този зимен период!

Поздрави на всички!  bouquet

# 62
Здравей Melodiya,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА.
Melodiya, както вече ти писах, ние се родихме на 05.11.2007г.Би ли могла да ни присъединиш към вашия списък.Бебчо се казва Александър,роди се 2.850кг. и 48см.Ние сме от Надежда 2, бл.227.Много ми се иска да се запозная с мамчетата от квартала и да излизаме на разходки, като се пооправи времето,защото и на нас ни е много самотно.

# 63
  • София
Здравей Melodiya,
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА.
Melodiya, както вече ти писах, ние се родихме на 05.11.2007г.Би ли могла да ни присъединиш към вашия списък.Бебчо се казва Александър,роди се 2.850кг. и 48см.Ние сме от Надежда 2, бл.227.Много ми се иска да се запозная с мамчетата от квартала и да излизаме на разходки, като се пооправи времето,защото и на нас ни е много самотно.
Здравей!
И аз си търся компания Grinning ще е страхотно заедно да бутаме количките!

# 64
Здравей!
[/quote]
Здрасти!
Много се радвам.Вие в коя част на Надежда сте?Надявам се снега скоро да се поразтопи и да можем да излезем на разходка. Simple Smile

# 65
  • София
Здравей!
Здрасти!
Много се радвам.Вие в коя част на Надежда сте?Надявам се снега скоро да се поразтопи и да можем да излезем на разходка. Simple Smile
[/quote]

надежда 4, близо до ЕНА

# 66

надежда 4, близо до ЕНА

Ами значи сме наблизо.Моят е-мeil e :zdravchina@abv.bg, a тел:0897988132.
Ако се пооправи тези дни времето ще се радвам да излезем да се поразходим

# 67
  • София
дано да не прозвучи тъпо,но аз си мислех,че си мама,а се оказа тати  newsm78

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 16:56 от stemo

# 68
Не,не
извинявай,грешката е моя.Мислех ,че в профила се пише пола на бебето.Казвам се Даниела. Laughing

# 69
  • София
Олее,аз се стреснах  какви ги забърках Mr. Green

# 70
  • София
имам питане за детската кухня. newsm78
Зълва ми ми каза да се запишем още от сега,защото много се чакало.Вярно ли е това? Теодора е почти на 4 м. Доволни ли сте от кухнята?

# 71
  • София
имам питане за детската кухня. newsm78
Зълва ми ми каза да се запишем още от сега,защото много се чакало.Вярно ли е това? Теодора е почти на 4 м. Доволни ли сте от кухнята?

И аз чух същото. Нас ни записа една моя приятелка, тя взема на дъщеря си кухня от 61 ясла и май е доволна. И ние чакаме ред там.  Ама аз и не бързам, защото се захранваме по-бавно.

Мами, какво ще  правите със записването  в яслите? Вижте тук: http://kg.sofia.bg/

Аз мислех да подам документо само за 61 ясла, ама сега съм в чуденка дали да не подам и в ОДЗ, че после било трудно прехвърлянето в детска градина... Някой нещо да знае за ОДЗ-тата в Надежда?

# 72
Здравейте и от нас!

За кухнята на 61 градина и ние бяхме чували добри неща и отидохме да се запишем.  chefМиха се време и аз отидох да попитам какво става с молбата ни и от там ми казаха,че готвачката им е болна от ТУБЕРКОЛОЗА, и сега правят проверки в кухнята от ХЕЙ. ShockedАз много се разочаровах и се отказах да се храним в тази кухня,ще си готвим отново в къщи. Naughty
Според мене трябва да се следят нещата по сериозно в детските заведения,все пак това са нашите дечица. Naughty
Дано милата женица се оправи,защото това е много коварна болест! Praynig

# 73
  • София
Ама аз мислех,че не готвят там, а храната се разкарва от друго място Thinking
Това с ТУБЕРКОЛОЗАТА звучи многооо страшно.Дано няма заразени дечица Praynig

# 74
Ами аз не знам,къде готвят,но така ми казаха от градината.
Прочетох доста неща за туберколозата,който много ме уплашиха,казват че до един момент не е заразна но после става заразна и се пренася чрез въздуха,плюнка и така нататък,надявам се в градината случая да е хванат в ранна фаза,но нямам сведения.
Ето линк за туберколозата,ако някой иска да прочете повече:

http://archives.bg-mamma.com/archive/000/017/545/17545/17545.html

Общи условия

Активация на акаунт